BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410475 przez [email protected]
allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-gondo...ys0-i2550878157.html kasia123m tak to jest trojkolowy wozek tylko sama nie wiem na co sie zdecydowac a Quinny jest sprawdzony,dobrze ze jeszcze pol roku,maxi cosi tez fajne tylko drozsze.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410476 przez sylwka727
Kasia na pewno się poprawi humorek mi zawsze się poprawia :laugh: a zdjęcie wstawię - mam nadzieję że dostanę wizytę mam na 14 trzymajcie kciuki :kiss:

Aganobla fajny wózek tylko nie mam przekonania do 3-kołówek jakoś bardziej mi się podobają na czterech

Nie wiem ale takie mam dziwne przeczucie że znów będą bliźniaki, cały czas to dziwne uczucie za mną chodzi...

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410477 przez [email protected]
Sylwka ja tez nie mialam dopóki nie prowadzilam np po sniegu itp.jest mnóstwo wozkow tylko jak czytam opinie tego co mi sie podoba to b.czesto pisza ze sie psuja itp. a ten wozek jest sprawdzony,znam wszystkie plusy i dwa minusy tego wozka i jest nie do popsucia.
Trzymam kciuki :laugh: mocno

12 lata 4 miesiąc temu #410493 przez princess
Hej dziewczynki, dzęki za pamięć :) U mnie może być, bóle nadal mnie męczą, dziś cały dzień leżałam. Tak jak Sylwka pisała wczoraj zaszalałam ze sprzątaniem no i dziś chyba brzuszek jeszcze musiał odpocząć. Jutro idę zbadać mocz, krew na toxo, wr i morfologię. Mam nadzieję, że nie padnę z głodu bo rano zawsze mnie zasysa jak nie wiem.

12 lata 4 miesiąc temu #410517 przez anoda89
Hej dziewczyny :). Obudziło mnie dzisiaj kucie w pochwie ale tak bliżej wyjścia i tak jak bym skurcze miała. Nie wiem o co chodzi ale jak wstałam żeby się ogarnąć to nic nie czułam.

princess nie szalej tak ze sprzątanie, wyręcz się kimś. Odpoczywaj kochana :kiss:.

Co do wózków to mi też tak średnio podobają się trójkołowe. U nas szwagier z żoną mają maxi-cosi mura 4 i są zadowoleni bardzo, jedyny minus to buda. Ciężko się rozkłada. Ten wózeczek który wstawiła aganobla jest bardzo podobny do maxi, tylko koła mniejsze.

12 lata 4 miesiąc temu #410532 przez buziaczek18
Hej dziewczynki,u nas dziś dzień na spanie,od rana pada pagoda do dupy,ja narazie mam parę ciuszków z lumpka ,śpiworek ,buciki,ubranka ,jeszcze nie kupuję tak dużo bo się boję ,wózki podobają mi się cztero kołowe i na dużych kołach ,wiem z doświadczenia małe kółka nie sprawdzają się na śniegu bardzo ciężko sie pcha wózek ,najlepiej wózki na dużych pompowanych kołach,wstawiajcie fotki dzidzi,ja idę jutro na usg zobaczymy aż się boję ,trzymajcie kciuki,miłego dzionka zajrzę na wieczór.... :)

12 lata 4 miesiąc temu #410539 przez Satine0
Hej dziewuszki! :)

Dziś mi się śniło, że urodziłam córę ! ;-) To może jednak nie będzie jajek. . . zobaczymy czy we wtorek da się co nieco podpatrzeć.

12 lata 4 miesiąc temu #410548 przez sylwka727
Hej. Ja się dziś czuję fatalnie wstałam 1,5godz temu jeszcze nie jadłam śniadania a juz 3 razy wymiotowałam masakra jakaś :dry: i dalej mną szarpie dal nie ma już czym najchętniej nie wychodziłbym z łóżka ale o 14 wizyta a tak wczoraj się nią ekscytowałam a dziś siły nie mam :(

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #410593 przez Madlen
Princess wreszcie :) Nie zaniedbuj nas no i dbaj o siebie Kochana. Bałagan nie zając.. ;)

Kasiu wizytę mam dopiero o 17, stres dopada, jak przed egzaminem... Co powie lekarz, co zobaczymy na USG. Co tam płeć, niech zdrowe będzie.
Kiedy wyjazd i gdzie?

Co do wózków ja kiedys do M. powiedziałam, że zdecyduję się na dziecko, jesli będziemy mieli x-landera ;) :P . Widziałam kiedyś w "Smyku" taki fioletowy i byłam zachwycona tym wózkiem..
Widziałam, że tutaj też któraś chciała kupić model x-landera.

Satine mi tez się dziś niemowlęta śniły :)

Sylwka... byle do USG...

Widzicie często tu się przewijają rózne bóle, kłucia, chyba taki urok tego stanu..

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410604 przez [email protected]
anoda89 maxi cosi mura tez mi sie podoba ale jest sporo drozszy a co do trzech kol to jedyny minus jak chce sie sprowadzic wozek ze schodow wtedy brakuje czwartego kola chyba ze jest lekki wozek to jest latwiej.

Sylwka zjedz cos,mnie jak meczylo to gin mowil zeby koniecznie jesc male porcje a czesto,pomalu i dokladnie przezuwac i nie pic w trakcie jedzenia,mi to pomagalo,spróbuj,mam nadzieje ze bedzie lepiej.

12 lata 4 miesiąc temu #410605 przez anoda89
Madlen ja myślę nad x-landerem. Ja mam dzisiaj od rana kucia, chwilę tak mam i na jakiś czas przestaje. Czytałam na że na innym forum że podobno to normalne a gdzie innym że może szyjka się skracać. Zwariować można. Jak tak będzie jeszcze jutro to do gina zadzwonię i się zapytam.

12 lata 4 miesiąc temu #410618 przez Madlen
Śliczne te wózki X-landera i taki duży wybór.. Zwrocę uwagę na spacerówkę montowaną przodem i tyłem do kierunku jazdy. Ale jeszcze tyle miesięcy..
A kiedy Anoda masz kolejną wizytę u gina? Może da się ją przyspieszyć/iść do innego na konsultację? Jak masz do niego nr tel. to dzwoń. Co będziesz się męczyć..

12 lata 4 miesiąc temu #410625 przez Satine0
Jej dziewczyny, ale mam zły dzień od rana!! Normalnie zaraz wybuchnę i na każdego warczę.

Zaczynam żałować, że nie wzięłam ślubu po kryjomu. Tylko ja i świadkowie. Teraz są same problemy...a ja wiem, że swój dzień przepłaczę.

12 lata 4 miesiąc temu #410628 przez gabilee
satine czemu? nie martw sie wszystko sie uda :*

12 lata 4 miesiąc temu #410630 przez Satine0
Moi rodzice się rozwiedli. I teraz stoję między młotem a kowadłem...ojcu niby nie przeszkadzało by jakby matka na przyjęcie przyszła. Właśnie niby...dziś robiąc kawę usłyszałam jego rozmowę z dziadkiem. Jak matka będzie to dziadek nie przyjdzie. I jak ja mam się czuć? Mam wybierać pomiędzy nimi? Ona i tak przyjść chce tylko do urzędu...no ale :(

Sorry muszę się wyżalić :( Boli mnie to, że nawet w moim dniu nikt nie umie schować dumy do kieszeni.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka