- Otrzymane podziękowania: 72
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
sylwka gratuluje 3 miesiąca .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla jaka śliczna dzidzuchna Na usg dzieciaczki wyglądają na takie duże aż trudno uwierzyć że mają tylko kilka cm
Mam pytanie śpicie czasami na brzuchu czy już nie? w sumie jest kilka tyg różnicy ale nie dużo. Ja już się troche boję mam wrażenie że niewygodnie dzidzi i trochę mnie brzuch boli jak tak śpię
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka ja specjalnie kupiłam kojec do spania bo tylko na brzuchu spałam i teraz nie mam problemu. Krzyż dzięki tej poduszce mnie nie boli.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla Super zdjęcie! Duża ta dzidzia
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Coś nadrobiłam Waszych postów ale nie wiem czy wszystko bo nie pamiętałam gdzie skończyłam hehe ...
Generalnie jestem świeżo upieczoną Żonką z czego się bardzo ciesze... bo mój maluch ma już oboje rodziców
Mam też złą wiadomość od ponad tygodnia mam takie brązowe upławy ... ale nie chciałam panikować i tylko obserwowałam, ale stwierdziłam ze wybiorę się do gina bo nie dawało mi to spokoju .... No i wczoraj miałam wizytę .... Niby trochę grzybicy mam ... dostałam Abiofem czy coś taki żel dopochwowy ... aha i zapisał mi Lutaine ... na co to jest bo nawet nie wiem .... Mój Maluch ma niecałe 5cm ... jestem w 11 tygodniu ciąży niby wszystko okej tylko serducho za szybko bije... ale mówił ze jeszcze norma .. nie wiem od czego to .... Wasze też tak mają ??
No i dał mi skierowanie na badania genetyczne ... wystraszyłam się, ale zapewniał mnie, że wszystko jest dobrze a daje mi to skierowanie bo mnie lubi ... ale ze się na nie nie kwalifikuje ... nie wiem co mam myśleć czy mówił prawdę i chce sobie mnie pooglądać czy tylko ściemniał ... i coś się dzieje ... co myślicie ... ??
Mam je w czwartek ... przesunęłam wyjazd nad morze z tego powodu .. bo bym się tylko denerwowała ... miałam jechać dzisiaj a pojadę po lekarzu w czwartek ... Dzidzia jest dla mnie wszystkim
Postaram się więcej odzywać przynajmniej do wyjazdu ..
Aha a co do wyposażenia Maleństwa to chciałam od 4 miesiąca coś kupować ... Ogólnie ja schudłam a nie tyje w ogóle jeszcze więc rzeczy na razie nie potrzebuje .. ale mam wrażenie że brzusio trochę urósł .... a suknia ślubna mi spadała i co chwilę ją deptałam - była masakra hehe
Dziewczyny napiszcie mi jak ten suwaczek umieścić Aaaaaa termin porodu mam na 2 lub 3 marca ... ale mogę z Wami pisać nie ??
3majcie się Mamuśki
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Byłam w dwóch aptekach rozpytac o kremy. W jednej pani poleciła powyższy, ale nie było w sprzedaży. W drugiej akurat aptekarka jest w ciąży Powiedziała, że w tej ciąży oraz poprzedniej używała kremu Gerber allegro.pl/krem-przeciw-rozstepom-gerber...-ml-i2530308200.html i żadnego rozstępu. Koszt w aptece 25 zł. Kupiłam.
Szybko się wchłania, zapach znośny. Przetestuję.
Zastanawiam się czy na allegro zamówic ten Pharmaceris.. Mustela troche droga a nie ma gwarancji, że pomoże.. No zobaczymy
Kupiłam też czasopisma "M jak mama" (b. lubię) oraz "Mam dziecko" z płytą z kołysankami (4,99 zł)
A ten kojec jest wspaniały. Mam fioletowy. Kupiłam w Smyku za 160 zł (musze go pilnować bo mężowi sie spodobał ) A jest tylko mój No dzidzi też
Aganobla sliczna dzidzia
Misia ciesz sie, że jesteś pod tak dobra opieką lekarza. Wie co robi Z tego co pamiętam serce bardzo szybko biło mojej dzidzi. Musisz być spokojna. Będzie dobrze.
Najpierw budujesz suwaczek : //www.zapytajpolozna.pl/component/option,com_widgets/Itemid,55/view,widget/ . kopiujesz jego adres. potem wchodzisz z poziomu forum na "Twoj profil"- "mój profil" i tam gdzie jest podpis wklejasz adres suwaczka.I robisz "wyslij" Gotowe.
Gratulacje i wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja narazie smaruję się oliwką ale muszę coś jeszcze kupić bo mam strasznie suchą skórę na piersiach.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
I cera mi się bardzo pogorszyła. Macie jakieś sposoby? Myslałam, by kupić plasterki na wypryski. Nie wiem jednak czy można w ciąży..
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aganobla sliczna dzidzia.coraz wieksze te nasze bobasy.
Ja kupilam narazie krem ziajki na rozstepy ale jest od 4 mies wiec smaruje mleczkiem garniera do suchej skory.chyba niezaszkodzi.a za kilka dni juz zaczne uzywac tamten.teraz wychodzilam do sklepu i nie moglam sie zapiac w moja skorzana kurtke.tzn na brzuchu sie dobpne ale jakby biodra sie poszerzyly.musze sie pozniej zmnierzyc w biodrach.mierzylam sie chyba w lutym to zobaczymy czy rzeczywiscie biodra sie rozeszly.