- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016
Marcel ostatnio jak coś nie pasuje mu a mnie nie ma to 'mam' krzyczy Wasze dzieci też zaczynają Was wołać jak coś im nie pasuje.? :] na razie lepiej się czujemy ale od soboty je po 80-90 ml mleka albo i 30 zdarzało się a tak to nie bardzo zupki obiadki wcale nie chce jeść... Za to przez gorączkę pije dużo patrzę ze juz na razie w porządku jest ma 36.6
Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pliszka gratuluje zapału podziwiam
Marlena oj bardzo szybko te nasze dzieci teraz się rozwijają,
Pati Bartek krzyczy "jej jej jej" jak jest zły Daj znać jak po wizycie
Olu no i pięknie się impreza udała
My byliśmy jeszcze wczoraj u teściowej na kolacji i załatwiliśmy dla Bartka swojskiego królika do zupek.
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marcelek sika ze śmiechu i aż się trzęsie jak to ogląda swietna krotka bajeczka
...
Aniołek [*]
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
...
Aniołek [*]
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
właśnie zgłębiam program do robienia kolaży ze zdjęć Wydaje się fajny www.daisytrail.com/
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Na razie raczkuję
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U Nas poprawa podgorączkowy był, no i siedział na brzuchu u mnie rozmawialiśmy i zwymiotowal na mnie trzymając cały czas smoka w buzi, to jest komediamt no i dalej się śmiał ,także ogólnie jest w porządku
...
Aniołek [*]
- Suzi
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25
Trochę mnie nie bylo, ale czasem podczytywałam, jakos czas przyspieszył, albo my więcej w plenerze, zeby jak najwiecej skorzystać przed powrotem do domu, ehhhh, aura powrotu juz wisi nad nami a najgorzej to ta podróż, sam stres, jak jechać, zeby soę w korki "powrotowe" nie wpakować
Tak wybiórczo poodpowiadam
ola czaderska sukienka, a wygladacie jak starszezrodzenstwo Lidzi
pliszka, no super ten program do kolaży
chomiczka zdjecia mojego ulubieńca i te jego oczęta to samavprzyjemność
pati dobrze ze to TYLKO trzydniowka, nie daje powikłań, wiec spoko, teraz tylko wysypeczka i koniec pieśni. Zdrówka
marlena no super szczupak z Ciebie, a Fifi mocarz, super facecik, a co to się DZIAŁO po tym porto.....?.. juz jedna tegoroczna majówka zapisana do przyszlorocznych kwietniówek więc......
monia, goni Igusia narzeczonego, i to na własnych nózkach , menu odlotowe, normalnie weselne"! Mmmmmmniam
jadzaia fajna fryzurka, zazdroszczę mocnych i gęstych wlosów, u mnie z tym biiiiiida
michasia czytalam ostatnio w " w Sieci" albo a "do Rzeczy" o Waszym hobby, duży artykuł był o rekonstrukcjach historycznych. To juz w zasadzie nie hobby a styl życia o mieczach niejakiego Szymona Chlebowskiego....znasz?
Reszta pożniej, pa
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Suzi - dzięki a tym wiekiem to faktycznie bywa zabawnie. Ludziom tak głupio zapytać i tak podpytują ile lat po ślubie itp. i na końcu zawsze są w szoku. Jeszcze się taki nie urodził, co by mój wiek dobrze ocenił
Jeszcze chciałam Wam napisać że te nasze forumowe dzieciaczki to rozwijają się w zawrotnym tempie. Lidzia robiła furorę,bo był chłopiec prawie 5 miesięcy starszy od niej i na prawdę wielu różnic nie było widać.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wczoraj napisalam posta ale niestety telefon mi sie zawiesil i nic z tego nie wyszlo
Patii dobrze ze juz wiadomo co Marcelkowi bo juz sie zaczelam martwic
Ola no to niezle sie wybawiliscie
Suzi no wreszcie kochana odezwalas sie ! dobrze ze juz wracasz? jak Mikus???
Pliszka to niezla imprezka kac juz solenizantowi przeszedl? jej...kiedy ja mialam 30-tke? wieki temu Olus swietny ! doskonaly usmiech
My wczoraj pojechalismy do Ikei kupic prezencik Hubkowi z okazji ukonczenia 7 miesiecy kupilismy 2 zabawki drewniane...jedna z nich ma Igulka Hubcio wola mnie juz swiadomie (tak mi sie wydaje) MAMA...jak mu znikam z oczu to slysze ze mnie wola to jest super
Moj tata znowu jest w szpitalu...cos z nerka nie tak...ale staram sie pozytywnie myslec
Dzisiaj nam wyciagaja wszystkie okna na kilka godzin dlatego juz czekamy w pelni gotowosci z Hubciem i ruszamy w swiat
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Byliśmy na trochę w Łodzi prosić chrzestnego, chrzest będzie 5 października w Kowalu.
Nie mam czasu na forum, dziecko nie pozwala. Jak jest odrobina czasu to albo się kąpię albo sprzątam/piorę/prasuję.
Princess życzę Adasiowi szybkiego powrotu do zdrówka. Co do koloru włosów- mój Adaś też ma jaśniutkie, M. też miał a potem mu ściemniały.
Monia śliczny fotelik
Pliszka kuzynka wczoraj mówiła właśnie o mopie parowym, że jest do bani..Woli zwykły
Monia jestem w szoku z tą traumą..
Jadzia śliczna fryzurka
cdn
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia, tak, solenizant już w formie wczoraj leczył się piwkiem
Zdrówka dla Taty!
Suzi, no nareszcie Welcome back Trzymam kciuki za spokojną podróż, a póki co jeszcze odpoczywajcie i nie martw się na zapas
zbieram się na zumbę
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaczne tak egoistycznie, a później sobie poczytam co u Was
Pracowity, ale bardzo udany weekend dobiegł końca
Chrzciny udały się rewelacyjnie Igunia uhahana przez całą uroczystość w kościele, uśmiechnięta, zadowolona, aż nasz bardzo poważny i nielubiący dzieci proboszcz powiedział, że tak zadowolonego dziecka jeszcze w tej kaplicy nie było
Przy okazji Madlen, dzięki...gdyby nie Ty nie wiem czy doszłoby do chrztu
Po uroczystości bardzo przyjemne przyjątko w domu, wszystko na wesoło Zarówno mnie i gości bolały brzuchy ze śmiechu i przejedzenia, ale wszystko takie dobre było...a ludzie tacy dowcipni, atmosfera świetna
Chomiczka, dziękuję, ciasto pyyyyycha
Pozostałe też wypróbuję
Po powrocie z kościoła znalazłam u Iguni drugiego ząbka, rano go nie było, więc prawdopodobnie wyszedł w kościele
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Napiszę Wam jeszcze, że byłam dziś z Igulką w szpitalu w poradni metabolicznej. Wyczekałyśmy swoje norma. Muszę zrobić jej badanie krwi i wtedy dowiemy się czy jest ok czy sie martwić.
Igi jak zwykle usmiechnięta, zaczepiała wszystkich wokół, skakała mi na kolanach. Ludzie się do niej uśmiechali Podeszła do nas babka z chłopcem na rękach, on ledwo siedział, gibał się na boki, taki mało zainteresowany...i spytała ile Iga ma bo pewnie starsza, że taka kontaktowa i rozwinięta. Ja jej mówię, że 6 i pół. A ona zdziwiona mówi, że jej ma 9 miesięcy, byłam w szoku...
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
Mój Olo to podobny do tego bobasa 9 miesięcznego, też taka lama trochę niekumata leży i coś tam gaduli ale żeby się garnąć do jakiegoś działania to już kiepsko... No cóż, taki już jest, w przyszłości może nadrobi i będzie artystą albo jakimś geniuszem czy coś
Suzi wreszcie my ticher, już myślałam że nigdy do nas nie wrócisz
Mikołajek taki dojrzały i jakby mądrzejszy, oczątka też niczego sobie pamiętam jak modliłaś się o trzeci miesiąc a tu już 4!!!! Sto lat!!!
- xpatiiix3
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia Igula cudowna gratulacje drugiego zabka
Pliszka chyba kazda z Nas nie może się napatrzeć na swoje dziecko każde jest cudowne
Ahh Suzi Miki jest boski nasz rodzyneczek
...
Aniołek [*]