BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

11 lata 4 miesiąc temu #782399 przez Pliszka
Hej

Michasia wyglądasz obłędnie :laugh: :laugh: :laugh: Cudo, szczególnie na tym drugim zdjęciu :) Przepięknie :)

Aganobla, pomyśl na spokojnie.

Cały dzień tarzamy się z Olkiem po podłodze i chyba oboje mamy tego dosyć :blink: I jak tu lubić tą jesień :blink:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #782722 przez gusiek_kom
Witam Mamuśki :)
Jestem z Majówek 2013, mam cudownego synka Maksia.
W październiku otworzyłam sklep internetowy www.maksiowo.com
Serdecznie zapraszam do odwiedzania sklepu. Asortyment cały czas poszerzamy :)
Dla zarejestrowanych Klientów 10% rabatu na pierwsze zakupy :)

pozdrawiamy
Agata i Maksio

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=57950

11 lata 4 miesiąc temu #782928 przez Pliszka
hej, a co tu tak się pusto zrobiło?
Miłego dnia dla wszystkich! :)

11 lata 4 miesiąc temu #782983 przez sylwia1986
Dzień dobry :)

Oj pusto, pusto, na fb dziewczyny siedzą :silly:
Ja wyjeżdżam w niedziele na tydzień do rodziców.
Pogoda dziś cudna :) taka nielistopadowa.

Pliszka haha też się czuje w deszczowe dni jak froterka do podłogi.

Michasia zjawiskowe to drugie zdjęcie, a suknia nono :lol: :side:

Aganobla ja bym rozważyła żłobek, możesz przecież Gabrysia oddawać w niektóre dni, fajnie to wygląda cenowo, a myślę że dziecko wśród innych dzieci fajnie się rozwija.

Do mnie dzwoniła szefowa, że mam jednak wrócić w styczniu a nie w grudniu :lol: :lol: :lol: ale że umowę w żłobku mam już podpisaną od grudnia, więc będzie miał dłuuugą adaptację, a i mama będzie mogła wyskoczyć do fryzjera :blink:
U nas cena za 8godzin to 500zł + wyżywienie.

11 lata 4 miesiąc temu #783008 przez [email protected]
Hej :) Dzisiaj była pierwsza kupka do nocnika :)
Dzisiaj dzwonili do mnie że chcieliby mnie już od grudnia a od stycznia z umową

Michasia żłobek 250zł+wpisowe,nie wiem jak z jedzeniem ale może na początek zostanie z moją mamą a później zobaczymy

11 lata 4 miesiąc temu #783211 przez ola85
Witajcie,
Bardzo tu pusto się zrobiło. U nas dzisiaj pogoda ładna więc spacerkowaliśmy. Wczoraj miałam taki beznadziejny dzień, ale dzisiaj to dzisiaj więc nie będę przynudzać :blink:
Michasiu - ciasto nie wyjdzie kruche, tylko takie normalne :blink: Piękna kobieta i pięknej sukni, zdjęcie z lustrem rewelacja :laugh:
Aganobla - ja mam mamę po operacji zaćmy i tak było że ok 2 tyg musiała się oszczędzać, więc może mama da radę Was wspomóc... Ja myślę że jeśli to dobra praca to warto to przemyśleć. Ale decyzja na pewno trudna :S
Sylwia - to super że możesz zaczekać z praca do stycznia :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #783339 przez jadziatopol
hej dziewczyny:)
przepraszam ,ze tak dlugo mnie nie bylo. Mielismy zawody szermierki na 300 zawodnikow w weekend. Ja sprzedawalam jedzenie...Radek pomagal w dowozie roznych rzeczy z Hubusiem...Bartek rejestrowal zawodnikow i robil medale . Bylo fajnie! :) u nas wszystko wraca do normy...moze troche lepiej jest :)

chyba nie uda mi sie nadrobic waszych postow ale bede na biezaco czytac i pisac :)

a to Hubus po zjedzeniu barszczu :blink:

a tu z ukochanym dziadkiem :)

a tu przyszly zloty medalista w szermierce

[/url]

11 lata 4 miesiąc temu #783612 przez Satine0
Hej wam.

Jadzia Hubek zajebiaszczy :D Dobrze, że u was okej !

U nas dalej gil gości. Marysia już nie miała to dziś znowu ma ode mnie. Ehh...
Ja się wzięłam za robienie bombek na święta :D Postanowiłam sobie, że będzie choinka made in mama :D

Tu pierwsza ;)

A tu moje poważne dziecko.

A w głośnikach dziś:

11 lata 4 miesiąc temu #783664 przez Martyna
Cześć Dziewczyny!!

niestety nie uda mi się wszytskiego nadrobić. Przejrzałam tylko kilka ostatnich stron.

Olu dziękuję za pamięć i wywołanie :) Lidzia śliczna jak zawsze :kiss: :kiss: i jak pięknie stoi

Oby dzisiaj było lepiej!!! Miłego spacerowania :)
u nas niestety pada

Michasia PIĘKNIE wyglądasz!! napatrzeć się nie można. Zdjęcie z lustrem cudowne.

Monia Igunia śliczna!!! piękne te zdjęcia, a przebieranki widać się podobają małej modnisi

Sylwia wysłałam z opóźnieniem. Przepraszam. Cycuś albo psikus ;) :kiss: :kiss: dla Bartusia

My w środę mieliśmy 2 dawkę pneumokoków. Pierwszą mieliśmy na początku września. Druga miała być w połowie października ale ze względu na chorobę termin się przesunął. Ja na Twoim miejscu zdecydowałabym się na szczepienie już teraz.

Super, że tak wyszło i Bartuś będzie miał czas na adaptację.

Pliszka Oluś już pewnie poza matą?

Jadzia Hubuś mistrz!! :kiss: :kiss: dobrze, że wszytsko wraca do normy

Aganobla dasz radę. Jka masz taką szansę to idź do pracy.

Chomiczka mam nadzieję, że już zdrowa jesteś? Chrzest już jutro??

Satine a z czego te ozdoby? Marysia rzeczywiście poważna :kiss:

Przepraszam, że nie odniosę się do wszystkich

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Miłego dnia!!!

11 lata 4 miesiąc temu #783669 przez Satine0
Martyna Ozdoba z kulki styropianowej, ręczników papierowych, perełek i wstązki :D

11 lata 4 miesiąc temu #783685 przez anoda89
Hej. Wpadam z godnie z obietnicą pochwalić się wizytą :lol: Fasolka ma 7 tyg jest tydzień mniejsza ale pewnie owulacja się przesunęła. Dostałam masę laków żeby uniknąć zdarzenia z poprzedniej ciąży. Plamień nie widać ani żadnych krwiaków. USG miałam długo robione i przy tym prawie mostek zrobiłam ;) :laugh: Następna wizyta za 2 tyg. No i mam już kartę ciąży założoną :lol:

Jadzia mały śmieszek z Hubercika :kiss: :kiss: :kiss: Ciesze się że u was już lepiej i oby już tak zostało na zawsze :lol: :kiss:

Satine śliczna bombka, masz talent :) Marysia rośnie na piękną dziewczynką, napatrzeć się nie mogę :kiss: Uwielbiam ten duet ;)

Zaraz doczytam wcześniejsze posty :)

11 lata 4 miesiąc temu #783717 przez ola85
Witajcie,
Jadziu - świetnie że wróciłaś :) Hubuś extra, już charakterek po nim widać :lol: Dobrze że między wami się układa. Twój tata już w domu? Jak się czuje?
Satine - śliczne ozdoby. Ja do takich rzeczy nie mam talentu/ręki/chęci :blink: ale bardzo lubię podziwiać. Choinka będzie piękna :) A Marysia jak dorośle wyszła :kiss:
Martyna -
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Anoda - moja Lidusia też na pierwszym USG była mniejsza o tydzień i też w 7 tyg to było :blink: Przez całą ciążę będziemy kciuki trzymać :kiss:

My może jutro podskoczymy do moich rodziców. A tak ogólnie to pogoda dzisiaj znowu brzydka. Nie wiem czy mnie coś katar nie łapie...

11 lata 4 miesiąc temu #783839 przez bananamana
Cześć dziewczyny u nas chyba trwał jakis skok mloda non stop marudna budzila mi sie po nocach tragedia powoli sie wycisza sama sie bawi ladnie przesypia nocki i zaczyna sie puszczac stojac juz nie tylko w lożeczku, dzis probowala zrobic pierwsze kroki bez trzymanki ale zakonczylo sie to bumsem na pupke ciekawe kiedy jej sie to uda ale powiem wam wytrwala w tym jest ze hej :)

JAdziu ciesze sie ze u was ok. Hubek jest śliczny napatrzec sie nie mozna taki lobuziak mały :)

Satine piekna ozdobna bombka chetnie bym takie na choince powiesila poki co nie mamy choinki jeszcze :P musimy zakupic :)
Daga ma ta sama czapeczke PEPCO zadzi :D Marys cudna :)

Ola daj znac jak bedziecie znow u rodzicow na dluzej to wpadniecie na kawke :)

Anoda tak sie ciesze trzymam mocno kciuki zeby do konca bylo tak dobrze jak teraz a na usg czesto wychodzi z poczatku mlodsza fasoleczka nadgonim nim sie obejzysz :)

Michasia piekna suknia 2 zdjecie przywolalo mi na mysl obraz damy z lasiczką :blink:

Chomiczka daj znac jak tam po chrzcinach i obowiazkowo foty :)

11 lata 4 miesiąc temu #783844 przez Satine0
Banana Właśnie nie pamiętałam, która ślicznota ma jeszcze taką czapę :D A choinki też jeszcze nie kupiliśmy, ale mam już upatrzoną i czeka w zakładkach :D

11 lata 4 miesiąc temu #783848 przez bananamana
Mi się marzy taka choinka ktorej igly sa takie jakby zmrozone srebrnawe jest bardzo gesta i ma wmatowane juz ledy swiecace na bialo do tego dalabym kilka takich bombek jak zrobiłaś i świeta jak ta lala :P

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka