BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #409686 przez chomiczka
cześć dziewczyny! Trzymajcie kciuki bo za 2 godz idę na usg 3/4d, mam nadzieje że dzidzia już jest na tyle duza że będzie można przeprowadzić badanie, ostatnio brakowało 5mm. Jak dziś mi nie zrobi to już niestety nie zrobie tego badania bo jutro lecę na 2 tyg do Włoch i po powrocie to już znowu bobas będzie za duży ;/ jestem strasznie ciekawa czy zobaczy już płeć dzisiaj :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409687 przez gabilee
chomiczka trzymamy kciuki daj znac po wizycie :)

12 lata 4 miesiąc temu #409688 przez anoda89
Ja mam zamiar kupić parę ciuszków na 52 ale też dużo nie kupię.

chomiczka trzymam kciuki. Dzisiaj na pewno już dzidzia będzie większa, dzieci tak szybko rosną.

12 lata 4 miesiąc temu #409693 przez gabilee
na 52 to ja wogóle nie kupuje :/ myslę , ze to będzie za małe ale nic nie wiadomo :D

12 lata 4 miesiąc temu #409698 przez anoda89
Ale jestem gapa 56 :laugh:.

12 lata 4 miesiąc temu #409700 przez gabilee
:D
jak mi sie dzisiaj nudzi to szok
chcialam wrzucic zdj kocyka ale nie moge kabla usb znalezc ;/

12 lata 4 miesiąc temu #409710 przez anoda89
Mi też się nudzi. Teść wczoraj przyniósł mi gazety i krzyżówkę to sobie przejże. Jeszcze mąż ma dzisiaj wychodne i sama cały dzień będę ale rozrywka się i mu od czasu do czasu należy. Tym bardziej że raczej rzadko wychodzi.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409711 przez kasia123m
Chomiczka bedzie dobrze.daj znac po wizycie.

Na 56 nie kupujcie duzo.doslownie kilka rzeczy a takie ladniejsze to juz lepeij 62.dzieci bardzo szybko rosna.ja teraz chce kupic kilka polspioszkow.dla syna mialam same spiochy ale rodzil sie na zime.a teraz pelno takich polspioszkow,body pod spod z krotkim czy dlugim rekawkiem i juz dzidzius ubrany.czapeczki bawelniane.mam pytanko do mam ktore niedawno mialy malucha.widzialam w sklepei taka gabke do wanienki.my dawalismy pieluszke i trzymalismy mlodego ale moze ta gabeczka do polozenia czy podstawki sa dobre?

Wczoraj na placu zabaw jechal tatus z wozkiem.ciemnoszarym.i z boku gondoli byl pasek ciemnoszare kwiaty z elementem rozu.glupia kasia zamiast zerknac na firme to zerkalam na rozowy kocyk i dzidziusia w srodku.cale allegro przeszukalam wczoraj i figa.nie wiem jaki to byl wozek.kolorystycznie sliczny.

12 lata 4 miesiąc temu #409713 przez anoda89
Dla mnie to tych podstawek nie opłaca się kupować bo jakaś mała się wydaje i ciążko chyba dziecko umyć. Gąbka chyba wygodniejsza.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409716 przez Madlen
Gabilee tez tak zrobie :) Kilka sztuk rozmiar 56 a więcej 62.

Zarejestrowałam sie na poniższych.: adresy z jakiegoś forum, dziewczyny piszą, że dostały próbki.

www.bebilon.pl/rejestracja (ponoć przysyłają pluszaka i inne gadżety)

www.bobovita.pl/poradnik (próbki bobowita, poradnik)

www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html (kosmetyki)

Na razie czekam ok tygodnia. Znacie te strony? Jeśli macie namiary na podobne stronki wrzucajcie :)

12 lata 4 miesiąc temu #409730 przez anoda89
To i ja się zarejestrowałam :). Dzieki Madlen :).

12 lata 4 miesiąc temu #409735 przez sylwka727
Aganobla cieszę się że wszystko dobrze z dzidzią

Ja mam po sobie 2 kocyki :kiss: .

Fakt dużo jest ciuchów z next na używkach wiec mam ich sporą kolekcję. W sumie dzidzia ma więcej ciuchów niż tatuś, mamusi jeszcze nie przebił ;) ale i tak nie mam się w co ubrać bo brzuszek rośnie mimo że cały czas chudnę a na razie ukrywamy dzidzię przed światem więc mam tylko kilka ciuchów do wyboru. Dziś będę przebierać ciuchy bo tyle ich mam że te co mi się mniej podobają wystawię na allegro więc może porobię zdjęcia i się pochwalę co mam :lol:

Ja dziś w nocy nie mogłam spać cały czas na siuiu się budziłam i o 3 już nie mogłam zasnąć ale się udało. I powiem wam że w niedzielę w nocy pierwszy raz w życiu miałam orgazm przez sen tak silny że aż się obudziłam :blush: .

Chomiczka trzymam kciukasy :kiss:

Kasia ta gąbka jest super wiem bo często koleżance pomagałam córeczki kąpać i super się sprawdza a podstawka wydaje mi się niezbyt

Dzięki MAdlen też się zarejstruję ;)

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409736 przez anoda89
sylwka ja też miałam orgazm :), już 2 raz. Nie wiem czy mówić o tym ginowi bo mam ciąże zagrożoną. Jak myślicie? Wstaw zdjęcia koniecznie :).

12 lata 4 miesiąc temu #409741 przez sylwka727
Anoda jak masz zagrożoną to ja bym powiedziała obiecałam sobie że tym razem będę wszystko mówić ginowi nawet jakieś głupoty bo wolę się narazić na zbłaz niż zaszkodzić dzidzi. A zdjęcia wstawię zaraz się za to zabieram :) .

Aha i muszę się wam pochwalić że że wkroczyliśmy z dzidzią w 3 miesiąc :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #409742 przez kasia123m
Ja dzis znow mialam.to jest masakra.jak powiedzialam raz ginowi to mi sie pytal czy maz nie bral w tym udzialu.mowie mu ze spalam,ze nawet sie sama niedotknelam.chyba mu ciezko bylo w to uwierzyc.ale dzieki Bogu nic zlego sie potem nie dzieje.zazywam magnez.jak brzuch zabardzo bolal to raz wzielam nospe.nic chyba na to nieporadzimy

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka