- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Aganobla, Dominia, Isola - dużo zdrowia dla dzieciaczków
Michasia - w imieniu kuzynki dziękuję
Satine - śliczna księżniczka Marysia
Alina - mnie też wkurzają debilne komentarze w necie. Mam świadomość że piszą je najczęściej 15-latkowie, którzy mają mało odwagi by zaistnieć wśród rówieśników, a wystarczająco dużo by obrażać kogoś w necie.
Aga - co to znaczy na kurczaka? Wody to dziecko może pić ile potrzebuje
Marlena - współczuję przygody z zębem. A wiesz ja w Twojej okolicy znam kilku dentystów
Monia - u nas dopiero teraz burza, świetne to co napisałaś
Dominia - ja też się zawsze z tego że Liduś ma bardzo chwytne nóżki
Bananamana - cudna Dagusia
Cziczi - śliczny Adaś, duży chłopak
Musiałam wyłączyć komp i włączyć ponownie, bo coś nacisnęłam i mi się klawiatura poprzestawiała
Co do tego obracanie itp. to racja z tym brzuszkiem. Lidzia przez to że "odkryła" plecki mniej chce leżeć na brzuszku, za to zasypia tylko tak, jak mamusia
Moje dziecko znowu cały czas tylko siedzieć i siedzieć. Dzisiaj nawet odbyłyśmy spacer w tej pozycji. Myślałam że się zmęczy, ale gdzie tam
Ja dzisiaj rano byłam u fryzjera na pasemkach, 24 mamy to wesele, a ja nie lubię takich całkiem "świeżych".
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Banana ja też ledwo uchwyciłam Adasiowe ząbki Dagunia, piękne masz perełki
- isola
- Wylogowany
- gaworzenie
już powoli ogarniamy sytuację, antybiotyk chyba zaczął działać, nawet chrypka się zmniejszyła i humor dużo lepszy. Ale nocka i tak zarwana przez kaszel... Zobaczymy, jak będzie dziś...
Któraś z as pytała, jak się choróbsko zaczęło? Ninka nie miała gorączki, po prostu zaczęła pokasływać, pediatra stwierdziła, że katar spływa do gardła, a nastepnego dnia pojawiła się mega chrypka i okazało się, że zapalenie oskrzeli i gardła. Bardzo bałam się, zeby jej na płuca nie zeszło, ale wydaje się, że idzie raczej ku dobremu
Chiczi - śliczny synek, takie dorodne udziska, których trochę zazdroszczę , bo moja Ninka to raczej niemowlęca wersja Anji Rubik
Princess - u nas niestety takich herbatek nie uraczysz, a szkoda, ale Ninka polubiła wodę, chociaż i tak króluje cycek
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
O teraz doczytalam, super, ze juz lepiej
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
isola takie herbatki mozna tez kupic na allegro calkiem smaczne są my je mamy i pijemy są rozne smaki
Dobrze że malutkiej lepiej moze dzisiejsza noc bedziecie mialy spokojniejsza
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dgusia jkie ladne zabki.
U nas chyba z 10 idzie tylko zdnego niewidac.jesc dzis nie chciala malo jadla i wyla.wyla na brzuchu na plecach na lezczku w aucie io wszedzie.ja nie wiem jak my jutro pojedziemy.az mi sie plakac chce.syn tk brdzo sie cieszy na te wakacje a ja czuje ze to bedzie koszmar.nic temu dziecku sie nie podoba.jestem wykonczona.
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
1. dajecie wit d prosto do buzi dziecka, czy do posilku?
2. my uzywamy mleka bebilon, czy ono jest faktycznie tuczace, czy to bujda, i wszystkie mleka podobne?
3. jak dajecie takie deserki ze sloiczka, to w jakiej ilosci caly, czy pól?
i nastepny posilek po jakim czasie?
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
deserku jadla pol a ostatnio potrafi caly zjeść..je mleko o 17 i potem deserek przed 19 i kaszke na noc po kapieli o 20,30...ale ta kaszka taka zbutelki..w sensie chyba 1,5 lyzki kaszki na 120mleka...wypija...
mleko bebilon jemy...zatlusta chyba nie jest...wręcz perzeciwnie na początku to nawet zamalo na nim przybierala..
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Witamine D daje prosto do buzi
Kto Ci powiedzial, ze bebilon tuczacy ? Mysle, ze wszystkie mleka sztuczne sa podobne, tez dokarmiam bebilonem
Moj Ig deserkow bardzo malo je wiec Ci nie odpowiem na to
- aga27
- Wylogowany
- gaworzenie
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58922 [/url]http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=58921 [/url]
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Isola dużo zdrówka dla córeczki
Aga witaminę D daję do buźki. Jak dodajesz do posiłku to nie masz pewności, czy dziecko ją połknęło, czy nie została w resztce mleka albo na ściance butelki. Bebilon na pewno nie jest tuczący, Adaś jadł go przez 3 miesiące i wręcz słabo na nim przybierał. Słyszałam, że chyba Enfamil jest tuczący. Deserek ze słoiczka Adaś je cały zazwyczaj godzinę po obiedzie, butelka ok 1-2 h po deserze. Wszystkiego najlepszego dla małej jubilatki
Zapomniałam podzielić się dobrą wiadomością, dziś w Carefurze dojrzałam Humanę - w końcu! Początkowe, następne i junior, ale się ucieszyłam. I ceny też spoko, za 350 g 18 zł
Jesteśmy z Adasiem sami od 17 do jutrzejszego wieczora, M pojechał do swojego domu i jutro robi za szofera pary młodej-naszych znajomych. Najpierw młodego zabiera z domu, jadą 80 km do Olsztyna po młodą, potem do Kościoła i jeszcze zawozi ich na wesele. Mieliśmy na nie iść ale nie mamy z kim zostawić Adasia. Jak jutro nie będzie padać to wybiorę się z Adasiem na ślub.
Mały już śpi, też zaraz się kładę bo spałam niecałe 5 godzin po imprezie.