- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Przepis na ciacho wysłane, piecz i jedź i TYYYYYJ!!! HAHAHAHAHA
Monia Kinio rusałko, wyglądasz pięknie. Monia zamykaj ją na klucz w chałupie bo zaraz gimnazjaliści będą walić drzwiami i oknami oj będziesz Ty miała problem z obiema córami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ehh morze Ubóstwiam może dlatego, ze w sumie się tam wychowałam moje miejsce na ziemi ale tylko latem zimą można dostać kota..przynajmniej ja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Suzi jak się czyta Twoje wpisy to normalnie boki zrywać kabaret wymięka Mikuś cudooo do schrupania
Monia powiedz Kini, że jeszcze trochę cyc urośnie a zazdrosne wykałaczki będą ogladały z tyłu tabuny wielbicieli..a one będa podpierały ściany i zazdrości pazury w ściany wbijać Jak to moja siostra mówi linia musi być gruba i wyrazista aby każdy facet ją mógł zobaczyć z daleka...a nie szukac wśród drzew
Igunia to mała cwaniara jednym słowem..eh te jej oczeta nie jednemu skradną serce
Bartul poszedł w górę i trochę mu sie pulpeciki zmniejszyły nie powiem nawet żeberka widać
Gosiu mocno trzymamy kciuki :*
chomiczka wszystkiego naj dla malucha :*
olu czekam na zdjęcia aż mi e koleżanka po przesyła ona ma ich więcej na pewno ciś wstawię
Marlena o tak takie spontany to ja lubie najbardziej szkoda tylko że pod koniec wakacji ale lepszy rydz niż nic
Pati zdrówka dla Marcela niech zdrowiej szybciutko trzeb świat poznawać nie am czasu na choroby
Bartek jak ma ochotę to potrafi nadwać jak opętany ale czasami słowa potrafi nie wydobyć z siebie zaczął siadać w wózku sam jeszcze nie w wówku ma się czego chwycić ale bardzooo chętnie juz by chodził. jak się go postawi to sztywny a struna coś się mojemu dizecku pomieszało
Ehh już nie pamiętam co miałam komu napisać przepraszam jak kogoś ominełam :*
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
a ja dzisiaj nie mam weny, no i jutro do chirurga idę z bratem i małym zeby sprawdzić jak ta przepuklina jego miałam iść z dwa tyg temu a ze u Macka byłam dopiero się zebrałam hmm ciekawa jestem jak z bratem będzie czy się da bo ropień mu się zrobił miał odcisk zwykły na porcie a jakiś szans w tym miejscu nawet się nie zagoilo i od początku wakacji to się narobiło trochę się boi bo pewnie natna zeby oczyścić ale trochę mu wytlumaczylam i spokojniejszy jest jakiś taki kijowy humor mam...
Gosia tak jak przy pierwszej operacji malutkiej tak i przy tej będę się modlić w jej intencji jesteśmy z Wami, trzymajcie się cieplutko, trzymam za Was kciuki ;***
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
buziaczki dla naszych małych jubilatów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hubi, Oluś i Gabryś to dla Was
suzii ale masz niezłe teksty haha a wiesz że małe dzieci wymładzają?! więc jak Mikuś podrośnie żadnej zmarszczki nie będzie hehe nieźle to wymyśliłaś
isola ale fajniutka Gwiazdka! fajnie że się wszystko super udało nooo ale z tą aromatyczną kupą... the best
gosia jaka słodziutka córcia! u mnie problemu z jedzeniem nie ma wiec nie wiem co mogłoby pomóc...to kiedy ta operacja? i lekarze już straszą.. paranoja... nie słuchaj ich.
kasia ja teraz robie normalnie kaszki glutenowe... przez ok mies dodawałam do ryżowej łyżkę potem dwie nic sie nie dzieje no to zielone swiatło.
pliszka greatulacje!!!!!!a my w czerwcu mieliśmy rocznicę rozpoczęcia związku też 8 lat i też u nas zaiskrzyła na pewnym koncercie ;)ooo trzeba wypróbować nowe cwiczenia
ola gdzies mi wczesniej umknęło Twoje zdjęcie ale jaka laska z Ciebie! sukienka bombowa, super rodzinka:)
patii 3 mam kciuki za badania na przepuklinę Marcelka
a u nas też jak wcześniej nie jadł w nocy tak teraz się domaga.. hmm może potrzebuje więcej jesć. nocka oki, pobudka o 2 i o 5 i o 6 na dobreeee... ale faktycznie po mleczku z kaszką na noc z butli lepiej mi śpi
nie wiem już co miałam odpisac, ja już po śniadanku bo mój juniorek sobie zasnął w łóżeczku:)
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Suzi, ale się uśmiałam z tekstu o domu starców
A na tą moją kalarepkę to jak bym się miała złościć Wie czego chce i okazuje swoje emocje - to przecież zdrowo Czasem sobie chwilę pomarudzi jak akurat myję zęby/ rozwieszam pranie/wstawiam obiad/odkurzam/itd., wtedy zaglądam do niego, widzę, ze nic sie złego nie dzieje, wkładam do raczki zabaweczkę, łaskoczę i wychodzę dokończyć to co robiłam, a potem się razem bawimy
Oluś ma dziś randkę z małą Natalką, córeczką mojej koleżanki
Miłego dnia!!!!
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Aganobla - dziękuję , może inna zupka przypadnie mu bardziej do gustu?
Kasiu - cieszę się że Tosia dobrze się rozwija, tak to jest że po urlopie trudno się przestawić eh, oby Tosi wrócił humor
Isola - śliczna gwiazdeczka
Suzi - haha, dobrze że wróciłaś bo Twoje posty są świetne Ja raczej myślę że jak Mikuś będzie w wieku Dominii, to raczej widzę go kibicującego mamusi w skokach spadochronowych, lub w finale maratonu
Monia - powodzenia w szpitalu, Kinia extra
Malenia - dzięki :)u nasz dzisiaj też tak często pobudki
Pliszka - ja też bardzo lubię optymizm w Twoich postach. Zamiast napisać "marudny", można przecież "zmęczony", zamiast "absorbujący" - "towarzyski"
Marusha - wiem że pewnie jest Wam teraz ciężko, ale jak dasz radę odezwij się do nas
Alina chyba też gdzieś ostatnio zaginęła
Wszystkim dzieciaczkom którym przez roztargnienie, gapowatość, brak czasu, przeoczenie czy przespanie zapomniałam złożyć życzeń z okazji małych jubileuszy gorąco przepraszam i nadrabiam buziakami
Widziałam zdjęcia dzieciaczków na drugim wątku - wszystkie przeurocze
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
.
Isola dopiero teraz zauważyłam zdjęcie Ninki, ślicznotka i sukieneczka też pierwsza klasa
Olo dziś w nocy zaserwował 5 pobudek, nie wiem już czy kiedykolwiek prześpi mi całą noc ale chociaż szybko usypia, więc jakoś da się żyć.
Kurier przyniósł dziś to łóżeczko turystyczne i co? Oczywiście jest felerne, jeden bok się nie chce złożyć, męczę się już od godziny i już mi cierpliwość się kończy. Więc albo się zaraz wścieknę i rozerwę je na strzępy albo zadzownie do sklepu z awanturą. nie wiem teraz czy pojedziemy na weekend, bo w czym będzie spał. Zawsze mam pecha do takich rzeczy
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A ja wcale nie mam weny jakiś humor dalej kijowy... I jakoś nic mi nie poprawia go.. Oprócz Marcelka
A i dzisiaj rano drugi raz usiadł sam byłam w szoku bo z płaskiego się dzwignal nie podpierając...
...
Aniołek [*]
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A dzisiaj w menu mamy zupkę szparagowa z cukinia i ryżem
Marcelek uwielbia to co mu ugotuje
...
Aniołek [*]
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]