- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja sie dowiedzialam na usg ze mam lozysko przodujace ale mam nadzieje ze sie jeszcze przesunie.
Dopada mnie przeziebienie mam katar boli gardlo i zimno mi i nie wiem co moge wziac
- Misia
- Wylogowany
- gaworzenie
Odezwe się jak wróce bo już musze uciekać
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Satine przykro że rodzice nie mogę dojść do porozumienia chociaż na czas ślubu. U mnie była taka sytuacja że babcia nie chciała przyjść bo mój ojciec będzie ale powiedziałam że do taty nie przychodzi tylko do mnie.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Misia super ze wszystko ok.ddzis jeszcze chyba Madlen i Sqatine Ty idziesz na wizyte?i jeszcze jutro ktores mamusie.
A ja poszlam na szmateks i kupilam body i czerowny kompoecik.zaplacilam 8zl i humorek mam lepszy.moj 1 zakup.pochwale sie potem fotka
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia koniecznie musisz wrzucić zdjęcia i się pochwalić zakupem .
Misia super że masz już za sobą genetyczne i jest wszystko dobrze . Jak masz zdjęcie to się pochwal dzidzią .
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
To Twój dzień i nikt nie ma prawa Ci go zepsuć, powiedz, że będzie Ci miło ich gościć na ślubie, ale jeśli mają siedzieć z obrażoną miną lub robić komuś jakieś uwagi, to niewiesz czy będziesz później mogła ten dzień miło wspominać, a bardzo byś chciała.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dziewczyny jaki mi wyszedl pyszny barszcz czerwony bajka,jeszcze ziemniaki i sie zabieram do mniam mniam
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwko, jak wizyta?
Madlen, trzymam kciuki
Satine, u mnie byłą podobna sytuacja ale z moja bliską ciocią i wujkiem, jak ją zapraszałam, to powiedziała, że jak ten czub wujek idzie na wesele to jej nie będzie. Było mi przykro, ale chyba przemyślała i mimo obecności wujka była i bawiła się do końca poprawin
Jeśli chodzi o pseudokatolików to kiedyś miałam taką sąsiadkę, starą babcię, którą często spotykałam o 7 rano jak wychodziłam do pracy to ona szła na mszę do kościoła. Potem poskarżyła się do spółdzielni, że mój piesek szczeka w dzień, ale nigdy mi bezpośrednio uwagi nie zwróciła, tylko od razu podjebała mnie do spółdzielni, głupi mocher.
Aniajulia, wiele kobiet ma łozysko przodujące, i jak będziesz się stosować do zaleceń gina, to będzie ok Przede wszystkim właź pod kołdrę/ciepły koc. Na ból gardła pomagały mi płukanki z Septosanu, za parę złotych kupisz w każdej aptece. Zatkany nos odtykały mi herbaty z cytryną i imbirem. Niech mąż zrobi Ci naturalny syrop z cebuli i czosnku, niedobry ale to naturalny b. skuteczny antybiotyk.
Misia, bardzo się cieszę
Natalka, daj znać po wizycie
Kasia, ciuszki słodkie i widzę, że dziewczyńskie
Witam się, dzisiejszy dzień zaczął się dla mnie koszmarnie. Rano pies obudził mnie żałosnym szczekaniem z drugiego pokoju, nie dość że ledwo wstałam, bolały mnie jelita i czułam, że muszę szybko na kibel, to jeszcze jak weszłąm do psa ten leżał w całym obsranym i obszczanym posłaniu. Nie miał siły wstać, tylna część jego ciałka była prawie bezwładna Wyprałam jego koce i posłanie, wykąpałam psa, położyłam go pod kocyk, po paru minutach podchodzę a ten zimny, łapki jak lód. Zabrałam go do łóżka, otuliłam kołdrami. Oczka nieobecne, oddech przyspieszony, ledwo kontaktował. Choruje na serce od jakiegoś czasu i uprzedzano mnie, że długo nie będzie żył. A tu takie nagłe pogorszenie. Do weta go nie zanieśliśmy bo nie chciałam go stresować. Z godziny na godzinę lekko mu się poprawia, już nawet zaczął dreptać powolutku, ale co się napije wody, to zaraz rzyga. Byliśmy teraz przed blokiem na trawce to się ożywił i nawet sam wszedł na 3 piętro a teraz śpi. Jak jutro mu się nie polepszy to idę do weta. A ja dziś rano miała posiedzenie, przeczyściło mnie równo, aż mi słabo było stać na nogach. Poszłam na badania: TOXO i WR ujemne, mocz w porządku ale mofrologia niezbyt, mam za mało limfocytów a za dużo neutrofilów, ale czytałam już u wujka, że w ciąży to się często zdarza i kobiety ciężarne mają inne normy niż te dla zwykłych ludzi, do tego mam biegunkę więc się tym nie przejmuję, zobaczę co powie gin.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
satine zobaczysz wszystko samo sie ulozy
princess to rzeczywiście jelita ci dały wycisk jak było ci aż słabo biedna , ale za to jak lekko , ja nie mogę sie zalatwic bez kawy na czczo ;/
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa