BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #409502 przez Madlen
Błądze jak dziecko we mgle.. Wszystko takie śliczne.. Nie wiem kiedy i od czego zacząc.. :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409503 przez kasia123m
my siedzialysmy z sasiadka na lawce i mowie jej ze moze letnie ciuszki powinnam juz kupowac bo przeciez od wrzesnia na ciuchach beda jesienne i zimowe...a ona do mnie ze od marca na ciuchy wcodzi towar letni a ja do niej ze w marcu bede w domu z 2 tyg niemowlakiem wiec na ciuchy napewno niepojde.teraz to naprawde zaluje ze nie kupilam tych spodenek...

12 lata 4 miesiąc temu #409562 przez Madlen
chyba najlepiej kupić ciuszki "uniwersalne" :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409591 przez [email protected]
Czesc dziewczyny,jestesmy po badaniach,z usg wszystko ok.dzidzia strasznie sie wiercila,nie chcialo pokazac kosci nosowej,tylko z profilu lubi sie fotografowac :) stalo na glowie,trzymalo jedna raczka buzie a druga uderzlo w dno macicy sprowokowane przez usg,b. trwalo 15minut,usg robione bylo przez brzuch i pochwe.Za tydz.bedzie wynik test pappa i reszta,dzidzia ma 6,09cm.Na okreslenie plci za wczesnie tak poiedzial gin.
Ja na cale szczescie bede miala ubranka po bratanicy,siostrzenicy,maja prawie 2latka i kuzynka urodzila 2miesiace temu kolejna dziewczynke i juz pakuje po niej za male ubranka,lozeczko mam jeszcze swoje i b.sie ciesze bo robil je moj Tata dla mojego brata 38lat temu,2 lata temu bylo odswiezone i malowane i wyglada b.ladnie,woz gleboki porzyczymy a spacerówke kupimy.

DZieki mamusie :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409594 przez gabilee
hej dziewczyny :)
właśnie wrócilam z zakupów , kupiłam sobie w końcu coś , ale maja tak wszystko poprzebierane , że szok...

dzisiaj byłam tez odwiedzic ciocie mojego n i dostałam od niej kocyk , ktory moj n miał jako małe dzidzi :) tak się cieszę , bo ja nic nie mam po sobie jak byłam dzieckiem

anoda ja tez z nexta mam ciuszki są świetne właśnie czekam aż znajoma mi je przyśle , bo mieszka w irl a tam one sa tanie jak sa przeceny

aganobla to będziesz miała małego/małą wiercioszka :D

12 lata 4 miesiąc temu #409601 przez kasia123m
aganobla ciesze sie ze wszystko ok...:)))

madlen wstepnie mi gin powiedzial ze dziewczynka wiec jakbym nawet kupila te spodenki a 10 wrzesnia sie okaze co innego to tylko 4zl.

ja tez bardzo lubie ciuszki nexta.na ciuchach na male dzieci sporo ich mozna trafic( w sensie w odziezy uzywanej)Sa bardzo dobrej jakosci..nie dozdarcia.Dlatego nawet uzywane sa w dobrej cenie na allegro.na dziewczynki niektore sa takie sliczne.jeansy z haftami,takie cienkie spodenki z materialu z haftami...cuden bluzeczki.wiem jak sasiadka kupowala.na synka tez mialam duzo podkoszulko i spodenek next...bardzo polecam.

12 lata 4 miesiąc temu #409657 przez gabilee
ahh zasnąć nie mogę ;/

12 lata 4 miesiąc temu #409661 przez Satine0
na bezsennosc :)

12 lata 4 miesiąc temu #409666 przez gabilee
:)
hej mamusie jak dzisiaj samopoczucie ?
jak już wczoraj usnęłam to w końcu przespałam noc bez pobudki :)
to już coś :)

w piątek mam wizytę u gina :) już się doczekać nie mogę i mój n idzie ze mną chciał usłyszeć serduszko i zobaczyć jak nasze dzidzi się rusza :D

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409670 przez Madlen
Aganobla to super, że z dzidzią wszystko w porządku. Masz zdjęcia?
Ja poczekam Usg na jeszcze 2 dni...

Ja po badaniach krwi, osłabiona jakaś, ale mam nadzieje, że energia przyjdzie, bo zakupy chcę zrobić.

12 lata 4 miesiąc temu #409671 przez gabilee
madlen a co ciekawego planujesz kupić ? :D

12 lata 4 miesiąc temu #409675 przez kasia123m
Ja znow zjadlam winogrona na noc i cala noc nie spalam.masakra.glowa mnie sciska.jestem nieprzytomna.
U nas deszcz pada od rana.

Madlen sama jestem ciekawa jaki Twoj dzidzius duzy bo masz termin na 23 jak ja.suwaczek mam niezmieniony i mam na 28 ale z usg wychodzi 23.
Piszcie dziewczyny co i jak po wizytytach i wstawiajcie foty :laugh:

12 lata 4 miesiąc temu #409678 przez anoda89
Witam. U mnie ze snem jest dobrze, dopóki nie obudzę się na siusiu. Nie mogę potem zasnąć, kręcę się i myślę.

Mam pytanie do dziewczyn które mają dziwne sny :silly:. Mówiłyście o tym ginowi bo tak się zastanawiam czy się pytać. Wole się upewnić czy jak się obudzę podniecona :laugh: czy nie zaszkodzi to dziecku.

Kiedyś znalazłam fajną stronę z ubraniami dla dzieci ale za chiny nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywała :angry:.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409679 przez Madlen
Chciałam kupić bieliznę, bo właściwie to w jeden stanik wchodzę na siłę ;) Już nie wiem jaki mam rozmiar kompletnie. W spodnie żadne się już nie mieszczę.
Na tej stronie Smyk pozaznaczałam sobie ubranka dla dzidzi jakie mi sie podobają (w neutralnych kolorach, choc uważam, że dziewczynka tez może miec trochę niebieskiego)
Zastanawiam się czy na początek skupić się na rozmiarze 56 czy tez 62. Ktoś wie?

Anoda po co mówić, to tylko sen ;) Ja nie mówię.

12 lata 4 miesiąc temu #409684 przez gabilee
ja skupiłam sie na rozm 62 a jak dzidzi bedzie mniejsze to moj n pojdzie na zakupy albo jak wyjde ze szpitala kupilam doslownie 6 ciuszkow na 56 : 2 kaftaniki 2 pajacyki i 2 pary spiochow

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka