BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #411022 przez natalka
Hej, wczoraj wróciłam dość późno do domu bo było godzinne opóźnienie u lekarza byłam zmęczona i już nie wchodziłam na forum. Za to mam dobre wieści moje maleństwo jest całkowicie zdrowe ma rączki, nóżki ale nie pokazało ani na chwilę co ma między nogami, cudo małe tak skakało, że lekarka miała problem ze zmierzeniem :woohoo: ma 6cm, śliczny nosek, przezierność karkowa 0,9 także wszystko oki. Zmieniłam lekarza prowadzącego z poprzednim delikatnie mówiąc nie dogadywałam się.
Princess współczuje choroby pieska i Twojej oczywiście też przechodziłam to samo w niedzielę.
kasiu cudne ubranka :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411025 przez gabilee
hej dziewczyny
dzis się wyspałam :D moj n wrocil to odrazu lepiej nie wiem czemu , ale zawsze jak wraca to mam mdlosci hehe mowi do mnie , że to on na mnie tak źle działa :P ale za to śpie przy nim jak niemowlę :)

kasiu miłego wypoczynku :*

madlen szok synek jak sie patrzy :D nie da sie ukryc :)

natalka to sie ciesze , że wszystko ok :* kurcze ale czemu az takie opóźnienie? straszne to jest ja juz nerwowa bym chodziła ;/

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411028 przez Madlen
Dziekuję, dziekuję. :) to jeszcze 2 dodam jedno trochę niewyraźne, a drugie z wymiarami i datą z USG.

12 lata 4 miesiąc temu #411029 przez natalka
Ja jestem jakaś spokojna w ciąży nic mnie nie stresuje, normalnie nie do poznania. Moja pani dr na każdą pacjentkę przeznacza 20min ale co trzecia spędza w gabinecie pół godziny no ale coś za coś jak wychodzisz to wiesz wszystko i dostajesz odpowiedzi na każde pytanie.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #411032 przez gabilee
madlen aż nie moge sie doczekać tej mojej wizyty :P sliczne masz zdjecia nic tylko album robic kochana :*

natalka ja rozumiem , ale jak lekarz widzi , że tyle schodzi z 1 pacjentką to czemu oni co 10-20 min je przyjmuja to mnie poprostu draażni ;/

12 lata 4 miesiąc temu #411034 przez anoda89
U mnie to różnie wizyty trwają. Jakoś nigdy nie zwracałam uwagi na to ile czasu kto siedzi.

Też bym chciała już poznać płeć. Niby wydaje mi się że będzie chłopak ale podobno u chłopaka szybciej widać narządy. Imiona wybrane to mi wsio co będzie.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411038 przez Madlen
Natalka gratulacje.

Kasiu miłego odpoczynku.
Ja wczoraj spędzilam pół godziny w gabinecie. Lekarza polecam bo jest świetny. Znany w Bydgoszczy, świetny specjalista, i szybko określa płeć.
:) Odpowiedział z uśmiechem na milion moich pytań. I widać, że też sie cieszył z mojego szczęścia.
Michasia- jeszcze raz polecam dr Wasilewskiego :) Pytałaś o ceny. Za USG 2d bierze 120 zł, wczoraj za te szczegółowe USG plus badania na fotelu, analizę wyników, porady, L4, wziął 200 zł.
Chyba mogę juz kupować niebieskie ubranka...? :)

Jesszcze płytkę dostałam, ale akurat nie moge obejrzeć, mąż przegra mi na pendrive'a

12 lata 4 miesiąc temu #411040 przez gabilee
ja bym chciala bardzo chlopca chyba juz jestem tak nastawiona , bo u mnie sami chlopcy sie rodza kto wie :P

ja wybralam imiona Olaf lub Leon i Wiktoria lub Laura :D co o nich myslicie?
kazdy mowi ze nie mam dawac a imie Leon czy wy tez uwazacie , ze to slabe imie?

12 lata 4 miesiąc temu #411043 przez anoda89
gabilee Nie słuchaj ludzi, jak Tobie się podoba to czemu nie Leoś bardzo fajnie. Mi się podoba. Z tego co podałaś to najbardziej podoba mi się Olaf i Wiktoria. Sama myślałam o Wiktorii ale jest jeż w rodzinie.

12 lata 4 miesiąc temu #411050 przez gabilee
dziekuje anoda może masz racje :*
mi podoba sie Leon i Laura najbardziej ale musialam miec alternatywe dla mojego n taka taktyka :P haha zeby na moje propozycje sie zgodzil

12 lata 4 miesiąc temu #411087 przez Madlen
Jasne Gabilee nie słuchaj innych. To Twoje geny, Twój Skarbek, więc Twoja decyzja, no i męża :)

12 lata 4 miesiąc temu #411098 przez Satine0
Dokładnie ;) Daj maluchowi na imię tak jak Ty chcesz. Imiona fajne... mi też się podobają. Zresztą u mnie też będzie Mieszko a jak każdemu mówię to się krzywi, że jak można tak dziecko nazwać. A jednak można i jak będą jajka to nazwę tak :) Ważne, że w rodzinie takiego imienia nie ma :P A nie np. Marków jest u nas nasrane...co chwile to Marek.

12 lata 4 miesiąc temu #411113 przez Madlen
Michasia to może sie spotkamy na porodówce :)
Ja tez 1 marca skoro lekarz mówi, że najbardziej wiarygodna data z 1 USG. (w suwaczku mam uśredniony wiek wg ostatnich usg)
Mały szybko rośnie, ;) No ale skoro tyle jem..:). Normalnie domaga się jedzenia. Sygnał= mdłości. Tak naprawde nie chce mi się wtedy jeść
Śmialismy się z lekarzem, by nie kupować ubranek rozmiar 56 :)

12 lata 4 miesiąc temu #411122 przez anoda89
Madlen Chyba masz wyluzowanego lekarza? Mój też jest dowcipny i można z nim pożartować.

Nie mówiłam wam ale u nas w rodzinie kolejny dzieciaczek będzie. Teście mają 3 wnuków w drodze :). Rodzimy średnio co miesiąc. Teściowa szaleje z radości. W poniedziałek to chodziła cały wieczór ze szczęścia płakała.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411125 przez [email protected]
Madlen gratuluje synusia i mozesz juz zaczac zakupy!
Gabilee Leos bardzo ladne imie tez mi sie podoba ale mezowi niestety nie i bedzie na 99% Gabrys a dziewczynka Michasia.Olaf tez ok,Wiktoria mam na trzecie i Laura b.ladne.Dajcie tak jak wam sie podoba i nie sluchajcie nikogo,moja mama nic nie sugeruje a tesciowa tak i pisze na kartce imiona,tylko ze my juz wybralismy i oczywiscie nie podoba sie nic i nie przejmuje sie tym wcale.
SatineO tak trzymaj,bedzie Mieszko I :)

Korci mnie na zakupy,moze cos znajde fajnego,slonce wychodzi,lece.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka