- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina no niestety samo bujanie nie pomogło, zauważyłam że Bartek lubi być zawijany w tobołek do snu, potrafi nawet zatobołkowany sam zasnąć u nas D+K do skończenia 3 miesiąca, później będzie słoneczko to naturalnie się doładuje
Kasiu trądzik to trądzik, a skaza białkowa to coś innego. Me mamy trądzik, mam nadzieje że już na końcówce, teraz nie ma żadnych ropnych krostek, są tylko czerwone ale tylko w czasie płaczu lub przegrzania, po nocy i po spacerze są tylko wyczuwalne palcem takie lekko chropowate.
Princess wszystkiego najlepszego dla Adasie z okazji 2 miesięcznicy, cudny z niego chłopczyk ile czasu dziennie musi spędzać w tych szelkach?
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Madlen ależ piękna z Ciebie kobieta ,szok ,a Adam junior taki słodki
Jadzia Hubek śliczny, a ten rogal jaki fajny
Paulaaa Te Twoje dziewczyny jakie słodkie i jak fajnie Amelcia z tatą wygląda
Sylwka mój nie ma guzów ale mu jeszcze mleczko leci z cycków dziwne ale się dopytam teraz na wizycie bo w przyszłym tygodniu się wybieram bo zaszczepić w końcu małego trzeba a we wtorek 8tyg będzie już miał...
Alina a różnie jak ktoś zna Maćka to mówi, że do niego bardzo, że mały kruczek rośnie, a jak nie to, że wykapana mamusia No a dzieci wciąż przybywa hehe Mój tato chyba dopiero na stare lata produkcje zaczyna po 40
Princess śliczny Adaś, a jaki biedulek, matko strasznie te szelki wyglądają, on chyba bardzo skrępowany w tym jest co.? ;/ Ciekawe jak u Nas będzie w poniedziałek mamy wizytę musiałam przekładać, bo niestety jak miała być poprzednia to do szpitala trafiliśmy ;/
Sylwka jaki słodziak i jak fajnie z tatusiem leży
Buziaczek tak mi przykro wiem co to oznacza być w szpitalu z dzieckiem i patrzeć na to cierpienie trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka Zuzieńki
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witaminę K do końca 3 miesiąca. Co do witaminy D to są różne teorie. Jak dziecko jest karmione piersią to trzeba ją suplementować nawet przez kilka pierwszych lat życia dziecka. Inne źródła podają, żeby podawać tylko w okresie jesienno-zimowym aby nie doszło do hiperwitaminozy. Witamina D jest rozpuszczalna w tłuszczach i kumuluje się w organizmie.
Sylwka ślicznego masz syneczka
Adaś przed chwilą gadał z kołdrą i się do niej śmiał
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas noc ok..obudzila sie o 3,30 i potem po 6 rano.oczywiscie od 3,30 po jedzeniu furczala troche ale ok.rano bardzo malo odciagnelismy z nosa..teraz po mucosolvanie jej furczalo gdzies ale nie w nosie bo z nosa nic nie szlo.noi raz mi teraz przez sen paskudnie mokro zakaszlala... w nocy zakaszlala z 3 razy...zobaczymy.temperatury brak.wczoraj lekarka osluchala i nie miala zastrzezen wiec chyba ok.
u nas ta wysypka to takie krostki nie ropne..tylko na buzi..jak placze sa widoczne..ja nieplacze buzia czysta ale pod palcem da sie wyczuc...czyli to ok?wczoraj polozna nawet nie zauwazyla..
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pati dzięki ładnie Ci rośnie synek
Princess dziękujemy A czemu Adaś musi się tak w tych szelkach biedak męczyć bo przegapiłam?
Buziaczek trzymamy kciuki żeby Zuzi nie wymęczyli w tym szpitalu
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
suzii wyglądasz ślicznie w ciąży:)
madlen ektra wyglądasz, lasencja że no a Adas słodziutki
Jadzia Hubi silny chłopaczek!!! a Ty bardziej na 20+ wyglądasz hehe
Sylwka piękny kawaler:)
Paula amelcia sama słodycz:)
Princess Adaś cudny!
Kasia zapomniałam kiedyś napisać śliczna FRYZURKA:) bombowa:)jak tam Tosia?
ja wczoraj pobiłam rekord spacerowania ok 7km i dwa spacerki czyli ok 4-5godz. na dworze:)świetna pogoda była, słońce, a teraz deszcz..
ale mój Filipuś marudny dziś na tą chorobę chyba.
a ja muszę sie pochwalić wczoraj było święto bo... dopiełam spodnie sprzed ciąży!!!!!!!!!!!!! szok!!! wkońcu mam się w co ubrać
a brzuszek już mi się twardawy robi, jeszcze wystaje troszkę ale grunt że flaka nie ma codziennie robie brzuszki i wkońcu jakieś efekty
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
a tu mój mały Wodniczek:)
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Prinecss - biedny Adaś w tych szeleczkach
Alina - wit K do 3 miesiąca, potem już samo dziecko wytwarza
Sylwka - śliczny Kacperek
Buziaczek - biedaczko, bardzo współczuję i oby tam Wam pomogli i abyście szybko wrócili do domku
Sylwia - chyba dzieci tak lubią, bo moja czasem się tak mocno mi wtula w pierś że się boję że się przydusi
Marlena - śliczny wodniczek
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Dzisiaj nocka ok od kilku dni nad ranem jak Mały mi się budzi o 6 rano to pare razy zaczyna płakać .. a jest u mnie w łóżku .. wtedy Go przytulam, głaskam, całuję, mówię do Niego i zaraz przestaje ale nie wiem o co tu chodzi
Chyba zaczyna sobie ładnie regulować sen bo od 3 dni wstaje o 1:30 i koło 4:30 pomijając to, że o 6 już jest gotowy ale wtedy nigdy nie wstajemy, przebieram pampersa, daję jeść i leży .. po jakiejś godzinie półtorej usypia i spimy do po 9
Patii fryzurka super i Marcyś minki ma podobne to Twoich piękniusi
Jejciu Madlen !!!! Jesteś PIĘKNĄ kobietą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zdjęcie z Adasiem maxi i mini do wywołania i do ramki bo super Synek słodziutki
Jadzia Hubi chłop jak dąb ma super karnację i bardzo ciemne włoski, będziesz musiała babska odganiać jak nic
Paulaa dziewczynki cudne
Princess Adaś facecik miód malinka oby nie musiał tych wstrętnych szelek nosić długo
Sylwka Kacperek słodki
Buziaczek obyście z Zuźkiem nie musiały długo siedzieć w tym wstrętnym szpitalu wracajcie szybko do zdrówka
Marlena Fifi ciacho
a tu mój Igul
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Jesteście kochane
Piesek delikatny, zdystansowany, przybiega jak tylko usłyszy marudzenie czy płacz Adasia. Chce go lizać, ale nie pozwalam za dużo. I zazdrosny oczywiście, domaga się uwagi..
Jadzia dzięki Będzie ze mnie nietypowa policjantka, bo bez munduru. W tym stanie nie wbiję się w niego
A Hubcio jaki kumaty już, szok.. Oj będzie łamał kobiece serca..
Sylwka Adaś też miał powiększone gruczoły piersiowe, zeszło samo..
I twarde to było.
Ale Kacperek malusi i slicznusi.
Paula ze mnie też się leje strasznie.. Boje się, że to nie okres, bo aż taki obfity...
Chyba pampersy podkradnę dziecku..
Śliczny uśmiech Amelki.
Alina ja zostawiam w leżaczku, piesio też musi w mig się załatwić.
Czy mój jak paw...hmm częściej jak baran albo osioł...
Princess Adaś cudowny bo to Adaś w końcu
Kasia Adaś tez ma trochę niedoskonałości na policzkach. Myślę, ze to może być od mleka, które się ulewa jak pije..
Buziaczek
Oby szybko ten koszmar się skończył i ani się obejrzysz wrócisz do domu.
Marlena zazdroszczę brzucha
Śliczny chłopczyk Ci rośnie.
Dominia ale śmiesznie się Iguń krzywi da 1 zdjęciu..
Adaś jak płacze czasem chce się śmiać, bo taka minka jakby straszny problem miał
W wózeczku też zabawnie.
Założyć kombinezon.. jeny jak tego nie lubimy..a czapeczka- wróg nr 1
Szok jak rosną te dzieciątka, pamiętam wcześniejsze foty i jaka różnica..
Jakie butelki najlepsze? Tomme tippee zamim opróżni to nawet 15-20 minut mija, a jak powiekszyłam dziurkę to leje się z tego i pluje...
Avent?
Lecimy za godzinkę na usg bioderek,
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Do butelek aventa moja ciotka kupila taki smoczek co mozna bylo regulowac na smoczku sa takie paski z silikonu zrobione i jeden to jedna dziurka, przerwa i dwa paski to sa dwie dziurki i jeszcze sa trzy dziurki i jak chcesz tak dajesz malemu mi sie to podoba