- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
http //www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/707669-czas-leci...rosna-te-nasze-dzieci.html
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Banananama Dagula sliczna ostatnia foteczka z tymi zabkami jest extra ale ma oczka piekne !
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
. Pamietamy o tobie zawsze fakt nie wymienilam cie ostatnio Ja tez rzadko ostatnio wchodze na forum i nie wszystko bylam wstanie nadrobic niestety ale dobrze,ze juz jestes i ze z Dagulka juz wszystko dobrze. Buziak od ciotki z okazji pol roczku
Aga no tak to jest....niestety. Na forum najlepiej byc na biezaco bo jak cie nie ma jakis czas to juz nie w temacie jestes i kazdy zapomina a poza tym faktycznie jak sie dolaczy po jakims czasie do grupy to ciezej jest na pewno a wciaga strasznie...im czesciej siedze z dziewczynami tym wiecej tego potrzebuje to jest jak narkotyk.Nie wyobrazam sobie dnia bez nich wszystkich Ale tu dziewczyny sa super i zawsze sluza porada i czytaja kazde posty nie masz powodu zeby czuc sie zle
Aganobla co to PIP??? zamiesc jakies zdjecie Gabrysia
Dominia ja tez slyszalam ze mozna karmic jak sie jest chorym tak wiec spokojnie.
Pliszka Olus super!!! mowisz hiszpanski z amerykanskim akcentem??? hahahah no niezle z hiszpanskim tutaj to pewnie tak jak z angielskim ile ludzi tyle roznych akcentow najbardziej "lubie" angielski z chinskim akcentem....za cholere nic nie rozumiem
Jak wasze maluszki przybieraja na wadze? bo moj Hubus cos ciezko.....dalej ma 7950g...a 2 dni temu mial 7850 g...spadl 100g i teraz znowu nadrobil....ale caly czas juz od ponad miesiaca wazy tyle samo...nie wiem czy powinnam sie martwic.... moze to dlatego ze tyle sie rusza? ja juz do kazdje butelki z mm sypie kaszke ryzowa i wypija 200ml zageszczonego mleka...takie mleko zjada 4 razy w ciagu dnia a oprocz tego 2 sloiczki obiadku Gerbera i sloiczek warzyw i banana...a rano cycus . Wydaje mi sie ze duzo je a nie przybiera...o co chodzi? acha...i mam pytanko ile wody albo soku taki maluszek powinien wypic dziennie? ile wam dzieci pija? bo moj czasem wogole nie chce jak byl tylko na piersi to sie nie martwilam bo wogole go nie dopajalam ale teraz to nie wiem
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Pliszka Banana dlaczego tak się boicie FB? Przecież nie liczy się miejsce tylko ludzie. Forum czy Facebook, to tylko narzędzie do komunikacji, ważne są osoby z którymi można mieć kontakt, a czy to forum czy fb... jeden kit.
Śliczny Oluś, chyba próbuje trafić śliną w lustereczko
Ola jesteś super mamą, sama gotujesz obiadki, na pewno z czasem Lidzi posmakują. Mój też nie chce słoiczków ani tego co ja mu przygotuje, ale mam sposoby na niego. Na każdego niejadka jest jakiś sposób
Monia Iga czaderska w tej opasce piekna, i te piękne czarne oczy
Banana Cudna Dagunia, wielkie ma oczyska. Opaski robisz cudne
Agadużo jest dziewczyn, które są od niedawna, albo które piszą z dużymi przerwami. Także nie myśl że dlatego że jesteś od niedawna nie jesteś lubiana. To bzdura Mamy jeszcze dużo czasu żeby się poznać. Przed nami całe dzieciństwo naszych dzieciaków aż do 18 stek także będzie o czym gadać
Jadzia Hubek dość sporo je w porównaniu do mojego, ale na pewno więcej potrzebuje bo jest bardzo aktywny, mój tylko lezakuje póki co. Nie martw się, na pewno wszystko jest w porządku, im później tym dzieci mniej przybierają. Mój wypija dużoo wody, dziennie ok 240ml. Żadnych soków nie pije, tylko wodę.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A je to chyba połowę tego co Hubi...jak uda mi się 3/4 słoiczka obiadku to jest sukces, deserku też najwyżej pół słoiczka. Lubi jogurty i twarożki. Kaszki wszelkie wywołują u niej odruch wymiotny, ale robi to tak smiesznie, że muszę ją kiedyś nagrać. Z tym, że moja cyckiem wynagradza sobie ewentualne niedojadanie
A przybiera niewiele, raczej chudzinka z niej, do tego długaśna, no ale laska ciągle w ruchu to co się dziwić
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chomiczka A jak się dostać do Was na fb?
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Banananama
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Hahaha, dobre z ta 18-stką A później nasze nastolatki dorwą się do archiwum forum i matkom nogi z tyłka powyrywają
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Chomiczka nie boje sie fb ale do forum mam sentyment tu sa wszystkie nasze wspomnienia obawy radosci i tu jest tak domowo cieplo przyjemnie a fb dla mnie taki suchy komunikator poprostu
Katarinka dodalam
- katarinka1
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wzdrygała się jakby jej sie zimno robiło czy coś...ale wiele dzieci tak ma.
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
www.facebook.com/asia.szy.79
Jadzia mój też się wypiera, że do niego niepodobny a skóra zdjęta. Ja mam ciemne włosy, ciemną karnację i czarne oczy, Olek jasny blondyn i niebieskie oczy...
Ale wszyscy mi mówią że to nie mój syn tylko M co zrobić, takie życie. Ja sobie nie wyobrażam, że jakaś laska przyjdzie i mi Olka zabierze, przecież tyle dla niego się poświęcam... A tak gadam mojemu M że mamin synek. Oj będzie trudno to przeboleć za kilka lat
Olo pije dużo, jak je obiadek to każdy kęs musi popić wodą bo inaczej nie przełknie, ale on ogólnie jest dziwny więc się tym nie sugeruj Hubi pije tyle ile potrzebuje
Monia haha, zamordowaliby nas za te zdjęcia, opisy kupek i za ten "sieciowy ekshibicjonizm"
banana myślę, że to kwestia przyzwyczajenia, z forum tez nie zamierzam rezygnować i nasze wspólne archiwum jest i będzie po prostu z dzieckiem na ręku mnie jest wygodniej pisać na fb. Ale oczywiście tu też zamierzam, ale często z dużymi przerwami niestety, Olo czasami ma takie dni że nie ma czasu na udzielanie się na forum.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tu maly Bobek
a tu stary Bobek
smieje sie ze kichawki maja podobne takie kartofle