- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

A z Radziem się jakoś powolutku toczy, na razie spotykamy tak dużo rozmawiamy i jak na razie mogę powiedzieć ,ze dobry chłopak hehe wywiad oczywiście wśród znajomych był

Jadzia świetnie, ze jakoś udało sie zażegnać ten kryzys super spadek wagi gratuluje

Dominia ojej nieciekawie z tym grzejnikiem a Marcel z kolei wszędzie włazi na leżaczek często wchodzi, staje i sie buja albo pcha go i chodzi za nim to jest pomysłowe dziecko hehe

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Chcialam sie pochwalić, że Iniowi wyszla górna prawa dwójka

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Co tu taki wiatr hula po forum??? My po chrzcie, więc trochę jestem do tyłu, ni ebyło za bardzo czasu czytać w tym zamęcie.
Jadzia Gratuluje spektakularnego spadku wagi

Pati widzę że drugą młodość przeżywasz

Pliszka mnie się wydaje że nie ma takiego urzadzenia które wyczyści aż do sterylnej czystości. Ja codziennie odkurzam i myje dokładnie podłogi a i tak pełno kurzu i Olek zawsze brudny od ciorania się po podłodze. Jak wytre kurze to po paru godz i tak już jest śnieg na szafkach, nie wiem czy tylko u nas tak się kurzy, czy jest tak wszędzie. Ja też jestem prawe pedantką, ale nie udało mi sie nigdy tak domyć podłogi żeby była idealnie czysta. Do tego stopnia jestem skrzywiona że w pewnym momencie chrztu jak już sie pewien bajzel zrobił to pomyslałam, kiedy ci goście wreszcie pójdą żebym mogła to posprzątać

Chrzest bardzo się udał, Olek był grzeczny jak przystało na aniołka, przespał całą mszę, nawet polewanie wodą go nie obudziło. To pewnie przez to że kazanie było bardzo długie i nudne. A tak sie martwiłam że mi przeryczy całą mszę, ah nie doceniłam swojego dziecka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Olo marudzi mi, od kilku nocy kiepsko śpi, wyszedł mu jeden ząb, ma straszny katar i dziś zaczął się kaszel. Wczoraj przez cały dzień nie zmrużył oka, w nocy często się budzi, teraz też jęczy. Nie wiem czy to od zębów, czy jakieś choróbsko go bierze

Dodam za chwilę kilka zdjęć z chrztu, jak mi się uda przy Olku męczybule

Suzi buziaczki dla Mikołaja, niedługo jego święto

Wyobraźcie sobie dzisiaj w nocy poszłam do toalety a po przedpokoju mysz mi śmignęłą myślałam że zawału dostanę i rozedrę japę na całe osiedle, ale zachowałam zimną krew. Potem słyszałam jak coś wpiepszała w kuchni a rano zniknęły Olkowe chrupki!!! Skąd ta mysz się tu wzięła na 3 piętrze?????? Myśłałam że nie mają takiego zasięgu! I co teraz!!!

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wystarczy tego spamu, miłego dnia!!!
- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Pati - dobrze że z kolczykiem wszystko dobrze się skończyło\
Jadziu - Lidzi najbardziej podoba się tam, gdzie najłatwiej głowę rozbić

Suzi - a ja właśnie lubię ćwiczyć. No oczywiście teraz sobie odpuszczam, bo mała zapewnia mi wystarczającą ilość treningu

Jadziu - Wow, zoo nad oceanem, też chętnie bym zwiedziła

Bananamana - haha "pobawią" dobre

Marlena - haha komputer sabotażysta

No i nawet jak jest tak mało postów to czasu braknie by odpisać...
- anoda89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Pati Marcelek mały sprtyciarz, ojj mama będzie już niedługo ganiać za nim

Dominia gratuluję ząbka

Chomiczka zdolniacha z Cienie

Ja to się myszy i innych gryzoni panicznie boję. Nie wiem czy bym sama w domu została gdyby mi mysz w domu śmigała. Chociaż one nocami chodzą.
- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chomiczka, welcome back

Biedna Ty i biedna myszka

Mój Oluś od wczoraj się zaczął ppodciągać i bardzo mu się stanie spodobało

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- dominia
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Chomiczka cudnie wyglądaliście ! a tym babskiem się nie przejmuj, zawsze znajdzie się ktoś kto będzie niezadowolony

- ola85
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Dominia - dobrze że z siostrą lepiej, ale tak ogólnie to wiedzą co było przyczyną, bo to ciśnienie wysokie...
Gratulujemy kolejnego ząbka

Chomiczka - Oluś baaaardzo do Ciebie podobny, aż sama nie mogę uwierzyć że wcześniej tego nie zauważyłam
U nas dzisiaj podłączają piec do c.o więc mam nadzieję na cieplejszy wieczór. Żartujemy że Lidzia w tych swetrach to wygląda jak zawodnik rugby

Do tego od niedawna śpimy na poduszeczce, miałam wątpliwości bo Lidzia głównie na brzuchu, ale zauważyłam że jak się w nocy przekręcała na boczek to było jej niewygodnie. Teraz śpi spokojniej, choć oczywiście budzi się do 3h na karmienie, a nad ranem jest eksmitowana do naszego łóżka

M. dopadło choróbsko i aż się boję że teraz przejdzie na nas...
Monia - coś zniknęłaś na dłużej...
Dominia - świetne to zdjęcie, taki słodziutki blondyneczek z taką wściekłą minką

- Pliszka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia, słodki wariatuńcio

- chomiczka
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Pliszka nie wiem czy jest jakiś humanitarny sposób żeby sie pozbyć gryzonia, przecież nie wezmę jej na ręce i nie wyniosę.

Ola Pliszka ja u obcych dzieci od razu wiem do kogo podobne, a w Olku nei widzę do siebie podobieństwa i większość jest zdania że tatusiowy bardziej

Ola u nas też Olo nad rańcem do nas do łóżka się pcha, maca rączkami i wierci się jak wariat, ale za to śpi do 8 z nami

Teraz zimnica straszna na dworze, dobrze ze macie już ogrzewanie.
My nie byliśmy już kilka dni na spacerze, Olek ma ten katarek, boję się go brać, a dziś rano było -5 stopni! Czekam jeszcze na śpiworek, bo bez śpiworka ani rusz w taką pogodę. Mam nadzieję że katarek minie przez weekend, kupiłam mu maść pulmeksbaby i nasmaruje na noc, może coś da.
- jadziatopol
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dominia no ta mina to bije wszystkie!!!!!

- Suzi
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- do trzech razy sztuka... ;-)
- Otrzymane podziękowania: 25

Mysz...dobrze ze mysz, jak jeszcze przed laty mieszkaliśmy u teściow i moja córka miala pare miesięcy w nocy obudziło mnie jakieś skrobanie....pomału zamiera'o mi serce i sztywnialam cała, bo z taką siłąTO skrobało, ze NIE MOGŁA ZTO BYĆ MYSZ

A spaliśmy w osobnym pokoju niż mala i trzeba było przejśc koło łazienki, skad to skrobanie dobiegało....

Nie zdobyłam sie na to choć wszystki wewnątrz krzyczało ze powinnam iść i sprawdzić czy z małą wszystko w porzadku.....nie dałam rady.i cud przwdziwy, bo ZAWSZE na noc tesciowa zostawiala otwarte drzwi łazienki, zeby się wietrzylo po kąpielach a tamtej nocy jakis cud sprawił ze była zamknięta i rano okazalo się ze PÓŁ progu jest " zwiórkowane" i to nie mysie zęby to zrobiły........to był SZCZUR

Więc mysz, uffff, to TYLKO mysz

dominia, no Godżilla po prostu

olu zakupilam dzis mąkę z amarantusa, czy ją się stosuje jako samodzielną mąkę czy raczej jako dodatek do innej zdrowej mąki, np owsianej.np czy można zrobić nalesniki tylko z mąki amarantusowej czy lepiej ją zmieszac z jakąs inną?
jadzia,straszne rzeczy opowiadasz, straszne

- xpatiiix3
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Marcel 19.02.13 Nela 03.10.14 i Livia 20.04.2016

A Olo miód malina

No z tym kolczykiem ciesze się, że to już za nami

Jadzia straszne co spotkało córeczkę znajomych.. ;/ będziemy się modlić.
Dominia minka Igunia świetna

My jutro na kolację się wybieramy z R, a wcześniej kino

A M ostatnio mnie chyba śledzi, parę razy już przechodził koło mojego domu i to co raz słyszę od znajomych, że chodzi tu po osiedlu... aż strach co z chory człowiek.. Ale nie mamy kontaktu już od dwóch miesięcy, niedawno nawet posta napisał na fb skierowanego do mnie ale zignorowałam

Córcia Livia tp 20.04.2015 <3
Córcia Nela 03.10.2014 <3
Synek Marcel 19.02.2013 <3
...
Aniołek [*]