BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 7 miesiąc temu #735034 przez chomiczka
Jadzia ja wiem, ja wiem kochana!!! Radek przyprowadzi księdza i zabierze Cię na plaże i ten ksiądz udzieli wam ślubu!!! Tak tak właśnie będzie :silly: no bo chyba nie przyprowadza faceta do trójkąta :ohmy: :ohmy: :woohoo: :woohoo: ale jestem ciekawa :woohoo:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 7 miesiąc temu #735058 przez katarinka1
Cześć Kobietki :)

Faktycznie wczoraj forum trochę ruszyło jak za dawnych dobrych czasów :lol:

Jadzia Ale super :lol: Ile ja bym dała, żeby mój stary trochę się czasem wysilił i wymyślił coś romantycznego, tajemniczego :P Takie akcje tak podsysają ten ogienek w związkach, a większość facetów niestety - piwo, pilot, tv, komp i święty spokój, bo zmęczeni po robocie :angry:
MUSISZ KONIECZNIE szybko zdać nam tu relację, bo z ciekawości padniemy i będziesz nas miała na sumieniu :blink:
Kurna, a mógł człowiek poszukać sobie młodszego, ech ta młoda krew...

Aga My też mamy problemy z lekkimi zaparciami i właśnie dzisiaj już kupiłam śliweczkę, bo jabłuszka niestety mało skuteczne. Ewcia śliczna :kiss: , widziałam na drugim wątku.

Dominia Lepiej się już czujesz?

Pliszka No naprawdę zamierzam optymizmu i takiego fajnego podejścia do życia uczyć się od Ciebie. 99,9% kobiet okazałoby nerwy na zepsustą zmywarkę, a Ty "czerpiesz frajdę" :blink:
U nas dziś dzień fajny, Ania radosna, chętna do zabawy. Byłyśmy na zakupach, na dłuuugim spacerku. Teraz już śpi to moje kochane maleństwo. Wasze dzieciaczki też tak radośnie reagują na swoje imię - moja tak się cieszy jak się do niej zwracamy, aż miło patrzeć jak te dzieciątka robią z dnia na dzień postępy. :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #735199 przez bananamana
Czesc dziewczyny kurcze wczoraj nie mialam nawet czas zaprzeproszeniem sie wysr... przywiezli nam meble ale do samodzielnego montazu a ze wybralismy dosyc fikusne to roboty co nie miara M od rana skrecal do samego wieczora a i tak jeszcze nie wszystko zlozone i w pokoju mamy jak w wielki rozpizdziowie masakra jakas jak ja pomysle jeszcze ze czeka nas wymiana kuchni to juz mi sie robi slabo...

Dziekuje dziewczyny za miłe słowa ja i Dagula

Jadzia ale jestem ciekawa coz to wspanialego przygotował twój chlop tak jak Katarinka pisze cudnie by bylo gdyby i nasz tatus cos wymyslil ale z jego temperamentem i pomyslami to moze do 60 czegos doczekam jak dozyje :silly:

Chomiczka kupilam te puzzle u tego sprzedawcy allegro.pl/puzzle-piankowe-grube-ogromne...hit-i3478506964.html ale szczerze nie przegladalam czy ma je jeszcze w ofercie poszukaj :)

Pliszka skad Ty bierzesz tyle pozytywnej energii no poprostu super, postrzegam cie za mega pozytywa i sama bym tak chciala ale chyba po wydarzeniach z przeszlosci nie bardzo bym umiala ale i tak jest niezle bardzo zmienilo mi sie podejscie do zycia jak wyszlam za maz i wyprowadzilam sie z domu rodzinnego a najbardziej jak urodziła się Dagula codzien staram sie usmiechac jak najwiecej mimo ze czasem ciezko ale chce zeby Dagula byla mega pozytywna osoba pelna optymizmu i radosci to sie wylałam :silly: :)

11 lata 7 miesiąc temu #735275 przez ola85
Witajcie,
No to u nas tak: grymaszenia przy jedzeniu cd - no ale w końcu takie prawa księżniczki :silly:
Lidzia troszeczkę waży więc ogólnie bardzo się nie martwię, choć myślę że dla jej zdrowia byłoby lepiej, jakby miała bardziej urozmaiconą dietę.
Dzisiaj nocka wreszcie bez karmienia, ale za to Lidusia bardzo polubiła nasze łóżeczko :)
Wczoraj i dzisiaj spróbowałam dać jej kaszki, nie smakowała i jeszcze Liduś dostała alergii kontaktowej. Wygląda to tak że po jedzeniu, tam gdzie się upluła wyskakują czerwone plamki, które do 15-20 min znikają. Wystarczy przemyć buzię wodą.
Ja też dostaję od niektórych rzeczy takiego uczulenia, więc wiem co robić :)
Jadziu - haha to Hubi jak Lidzia :blink: Ona też późno załapała smoczek, za to teraz się spodobało :) Czekam niecierpliwie na rozwiązanie zagadki :lol:
Pliszka - strasznie mi się ta Twoja zumba podoba, choć to nie moje rytmy :)
Paula - daj coś znać po ślubie

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #735352 przez [email protected]
Hej :) Za tydzień chrzciny a ubranka nie ma :ohmy: może coś z tablicy uda się kupić a jak nie to łażenie po sklepach a tego nie lubię ;)

Jadzia Pip to kurczak co liczy zwierzątka :laugh:
Załączniki:

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #735417 przez xpatiiix3
Pare fot z Belgii i z teraz :)
Jak jemy malinki :)
Lalunia:D
Zaraz po przebudzeniu, na widok mamy :P Z prababcią w Belgii:)
Jak sobie siedzimy, oczywiście na około poduszki, bo zdarza się, że leci do czegoś i pare razy głową zarył nam o podłogę łobuz :P

No i najważniejsze dolne zębulki :)

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #735438 przez Pliszka
Dzień dobry :)

pati, ale się Marcyś zmienił! Jak wydoroślał! Super :)

katarinka, szkoda życia na nerwy i smutki i na marudzenie, które jest moim zdaniem potwornym pożeraczem energii. Jak jest niefajnie to trzeba tak zrobić żeby było fajnie i tyle :laugh: Pan do zmywarki zamówiony, póki co trzeba podwinąć rękawy i tyle :blink: Przy fajnej muzie nie jest to takie straszne zajęcie, tym bardziej, że za kilka dni znów na długo zapomnę o zmywaniu :silly:

bananamama, przeszłość odznaczamy grubą krechą i o niej zapominamy :) Liczy się tu i teraz :laugh: Lato, wspaniałe zdrowe dziecko i tysiąc innych powodów, żeby sie uśmiechać :kiss:

My dziś byliśmy z Olciem na wycieczce nad Wisłę :laugh: Okolice osiedla mamy już tak wydeptane, że super było pospacerować po innej dzielnicy, tym bardziej, że tamtych terenów w ogóle nie znam :) Było super. Olusia właśnie wykąpałam bo i tak był cały do przebrania po jedzeniu zupki z dużym apetytem :laugh:

Miłego wieczoru :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #735442 przez xpatiiix3
Tez wlasnie Marcelka juz wykapalam :P Sie cały okupkal :P po pachy same :P no i od razu kapalam go :P mieliśmy iść na koncert Brodki bo dzisiaj jest ale ze babcia sama by została z 4 dzieci zrezygnowałam... :/

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #735443 przez Pliszka
pati, może po kąpieli sie Marcysiowi skleją oczka i uda Ci się wyskoczyć na koncert :silly:

zapomniałam napisać wcześniej - chomiczko, ale ładny wierszyk umieściłaś na drugim wątku :laugh: Jak go przeczytałam od razu pobiegłam przytulic Olka :laugh: :laugh:

11 lata 7 miesiąc temu #735449 przez Suzi
Witajcie kochane :)

Melduję że wróciliśmy cali i zdrowi, Mikuś spał całą drogę, wprawdzie tylko polowę podrozy spedzil w foteliku a drugą w mych gościnnych aczkolwiek drętwiejących z uplywem czasu, ramionach, ale to i tak sukces w porownaniu do podrózy w tamtą stronę :silly: mamy okrutnie niewydarzony fotelik, a do tego kanapa tylna w samochodzie męzowskim zadziera sie tak ku górze, co moze dla siedzacych na niej dorosłych jest wygodne, ale iisofix z fotelikiem na niej ustawiony jest tak, ze dziecko tyłem do kierunku jazdy po prostu siedzi, nawet przy odrobinie "zyczliwości" dla producenta nie da sie tej pozycji nazwać polleżacą :P więc pompierwsze dla maluszka pozycja niezdrowa po drugie weż i sie wyśpij w takiej pozycji :P :P :P . No ale dojechaliśmy szczęśliwie i to grunt :woohoo: wybór nocy na podróz to był strzał w dziesiątkę a nawet w dwudziestkę :lol: bo Mikuś spał i już, dla nas ta pora niezbyt przyjazna, bo dojechaliśmy po 2 w nocy, a maluch obudził się na papu o 3.30 i o 6 a pobudkę ostatecznie zarządził o 8 więc nieco zombiowaci dziś jestes y, a w chałpiupe sajgon i pustki w lodówce, wiec jakos to wszystko trzeba bylo pospinać
PrzepraszM, zr nie odniose się narazie do Waszych postów, ale musze się tu trochę odnaleźć a Mikibtez trochę nieswoj w tym swoim starym- nowym ;) domku
Zdjecia cudne, przystojniak Gabryś, przystojniak Marcys i Dagunia ślicznotka
Jadzia, ja też schnę z ciekawosci ;)
To narazie PA :kiss:

11 lata 7 miesiąc temu #735451 przez xpatiiix3
Ojj raczej nic z tego :P mama zaraz wychodzi mówiła żebym doszła do niej ale nie przekonuje mnie chyba jednak koncert o 22 dzisiaj spalam tylko 3h wiec mode wykorzystam ostatnia wakacyjna noc :D

...
Aniołek [*]

11 lata 7 miesiąc temu #735456 przez jadziatopol
Hej dziewczyny:)))))
czuje sie jak kon po westernie :lol: to ktorejs z was powiedzenie , ktore mi sie tak spodobalo i calkowicie odzwierciedla moje samopoczucie :lol:

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu - 11 lata 7 miesiąc temu #735472 przez jadziatopol
Hej dziewczyny:)))))
czuje sie jak kon po westernie :lol: to ktorejs z was powiedzenie , ktore mi sie tak spodobalo i calkowicie odzwierciedla moje samopoczucie :lol:

Patii Marcelek to juz Marcel :cheer: :kiss: ale facet z niego !!!!!!!! wow! ale z ta opaska to cie kochana ponioslo :lol: :silly: :woohoo: chyba nie pokazesz mu tej fotki za kilka lat? :blink:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #735480 przez jadziatopol
Aganobla Gabrys przesliczny :kiss: i ten zniewalajacy usmiech :lol: :kiss:
Suzi codownie ,ze juz wrocilas kochana :lol: brakuje nam twoich postow :lol: poczekamy kiedy ochloniesz po przyjezdzie i mam nadzieje,ze napiszesz cos dluzszego :)
Chomiczka tez przeczytalam wiersz...sama go napisalas? jest piekny i lezka mi sie zakrecila w oku :)

[/url]

11 lata 7 miesiąc temu #735486 przez xpatiiix3
Jadzia no siostra ubrala wtedy małego to zrobiłam zdjęcie :) hehe boska niespodziankę miałaś jak czytałam to aż serducho bilo mi tak się rozmarzylam :D

Mały śpi chyba pojadę ciocia jedzie mama juz pojechała może ogarne się i z ciocia podjade ;) Zastanawiam się jeszcze :P

...
Aniołek [*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka