BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #410702 przez Madlen
To teściowie pewnie nie w sosie, że nie ma kościelnego ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu #410705 przez Satine0
Nie :P ale chcą żeby w przyszłości był... zresztą mój Szymon też tylko mi się biała suknia nie marzy za nic na świecie :)

12 lata 4 miesiąc temu #410711 przez aniajulia2
Czesc dziewczyny troche mnie tu nie bylo i normalnie tyle postow ze hoho.

Ja sie dowiedzialam na usg ze mam lozysko przodujace ale mam nadzieje ze sie jeszcze przesunie.

Dopada mnie przeziebienie :( mam katar boli gardlo i zimno mi i nie wiem co moge wziac :(

12 lata 4 miesiąc temu #410719 przez Misia
Dziewczyny ja już po genetycznym :) wszystko wporzo :) bardzo się ciesze moge spokojnie jechać na morze :) zaraz wyruszamy :) Tylko za 10 dni mam jeszcze z krwi do odbioru ... ale jak na usg wszystko wporzo to chyba z krwi tez nic nie wyjdzie ... :)

Odezwe się jak wróce bo już musze uciekać :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410727 przez anoda89
Madlen już mi przeszło :). Rozmawiałam z męża szwagierką to powiedziała żeby się tym nie przejmować. Numer do gina mam, jak by coś to mam dzwonić.

Satine przykro że rodzice nie mogę dojść do porozumienia chociaż na czas ślubu. U mnie była taka sytuacja że babcia nie chciała przyjść bo mój ojciec będzie ale powiedziałam że do taty nie przychodzi tylko do mnie.

12 lata 4 miesiąc temu #410731 przez kasia123m
Satine bedzie dobrze.ja tez cala noc sie matwilam.moi nie byli po rozwodzie ale moj ojczym mial kochanke a moja mama ledwo to wytrzymywala.jeszcze przed wyjsciem z domu sie odgrazala ze mu pokaze.bylam przerazona ze bedzzie awantura albo gorzej.cala noc nerwy.ale nic nie bylo.nawet razem tanczyli.bedzie dobrze zobaczysz.

Misia super ze wszystko ok.ddzis jeszcze chyba Madlen i Sqatine Ty idziesz na wizyte?i jeszcze jutro ktores mamusie.

A ja poszlam na szmateks i kupilam body i czerowny kompoecik.zaplacilam 8zl i humorek mam lepszy.moj 1 zakup.pochwale sie potem fotka

12 lata 4 miesiąc temu #410733 przez natalka
Cześć dziewczyny długo nie było mnie na forum bo najpierw przedłużyliśmy wakacje a potem internet przestał działać delikatnie mówiąc, u mnie nic nowego od dzisiaj jestem w domu na l4. Byłam na usg widziałam serduszko dzisiaj mamy kolejne. Ogólnie u nas wszystko ok. Nie jestem w stanie was nadrobić. Buziaki.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #410734 przez anoda89
U mnie były koleżanki. Dobrze tak czasami poplotkować, od razu humor lepszy :).

kasia koniecznie musisz wrzucić zdjęcia i się pochwalić zakupem :).

Misia super że masz już za sobą genetyczne i jest wszystko dobrze :). Jak masz zdjęcie to się pochwal dzidzią :).

12 lata 4 miesiąc temu #410769 przez michasia
Satine, u mnie teściowie od 20 lat nie mieszkają razem. Moi rodzice się rozstali 7 lat temu i tex zawsze było tak średnio z rodzina od strony ojca, ale jak doszło do slubu, to wszyscy przyszli i jakoś razem wytrzymali na jednej sali:)
To Twój dzień i nikt nie ma prawa Ci go zepsuć, powiedz, że będzie Ci miło ich gościć na ślubie, ale jeśli mają siedzieć z obrażoną miną lub robić komuś jakieś uwagi, to niewiesz czy będziesz później mogła ten dzień miło wspominać, a bardzo byś chciała.

12 lata 4 miesiąc temu #410777 przez kasia123m
wrzucam fotke...komplecik po prawej jest czerwony...tu wyszedl na rozowy...

Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #410786 przez anoda89
kasia super ciuszki, słodkie :).

12 lata 4 miesiąc temu #410792 przez [email protected]
kasia123m swietne ubranka i widac ze nie zniszczone,nie rozciagniete,tez sie kiedys przejde na ciuchy,moze kupie jakies spodnie dla siebie i cos dla malenstwa.

dziewczyny jaki mi wyszedl pyszny barszcz czerwony :P bajka,jeszcze ziemniaki i sie zabieram do mniam mniam

12 lata 4 miesiąc temu #410866 przez princess
Anoda, dobrze, że kłucie przeszło.

Sylwko, jak wizyta?

Madlen, trzymam kciuki :)

Satine, u mnie byłą podobna sytuacja ale z moja bliską ciocią i wujkiem, jak ją zapraszałam, to powiedziała, że jak ten czub wujek idzie na wesele to jej nie będzie. Było mi przykro, ale chyba przemyślała i mimo obecności wujka była i bawiła się do końca poprawin :)

Jeśli chodzi o pseudokatolików to kiedyś miałam taką sąsiadkę, starą babcię, którą często spotykałam o 7 rano jak wychodziłam do pracy to ona szła na mszę do kościoła. Potem poskarżyła się do spółdzielni, że mój piesek szczeka w dzień, ale nigdy mi bezpośrednio uwagi nie zwróciła, tylko od razu podjebała mnie do spółdzielni, głupi mocher.

Aniajulia, wiele kobiet ma łozysko przodujące, i jak będziesz się stosować do zaleceń gina, to będzie ok :) Przede wszystkim właź pod kołdrę/ciepły koc. Na ból gardła pomagały mi płukanki z Septosanu, za parę złotych kupisz w każdej aptece. Zatkany nos odtykały mi herbaty z cytryną i imbirem. Niech mąż zrobi Ci naturalny syrop z cebuli i czosnku, niedobry ale to naturalny b. skuteczny antybiotyk.

Misia, bardzo się cieszę :)

Natalka, daj znać po wizycie :)

Kasia
, ciuszki słodkie i widzę, że dziewczyńskie :)

Witam się, dzisiejszy dzień zaczął się dla mnie koszmarnie. Rano pies obudził mnie żałosnym szczekaniem z drugiego pokoju, nie dość że ledwo wstałam, bolały mnie jelita i czułam, że muszę szybko na kibel, to jeszcze jak weszłąm do psa ten leżał w całym obsranym i obszczanym posłaniu. Nie miał siły wstać, tylna część jego ciałka była prawie bezwładna :( Wyprałam jego koce i posłanie, wykąpałam psa, położyłam go pod kocyk, po paru minutach podchodzę a ten zimny, łapki jak lód. Zabrałam go do łóżka, otuliłam kołdrami. Oczka nieobecne, oddech przyspieszony, ledwo kontaktował. Choruje na serce od jakiegoś czasu i uprzedzano mnie, że długo nie będzie żył. A tu takie nagłe pogorszenie. Do weta go nie zanieśliśmy bo nie chciałam go stresować. Z godziny na godzinę lekko mu się poprawia, już nawet zaczął dreptać powolutku, ale co się napije wody, to zaraz rzyga. Byliśmy teraz przed blokiem na trawce to się ożywił i nawet sam wszedł na 3 piętro a teraz śpi. Jak jutro mu się nie polepszy to idę do weta. A ja dziś rano miała posiedzenie, przeczyściło mnie równo, aż mi słabo było stać na nogach. Poszłam na badania: TOXO i WR ujemne, mocz w porządku ale mofrologia niezbyt, mam za mało limfocytów a za dużo neutrofilów, ale czytałam już u wujka, że w ciąży to się często zdarza i kobiety ciężarne mają inne normy niż te dla zwykłych ludzi, do tego mam biegunkę więc się tym nie przejmuję, zobaczę co powie gin.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #410880 przez gabilee
kasiu ja mam jutro na 15.10 wkoncu juz sie nie moge doczekac...

satine zobaczysz wszystko samo sie ulozy :)

princess to rzeczywiście jelita ci dały wycisk jak było ci aż słabo biedna , ale za to jak lekko , ja nie mogę sie zalatwic bez kawy na czczo ;/

12 lata 4 miesiąc temu #410882 przez sylwka727
Ja tylko na chwilkę potem doczytam posty. Już po wizycie wszystko jest ok. COś mówiła żebym za 3 tyg przyszła bo musi coś zmierzyć a narazie dzidzia za mała ale nie dosłyszałam dokładnie możecie mi powiedzieć ocb ?
A to moje śliczności :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]
Załączniki:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka