- Otrzymane podziękowania: 25
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- princess
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko

Moja córa dojrzewa heheh wczoraj wieczoerem zasnela sama w lozeczku ja ja wzielam do usypiania zaczela marudzic baaaardzo polozylam do lozeczka nawet nie 2min a ona juz spala. W nocy nie wolala zeby ja wziac do naszego lozka tylko pieknie spala w swoim do rana a terazznow zasnela sama w lozeczku ale jestem z niej dumna

Pusto sie tu u nas na forum zrobilo szkoda by bylo zebys my zaniknely jak marcowki tylko na fb bo jednak co forum to forum

Co do kebabow tez uwielbiam kiedys sie objadalam tym namietnie ale powiem szczerze ze odkad urodzilam nie zjadlam ani jednego ale juz za mna chodzi od dluzszego czasu

Jutro z rana sie szykuje na wielka wyprawe do lidla po pampki pewnie rasy bedzie co nie miara dlatego mloda zostaje w domu z dziadkiem

Monia ty nie dasz rady kobieto tyle przeszlas ze to to pikus

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
U nas dramat, całą noc wymiotowałam, od rana biegunka, czuję się jak ostatnie ścierwo, mam gorączke. To chyba jelitówka??? Jak mi sie Olo zarazi to koniec. Ostatnio prawie mi nic nie je, jakby sie zaraził to amba fatima, w szpitalu bysmy wylądowali.
M dziś wieczorem ma lot do Monachium na tydzień. Nie wiem co robić, moja mama i teściowa nie mogą przyjechać. Co robić, co robić

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Jaki spokój na forum...wracajcie

U nas spokój, Igunia miała chwilowy nawrót katarku, ale już jej przeszło

Chomiczka bidulko, duuuużo zdrowia

Michasia my takiego "udomowionego" kebaba też często robimy, uwielbiam

Co do mojej pracy,jest we mnie żal i jakis smutek...w sumie zobaczymy co będzie...
Wszystkiego najlepszego dla Fifiego i naszych dzisiejszych współjubilatów Olka, Natki i Bartka

Moje dziecko skończyło 9 miesięcy

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
My z powrotem w domu po trzydniowym podróżowaniu i wizycie u rodziców, teściów, babć, cioć... Dla Olka chyba było za dużo wrażeń bo ostatnie dwie noce były dla mnie najgorsze od wyjścia ze szpitala

Chomiczka, współczuję Kochana, takie grypy są okropne, plus tylko taki ze zazwyczaj po jednej dobie objawy ustępują. Zdrowiej szybciutko i oby Oluś się nie pochorował!
Monia, fajna retrospekcja

Ola, ja też nie raczkowałam, a Oluś właśnie zaczyna

Nie wiedziałam, że nie możesz jeść glutenu. To teraz już wiem czemu zawdzięczasz tą przepiękną figurkę

Suzi, dzielny Miki, dobrze, ze po szczepieniu wszystko ok.
Uciekam bo mnie ten weekend BARDZO wymęczył

- michasia
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Chomiczka współczuję bardzo i to jeszcze teraz, kiedy M wyjeżdża. Mam nadzieję, że teściowa będzie dla Ciebie wsparciem i Olo też okaże wyrozumiałość. Oby szybko przeszło.
Wszystkiego najlepszego dla 9-miesięczniaków, ale ten czas leci.
Monia Iga jak zawsze super:)Fajne takie zestawienie:)
Pliszka oby to tylko z nadmiaru wrażeń. Oby dzisiejsza noc była spokojna.
Byliśmy dziś z Anią u cioci (dom na tym samym podwórku). Kuzynki córka Laura wyjęła swoje takie zabawki z okresu niemowlęcego. Ale się Ania bawiła. No i lada moment już tak konkretnie będzie raczkować. Aż miło popatrzeć jak się przemieszcza ten szkrab.
Po powrocie z Gdańska trzeba będzie bardziej przystosować pokój.
Jedziemy jutro rano (przed południem), dziś byśmy dopiero po 15.30 ruszali z bydg, jeszcze po drodze 2 karmienia, więc lepiej za jasnego.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Jestem chora

Wczoraj jeszcze wieczorem dostalam @, w zyciu tak krotkich cykli nie mialam

Ogolnie dwa dni mam w plecy, wyczailam, ze moj byly do tego stopnia sie stoczyl, ze siedzi w osrodku terapeutycznym dla uzaleznionych od narkotykow ! Masakra gdzie to mozna tak sie stoczyc i zmarnowac sobie zycie, tego kompletnie nie rozumiem ..

Igul chory na antybiotyku ale już jest lepiej, najlepsze jest to, że wczoraj rano Milena wstała niewyraźna i jak przyszli na urodziny mojej siostry [miała 1 listopada] to Mama mówiła Magdzie żeby pojechały do lekarza i spakowali się w 5 minut po czym okazało się, że coś się jej tam zwęziło i by się dusiła w nocy i dostała od razu zastrzyk i też antybiotyk i leki do domu. Straszne wirusy panują teraz, chuchajcie Kochane na dzidziusie

Co do Igora jeszcze to taki perszing, już pięknie zaczął raczkować wszędzie by wstawał a za ręce chodzi jak mały samochodzik

Pliszka ojj to ładnie widać Oluniowi się nie spodobało to, że nie śpi u siebie w domku

Chomiczka jak grypsko ?

Monia piękna Lalunia

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Suzi - jest taka strona www.kuchniabezglutenowa.pl i tam jest mnóstwo przepisów, niestety wiele z nich opartych jest na mące bezglutenowej. Podeślę Ci na priv parę takich bardziej naturalnych przepisów, na mące z amarantusa lub w ogóle bez mąki, tylko zbiorę to do kupy

Bananamana - haha Daga na prawdę dorasta

Chomiczka - wracaj szybko do zdrowia i oby Oluś dał Ci trochę luzu

Monia - przesłodkie to Twoje dziecię

Pliszka - Lidzia też źle spała u moich rodziców

Dominia - zdrówka dla Was
Ja w życiu nie jadłam kebaba

Jakaś baba zadzwoniła z reklamą i mi moje szczęście obudziła...
Miłego dnia mamusie
- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dzisiaj mialm podobnie, ZAWSZE mam takie szczescie ze jak karmie i usypiam Mikusia to sie musi zjawic jakis qrier, listonosz, domokrążca czy cholera wie kto i po co. No dziś, choc mi intuicja podpowiadala, zeby jeszcze poczekać a pies swym ujadaniem na podworku potwierdzał, ze sie ktos zbliza, to jednak Miko byl juz skatowany i głodny i musialam odpuscić czekanie. I co? OCZYWISCIE QRIER!!!!! Qr......ka, wtedy gdy Miki zdążył przymknąć oko, ale go ( kuriera) przetrzymalam troszke przy furtce za odłozylam Misia i dizs akurat akcja sie udala, ale ilez razy sen Mikusia opuszczał przez gada, to nie zliczę

A jeszcze zazwyczaj przyjeżdza "wielbiciel" psow, ktory jak wyczai ze w domu lub na terenie jest pies to za nic nie chce wejśc. I mimo, ze widzi ze ja TRZYMAM psa, pies siedzi grzecznie w wiatrolapie, no szczeka, ale nic poza tym, to sie certoli iprzy tej furtce. Nosz kurde blat, rozumiem ze mogł miec jakies przygody niemile z psami lub inne ma anse i dąse, nie kazdy musi lubic psy , no ale skoro widzi ze psa trzymam i pies sie nie rzuca ani nie szalaleje to po co te sceny, tym bardziej ze koniec koncow zawsze wchodzi, ale scena musi sie kazdorazowo odbyć ta sama.

Piesq poza tym jest kompletnie niegrozny tylko "nieprzyjemnie" wyglada, bo duzy i czarny ( sznaucer olbrzym) i skacze na furtkę, ale tak na prawde, to skacze z radości ze przyszedł jakiś mily człowiek, ktorego trzeba przywitac i polizać. Tego ludzie oczywiscie nie wiedza, widzą natomiast czarną bestię " szalejącą" prY furtce. Ta "bestia" kazdego złodzieja wpuścilaby z radością i jescze wylizalaby mu rece i buty, ze ją odwiedzil

chomiczko, jak sie czujesz?? Pojechal m? Martwię sie o Ciebie

dominia, jesli planujesz jeszcze dzieci to moze przemyśl jeszcze tę spirale...poza tym to nie jest środek antykoncepcyjny tylko wczesnoporonny, no ale to juz kwestia swiatopogladowa....zdrowka życze obojgu Wam

monia, fajna pamiątka takie zestawienie zdjęc, moze i ja sobie kiedyś cos podobnego zmontuje, jak moja "przywra" troche sie usamodzielni i da trochę wiecej wolnego cAsu w dzień

pliszka, a jak z tą biegunką Olusia, przeszla juz całkowicie? Zęba nie widac?
Aaaa, no i od dziś w lidlu promocja na pampersy, wychodzi 54 gr za sztukę przy rozmiarze 4, nie wiem jakie Wy "nosicie"

Wlasnie sobie uświadomilam, ze 7 listopada minie rok jak nie pracuje

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3

Mój Mąż był w lidlu bo chciał mi kupić kurtkę na snowboard i co ? godzina 8 rano ludzi z 200 i tak się o nie prali, że ochronę wzywali

- bananamana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Kocham Cię nad życie córeczko
Suzi nie wczesnoporonna wystarczy glebiej poczytac

Dominia to Twoja decyzja i nie bede cie namawiac ale ta spirala nie dosc ze na dluzsza mete jest tansza niz hormony to mozesz ja wyciagnac kiedy tylko bedziesz chciala kolejne dziecko a plodnosc wraca taka jaka mialas przed wlozeniem spirali dodatkowo nie obciazasz organizmu hormonami...
Jeszcze do Suzi ja tez jestem wierzaca i nie popieram aporcji ani srodkow wczesnoporonnych ale akurat spirala jak dla mnie takim srodkiem nie jest

P.S ja tez oplanuje jeszcze dzieci dlatego rozmawialam na ten temat z moim ginem a uwazam iz jest najlepszym spejalista na jakiego moglam trafic dlatego ufam mu takze w tej kwestii
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Powrót do normalności

Ola, ja też bym poprosiła o te przepisy

Suzi, tak, biegunka już za nami (trwała 3 tygodnie

Dominia, zdrówka dla Igunia!
Koleżanka podesłała mi linka do strony firmy, która produkuje sukienki i teraz mają wyprzedaże (od jutra ponoć ma być jeszcze więcej). Zamówiłam sobie trzy sztuki i razem z wysyłką zapłaciłam 100zł

- Monia_T
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mnie rozkłada

Ja dzieci nie planuję i wkładkę rozważam, chociaż z tego co wiem, ona jest polecana również jak się planuje tylko nie w najbliższym czasie...a o tym działaniu wczesnoporonnym to już debaty były...jak dla mnie wkładka to zwykły środek antykoncepcyjny nikogo nie zabija, poronień nie wywołuje.