BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #411383 przez gabilee
przykro mi :*

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411385 przez Madlen
Biedactwo :( Bardzo mi przykro i współczuję.
Wiem co czujesz. Mi kiedyś też umarł piesek, bardzo rozpaczalam wtedy. Przynajmniej już nie cierpi. Kochana na pewno popłaczesz trochę, albo więcej niż trochę, ale postaraj się jakoś uspokoić, bo na dzidzi sie odbije..
Wiem łatwo się mówi...

12 lata 4 miesiąc temu #411386 przez sylwka727
Princess współczuje biedactwo :kiss:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 4 miesiąc temu #411398 przez basia89
princess napisał:

Zachorował i od wczoraj mu się pogorszyło, dziś zaniosłam go do lecznicy, dostał leki dożylnie i po godzinie umarł, to było straszne jak odchodził, wszystko stało się tak szybko :(

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411409 przez [email protected]
Princess bardzo,bardzo mi przykro.

Jutro wyjezdzam do Zakopca,mam nadzieje ze jakos dojade,kupilam lokomotiw,moze bedzie net to sobie poczytam co u was,ide sie pakowac.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411452 przez gabilee
aganobla lokomotiv zakazany w ciazy farmaceutka mi czytala ulotke ;/

to z ulotki :
Poinformuj lekarza: Gdy masz uczulenie na jakikolwiek składnik preparatu. Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią. Nie zaleca się stosowania preparatu w okresie ciąży i karmienia bez zgody lekarza.

12 lata 4 miesiąc temu #411488 przez natalka
Princess bardzo mi przykro z powodu pieska, trzymaj się.
Nudzę się strasznie w domu, co ja będę robić do tego lutego. Zawsze miałam tak, że w miesiącu ze cztery dni wolne miałam a teraz do października nic się nie będzie działo a potem będę dalej studiować :)

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #411512 przez gabilee
hej dziewczyny.
ja dziś plamiłam na mocno brązowo byłam w szpitalu , dostałam spowrotem duphaston 3 razy dziennie ..
załamana jestem poprostu to jest tak męczące ten strach czy donoszę ciąze , a co jak cos sie stanie ;/ przeplakałam ostatnie 2 h probuje sie uspokoic , ale to nie jest wcale takie proste :(
brzuch boli nospe juz wzielam leze i nie wiem co dalej ;(

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411515 przez anoda89
gabilee Co powiedzieli Ci w szpitalu?? Wiadomo co jest powodem plamienia? Nie martw się kochana, wszystko będzie dobrze :kiss:. Brzuch może z nerw się boli, spróbuj się uspokoić. Wiem co przeżywasz i wiem że łatwo się mówi nie martw się...

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411525 przez gabilee
anoda staram się dojść do siebie , ale strach jest silniejszy :(
to ten prześwit czyli krwiaczek i do tego łożysko przodujace , wczoraj u gina bylo naprawde ok ale w nocy tak brzuch bolal ,ze wolalam isc do szpitala na usg sie upewnic, że serduszko bije i dzidzia sie rusza

12 lata 4 miesiąc temu #411532 przez anoda89
Musi się oczyścić po krwiaku. Nasze dzieciaczki są silne. Wiem bo i ja miałam chwilę załamania. Musi być dobrze i tak sobie to tłumacz.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411549 przez buziaczek18
Princess,bardzo mi przykro że straciłaś pieska,smutne to jest ja też straciłam pieska małego miał 2 miesiące dropsik miał guzka który mu ropiał i się powiększał rak się zrobił ,trzeba było go uspić przykro mi ,ale nie martw się bo to szkodzi dzidziusiowi ,jak sie denerwujesz on to czuje, :( gabille,przykro mi ale może lepiej że pęk ci ten krwiak już nie będzie zagrażał ciąży ,wszystko się unormuje i brzuch cie przestanie boleć ,nie martw sie będzie dobrze ,ja mam do tej pory krwiaka i boję się bardzo co dalej będzie ,musi być dobrze ,ja uciekam na objadek, :) :) zajrzę puzniej...

12 lata 4 miesiąc temu #411562 przez aniajulia2
gabilee napewno wszystko bedzie dobrze. Musisz byc dobrej mysli!! A mowil ci cos lekarz o tym lozysku przodujacym?

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #411566 przez natalka
gabilee mam znajomą, która miała łożysko przodujące i donosiła ciąże urodziła zdrową córcie, tylko się nie stresuj będzie dobrze, przytulam, trzymaj się :kiss:

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #411574 przez michasia
princess współczuję, 2 razy pochowałam kochanego pieska. Po ostatnim to miał być koniec z pieskami, a teraz mamy następnego stwora, który dziś wyjadł mielone i surowe udko. Głowa do góry. Biedak się męczył, było mu ciężko. Teraz jeszcze długo będzie Ci go brakować, ale mam nadzieję, że radość z maleństwa w brzuchu szybko pomoże się pogodzić ze stratą.

Gabille życzę zdrówka, niedługo wejdziesz w 2 trymestr i będzie lepiej. Gratuluję synka.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka