BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #409825 przez Misia
Madlen wielkie dzięki za suwaczek, za życzenia za uspokojenie :)

Chociaż ten suwaczek jakoś dziwnie pokazuje bo 11 tydzień i 21 dni - dziwnie .. powinno być najwięcej 7 dni a poza tym ja powinnam mieć 3 dni ...

Ja się na razie niczym nie smaruje ale dzisiaj kupie sobie balsam nivea... a jakiś preparat na rozstępy to myślę,że później trochę ...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #409835 przez Madlen
Też tak miałam, spróbuj inny suwaczek, może wybrałaś ten co się wpisuje swój tekst..
a na krem na rozstepy nie jest za wczesnie myślę. Warto skórę przygotować. A do wyboru ich mnóstwo..

12 lata 4 miesiąc temu #409846 przez anoda89
Warto już zacząć się już czymś smarować żeby skóra była dobrze nawilżona. U mnie dzidzia miała 145, gdyby było coś nie tak to lekarz by poinformował.

12 lata 4 miesiąc temu #409850 przez [email protected]
Misia gratulacje i wszystkiego dobrego.
Spróbujcie balsam nawilzajacy przeciw podraznieniom i suchosci skory, sexy mama-Bielenda,ladnie pachnie i jeest nie drogi,bezpieczny dla matki i dziecka,dla mnie na razie wystarczy.

12 lata 4 miesiąc temu #409851 przez Satine0
Ja też się jeszcze nie smaruje :P

12 lata 4 miesiąc temu #409852 przez kasia123m
i pamietajci o smarowaniu posladkow....ja w pierwszej ciazy pupe i biodra mialam bez zmian tylko pileczke mialam z przodu i smarowalam brzuch..posladki tez ale jakos sie nie przykladalam.i rozstepy mam tylko na posladkach..w dotyku je czuc...wiec tyleczek tez smarujemy!!!

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #409858 przez [email protected]
Najlepiej to wszystko smarowac,ja tak robie zawsze po kapieli jak nie posmaruje to swedzi mnie skora i zawsze tak mialam a rozstepy mam na tylku 15 lat i juz nie znikna :( ale i tak o nie dbam,wcieram i smaruje,jeszcze maz nie narzeka :)

12 lata 4 miesiąc temu #409863 przez anet-a-1401
witajcie dziewczyny byłam dziś na badaniach prenatalnych bo mój mąż nie mógł już wytrzymać i nie chciał czekać do piątku a wiec tak będę miała upragniona CÓRECZKĘ malutka jest zdrowa wszystkie wyniki ma zadowalające jak tylko dam radę to wstawię zdjęcie .
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #409870 przez kasia123m
No to gratulujemy Anetko.same baby.normalnie nam ten kalendarz chinski sie sprawdza.ja mam nadzieje ze tej moje coruni to nic miedzy nogami do 10 wrzesnia nieursonie. ;) tez bardzo chce dziewczynke i wstepnie niby jest...ale poniewaz glupia nie spytalam na genetycznym tylko u swojego wiec on mowil ze tak wczesnie to on niepodaje.ale narazie nic nie ma miedzy nogami.tylko zebym sie nienastawiala.

12 lata 4 miesiąc temu #409874 przez anoda89
anet-a Gratuluje córci :).

Ja też jestem ciekawa co tam u mojego smyka się kryje. Dopiero 30 wizyta, już nie mogę się doczekać.

12 lata 4 miesiąc temu #409875 przez anet-a-1401
w kalendarzu miałam chłopca wiec sie nie zgadza:)

12 lata 4 miesiąc temu #409884 przez michasia
anet-a gratulacje, to już trzecia forumowa dziewczynka:)
Misia wszystkiego najlepszego. Czekamy na zdjęcia:)
Madlen moja kuzynka ponad 6 lat temu też używała kremu gerbera i mówiła, że był najlepszy ze wszystkich jakich używała.
Też chyba niebawem kupię.
Wczoraj byłam w mieście i w końcu kupiłam stanik. A jedna baba w sklepie powiedziała, że "ma Pani duży cyc":D
A kupiłam w końcu taki, że zapinam na ostatnią haftkę, a powinno się w nowym na pierwszą , bo później się rozciąga. Kurcze zawsze miałam 80 pod biustem, a teraz jak mam 75 to nagle ciężko dobry stanik kupić, bo właściwie mierzyłam z 5 i o każdy pytałam, czy może jest z mniejszym obwodem...

Dziś byłam u lekarza. Spotkałam koleżankę z pracy i ona mówiła, że na badania genetyczne babka ją skierowała, ale później.
Dzidzia zdrowa. Teraz jest w 12t 6d. Wielkość 59,5:)
Na USG sobie rączkę do buzi przykładała i babka mówiła, że ładnie paluszki widać.
Serducha nie wypatrzyłam, ale mąż widział. Badała też szyjkę i powiedziała, że wszystko dobrze.
Aż mi łezka poleciała jak na USG patrzyłam. Zdjęcie mam b. niewyraźne, bo przez przypadek nacisnęła drukowanie:)
Następna wizyta 11.09, w urodziny męża.

12 lata 4 miesiąc temu #409888 przez anet-a-1401
moja mała miała jedna rączkę pod głową a drugą nam machała:)

12 lata 4 miesiąc temu #409893 przez Satine0
Ja wizytę mam już za tydzień ! :P Nie mogę się doczekać...jak tak długo malucha nie widzę to się boję, że coś może być nie tak.

12 lata 4 miesiąc temu #409900 przez anoda89
Dziewczyny czy wy też was też kuje w pochwie?

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka