- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Co myslicie o umieszczaniu zdjęć z USG na portalach społecznościowych?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess bardzo mi przykro.
Ja leze przed domkiem i powiem Wam ze brzuch pobolewa.zazylam rano nospe.nie chodze jakos strasznie dlugo a potrafi tak zabolec zakloc.i wogole takie jakby ciagniecia przy jajnikach.moze sie macica powieksza ale poniewaz zmienilam klimat ,wysokosc,pewnie cisnienie inne to troche sie boje.czasami poleje sie ze mnie przezroczysty sluz.dziwnie tak.nie moge tez czaly czas lezec bo syn chce tu czy tu.ceny tu maja drozsze niz nad morzem.dzis plynelismy rowerkiem w ksztalcie autka za 35 zl za godz...sporo.zeby sie dostac na kawalek plazy trzeba jechac autem i parking 5 zl za godz.wiec posiedziec kilka godz wyjdzie sporo.a jutro jak bedzie pogoda to zwali sie tam caly polanczyk.beda tlumy niezle.pozdrawiam Was dziewczynki i caly czas czytam.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
kasia te bóle to pewnie przez rozciągającą się macice.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeden pajacyk jest z domieszką poliestru, drugi welurowy. Mogą być takie materiały? Czy musi być 100% bawełny?
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
o lokomotiwie nie wiedzialam ze nie mozna,wzielam tylko jedna pastylke,nie bylo ulotki i farmaceutka polecila ze naturalny srodek.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Dziś byłam na lumpach i poprawiłam sobie troszkę humor kupiłam parę ubranek dla mojej niuni
Madlen sądzę że mogą być z tych materiałów mój synek miał takie i nic mu nie było a i tak pod to zakładasz jakieś body więc nie podrażni ciałka
Princess współczuję straty
Gabilee na pewno będzie dobrze
Kasia oszczędzaj się i wypoczywaj
A jeszcze pokaże wam mój brzuszek jak leże jaki mam śmieszny, ale najpierw ubranka
[img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/2012_08_18_17-20120818.jpg [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/2012_08_18_16.jpg
[img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/2012_08_18_17-20120818-3.jpg
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Ja czekam jeszcze z zakupami aż będę znała płeć, wtedy powoli zacznę kompletowanie wyprawki
A jeśli chodzi o zdjęcia usg na portalach społecznościowych to kilkakrotnie widywałam u znajomych ale samej jakoś mi to nie przyszło do głowy, raczej indywidualna sprawa.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aganobla Miłego wypoczynku, uważaj na siębie i dzidziusia.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
a co do ubranek to ja mam takie w rozmiarze 56 i 62 na początek ale np moja kumpela rodziła 2 tygodnie temu miała ubranka roz 56 a urodziła córę 4400 i 60 cm mąż jej musiał jeździć po sklepach by małej kupić pare ciuchów do szpitala. natomiast ja mialam w pierwszej 56 i były za duże ale mniejszych nie kupowałam.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Madlen jak zamowisz to sie pochwal oczywiscie!
Anoda powiem Ci ze teraz czuje 1 jajnik.i siedze nic nie boli i nagle przez chwile poboli lewy jajnik.moze rzeczywiscie sie rozciaga wszystko.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale cudne ciuszki Mrufka. Nie wiedziełam, że pod pajacyk musi być body Takie bez rękawków?
Dziś w Carrefour dopadłam półkę z ciuszkami, bałagan tam panował, wszystko pomieszane, rozpakowane i lecące na mnie z wieszaków.. Stałam tam z pół godziny, a może godzinę
Miałam dylemat czy np body z krótkim rękawkiem na 60 cm się przyda w lutym/marcu. I stałam jak kretynka. Wielka zagadka. Aż zadzwoniłam do koleżanki, mówiła, że nie przyda się.
Myslę, że troszke ubranek warto kupić r. 56, dla spokoju
Byłam w Smyku, jakoś wyszło, że zaczęłam rozmawiać z inna klientką, a ona mnie pyta czy nie za wcześnie na kupowanie ubranek To kiedy? Kiedy w końcu można mieć pewność co do ciąży?
No i oczywiście dotkneła brzuszka- ponoć przynosi to szczęście. Zaczyna sie....
Mój mąż jak mu powiedzialam, że zamówię trochę rzeczy dla chłopca(ale nie za dużo, w sumie buciki i czapeczka niebieskie, reszta po prostu "nieróżowa", muszą być różne kolory bo zemdli) zaczyna powątpiewać czy na pewno będzie syn, jakos nie dowierza zdjęciu, mówi, że to może nie był pisiolek bo taki... za wyraźny..
Proszę jeszcze raz o wypowiedzenie się. Nie widziałam nigdy USG, gdzie widac płeć.
Sorry, że truję. Wstrzymać sie z tym niebieskim?. Może nienormalna jestem.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A właśnie dziewczyny jak u was z wagą? Bo ja się martwie bo na razie nic nie przytyłam a jak patrzałam karte ciąży I to już w tym tygodniu mialam na plusie 5 kg a teraz nic.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Do tego z tych ważniejszych to kilka śpiochów (56 i 62), pajacyki w tych samych rozmiarach i kaftaniki tak? Wiadomo rekawiczki, czapeczki, skarpetki.. Ale chodzi mi o takie bardziej "główne" części garderoby, by było na pierwszy miesiac.
Jakiś sweterek/bluza/kombinezon jak będziemy wychodzic ze szpitala? A spodenki?
Po ile sztuk tego?
Gin nie odniósł sie do tego zdjecia tylko ogólnie mówił, ze chłopak.
Gdy pytałam czy może się zmienić w dziewczynkę jeszcze, powiedzial, że miałaby ta dziwczynka ogromną łechtaczkę..
Bo w 13 tygodniu to strasznie szybko na poznanie płci..