- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess no zmeczona...zmeczona...ale sypiam w nocy nawet i w dzien tez staram sie wtedy kiedy Hubek spi....chyba lata nie te i dlatego tak szybko zmeczenie wychodzi
Nie moge sie cos wybrac zeby kupic ta mate do zabawy z poduszka pod brzuszek i sama wymyslilam wykorzystalam poduche do karmienia ktora dostalam w szpitalu ... przynajmniej sie do czegos przyda
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Fajne to bo mam wolne raczki,zeby sie bawic i siegac po przedmioty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U nas nocka ok. Mała wstała o 5:40 do 6.30 poleżała ze mną w łóżku. Zjadła, zrobiła kupę i śpi od 7.
Słońce już świeci. Więc dziś znowu dłuuuugi spacerek.
Madlen wyglądasz świetnie!! A jak pies reaguje na Adasia? Ja 7 tyg po porodzie i w Środę @ przylazła. Leci ze mnie jak z dzikiej świni. Po cięciu ładnie mnie oczyścili, bo nie krwawiłam prawie wcale. Pierwsze dwa dni jechałam na podpaskach, a później już tylko wkładki. Teraz nadrabiam...
Jadzia Ty też laska jesteś Ślicznie wyglądacie z Hubkiem.
Ola śliczna waga Twojej córuni. Mam nadzieję, że po szczepieniu wszystko ok?
Pati fryzura super, Marcelek śliczny
Princess pokaż Nam Adasia
Zapisałam psa do fryzjera. Termin dopiero na 26.04. Poczekamy ale muszę doprowadzić go do kultury, bo się zapuścił ostro.
Tak ostatnio zasnęły moje pipki
Z tatą
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tylko pobieżnie przeglądnęłam forum bo mąż zauważył że mały ma twarde sutki jak guzy a prawy wyglada tak jakby mały miał pod nim guza który wychodzi poza brodawkę. Wasze maluchy też tak mają? Bo zaczynam panikowac
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadzia - moja Lidzia ma 7 tyg skończone, już się nie mieści w siatkach centylowych Ale ona nagle tak urosła, bo to widać po ciuszkach
Nieźle drogi ten fryzjer
Świetne zdjęcia Hubusia, chyba zmobilizowałaś mnie by robić więcej zdjęć
Dominia - Ty jak wieprzek? Nie wierzę... Ja jak studiowałam we Wrocławiu, to rzadko bywałam w domu. Mnie strasznie męczy psychicznie takie wyjeżdżanie i wracanie.
Princess - szczepiłam Pentaxinem 5w1, w zasadzie to noc miała zupełnie normalną, rankiem jak zwykle chichotała mam nadzieję że dalej będzie dobrze
Madlen - jesteś śliczną kobietą Razem z Adasiem wyglądacie cudnie
Paulaaa - śliczne masz córeczki
Sylwka - to chyba tak czasami jest i później samo znika.
Czasem mnie wkurza to forum, bo mam dosłownie chwilkę żeby do Was napisać, a ono się wiesza... U nas pochmurno, ale na plusie. Właśnie zastanawiałam się czy jak wczoraj się szczepiłyśmy to czy brać małą na spacerek dzisiaj?
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ola ja z małą nie wychodziłam prze dwa dni. Ale wtedy było na - jeszcze. Teraz ładnie na + to pewnie bym wyszła jeśli nic się nie dzieje.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
suzi pieknie ci z brzuszkiem a wieku nie widac..
jadzia jekie zmeczenie??? chcialabym tak wygladac zmeczona...
pati swietn fryzurka u was to widze ze mala manufaktura zieci w rodzinie... nigdy sie nie koncza... szkoda tylko ze z nowym bobasem od taty nie bedziesz miala specjalnie kontaktu...
pati ale marcys podobny do ciebie... na tym pierwszym zdjeciu widac...
jadzia ja tez nieraz w nocy mala lapie za roczke zeby sprawdzic czy zyje :P
madlen ja zostawiam mala jak ide z psami oczywiscie w lozeczku albo w wozku jak wracam ze spaceru i jeszcze spi ale moje robia wszystko ino myk i wracaja do domku no i z parteru wiec jest moment... a moja wyprowadzaczka psow cora kolezanki spadla ze schodow jak szla po psy i juz nie doszla bo noga na szynie...
anoda tez mam ten problem... probuje isc na odwyk slodyczowy ale czasem sie zlamie...
satine jezu ale masz upal pewnie od poludniowej strony masz i dlatego u nas od polnocnej wiec temperatura nizsza duzo nizsza :P
satine u rodzicow m tez wrzucalismy papersy do pieca i tez bylo o niebo lepiej moze powinnam zamiast kasy im dawac to moze zbierac pampki zuzyte :P:P
suzi to widze ze na jednym wozku jedziemy tez ucze angielskiego w podstwowce...
madlen jaka tyjestes sliczna kobieta ten twoj to pewnie dumny jak paw chodzi...
madlen piesio wyraznie zdrowow zainteresowany i pogodnie nastawiony do adasia...
jadzia nie no hubek wymiata szalony... on naprawde bedzie uciekal przed laskami...
paula spane sesje boskie
sylwka to prawdopodobnie twoje hormony na niego tak wplywaja ale nich obejrzy to lekarz...
ola ja przeczekalam dwa dni po szczepieniu ze spacerami ale wtedy byly minusy na termometrze...
u nas pada k...
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine nie nie są zaczrwienione
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Dominia dla mam które nie mają czasu to chyba najlepsza będzie Mel B bo ćwiczenia są krótkie i możesz je spokojnie kilka razy w ciągu dnia zrobić a żeby ćwiczenia były efektywne to minimum 3 razy w tygodniu trzeba je rozić Przy Ewce można się nieźle spocić i na początek polecam skalpela
Alina u mnie dzień bez słodyczy to święto Jak się raz w ciągu dnia nie napcham czekoladą to chora chodzę
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzień dobry
Satine Marysieńka piękna panna
Suzi, Pati, Madlen, Jadzia a z Was piękne mamusie
Ola wow, duża dziewczynka z tej Lidzi. A powiedz mi jak z karmieniem? Nadal tak często się domaga? U mnie już trochę lepiej, co 2-2,5 h w dzień i co 3 w nocy. W poniedziałek mamy szczepienie więc się dowiem ile mój klusek waży. Choć trochę się obawiam, bo zdarza mu się kichać i kaszleć. Dobrze że u Was po szczepieniu ok.
Michasia powodzenia w załatwianiu formalności z autem
Sylwka mój syn do tej pory ma lekko powiększone sutki
Ja mam ćwiczenia z moim synem, choć z brzuszyskiem faktycznie zdałoby się coś zrobić. Teraz piszę po Was jedną ręką, drugą trzącham wózek a i trzecia by się przydała żeby móc w końcu zjeść śniadanie.
Coś jeszcze komuś miałam pisać, ale pamięć nie ta... o i już się bujanie znudziło
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paula a gdzie spacerujecie? Macie jakieś fajne miejsce?
Z psim fryzjerem nieźle, że taki odległy termin. A jakiego masz psiaczka?
Ale masz córy udane
Adaś pozdrawia wszystkie ciocie w swoja dwumiesięcznicę
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
anoda tez mam ten problem niby odwyk a lazi za mna cos slodkiego az szok...
sylwia ja to bym chciala zeby moj potworek spal w wozku moglabym ja bujac...
princess ale adas powazny no ale co sie dziwic w koncu ma juz dwa miesiace!!!!!boziu jak on musi sie meczyc w tych szelkach... nawet nie wiedzialam ze to tak wyglada...
dziewczyny jak mowia wasi lekarze co do witamin bo moja mama wyczytala ze jak dziecko na piersi to powinno sie dluzej podawac witamine d a co z k????
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia Hubert slodziutki ale to dobry pomysl z tym walkiem...musze go wybrobowac z jakas poduszka
Paula jaka Amela usmiechnieta...sliczna.ale CI fajnie dziewczyny usnely...
Adasiu wszytkiego naj z okazji ukonczenia dwoch miesiecy.sliczny chlopczyk Princess.
jak ja lubie ogladac foty waszych maluszkow
hej laski napiszcie mi jak to bylo z tradzikiem waszych maluchow.Tosia jak placze jest...czasami nie ma..czy to alergia na mleko???