- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
chomiczka witaj w naszym gronie! gratulacje! na kiedy masz termin?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Witam wszystkie przyszłe mamy.
Nieśmiało wkraczam na forum wraz z 7 tygodniowym groszkiem Ciąża była dla mnie ogromnym zaskoczeniem, ponieważ nie staraliśmy się o dziecko. Na początku byłam przerażona i wyłam po katach ale już doszłam do siebie i jestem naprawdę szczęśliwa, że maleństwo jest w drodze. Na razie wszystko wydaje się być w porządku, mam wszystkie książkowe objawy. U lekarza byłam 2 tygodnie temu, kolejna wizyta w czwartek. Mam nadzieje że z dzidzią wszystko w porządku:) no i mam 25 lat
Witaj w naszym gronie:)
Dzień dobry:) Czy u Was też jest tak duszno? Mnie to trochę męczy, mam zawroty głowy i mdłości. Wczoraj wybrałam się z M nad jezioro nogi pomoczyć i poleżeć na kocu, myślałam, że mi się poprawi samopoczucie od świeżego powietrza i tak miłych okoliczności przyrody, a mnie na kocu dopadły takie mdłości i rewolucje, że chwyciłam papier, załatwiłam się w krzakach, niedługo potem jeszcze się zrzygałam w samochodzie w drodze do domu. I mdłości jak ręką odjął Ech, to była moja pierwsza ciążowa rzygaczka, mam nadzieję, że nieprędko się powtórzy A jak Wasze samopoczucie?
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Ja czuje się dobrze, tylko rano krew mi z nosa leciała.
A dziewczynki trzymajcie za mnie jutro kciuki mam obronę i strasznie się boję mam wrażenie, że nic nie umiem. To jest straszne, cały czas myślałam, że mam jeszcze tyle czasu a to już jutro jestem przerażona!!! muszę się uczyć odezwę się jutro wieczorem. Miłego dnia Wam życzę odpoczywajcie!
- chomiczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pieklo mnie tak dzien przed rozpoczeciem plamien i martwie sie strasznie.caly dzien plackiem leze to czemu tak sie dzieje:'(
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do nudności to ja raz je mam , raz nie... wieczorami mnie chyba bardziej łapią, zasypiam i nagle się budzę z mega nudnościami. Masakra... ale czego się nie znosi dla maluszka !!
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiu, jak tam u Ciebie?
U mnie słuchajcie dziwna sprawa z tą pogodą, cały dzień duchota nie do wytrzymania a po południu ni z gruchy ni z pietruchy błysnęło i piorun walnął gdzieś blisko, więcej nic się nie działo ale przynajmniej powietrze się rześkie zrobiło, bo chwilę deszczyk popadał
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Leze dalej.dzis wyszlo ze mnie troche brazowego syfu jakiby z czarnym skrzepem po nocy.przepraszam ze tak opisije.na poczatku nerwy a potem pomyslalam ze co ma byc to bedzie.nie bede znow do niego dzwonic.doczekam do usg w pon.mam nadzieje ze dziecko jeszcze tam bedzie i ze zobacze serduszko.miewam chwile zwatpienia,jest mi ciezko.synek zgrzedzi ze mu nudno choc gram z nim caly dzien w gry na lozku i staram sie organizowac mu czas jak moge.myslalam ze ta ciaza i to dziecko pozwoli mi sie szybciej pozbierac po smierci mamy,ale teraz jeszcze bardziej mi jej brakuije:(
Ja Wam tu o moich smutkach a to przeciez forum ciazowe i trzeba sie cieszyc
Przepraszam
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Satine śliczna fasolka.
kasia123m ja też mam jeszcze plamienia. Raz są mniejsze raz większe, nie wiem czym to się ma. Musimy być dobrej myśli. Ja 16 mam wizytę i zobaczymy co mi powie.
Dziewczyny muszę się pochwalić ale rośnie mi powoli brzuszek . Mdłości mam niemiłosierne i nic jeść nie mogę bo mnie mdli. Masakra .
Witam nową mamusie .
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Anoda, w 10 tyg. to już rzeczywiście brzusio się uwypukla, fajnie:) Mi się na razie uwypukla sadełko, koło ratunkowe się powiększa, no ale cóż poradzić, jak apetyt mam ogromny, widocznie mój okruszek jest żarłokiem i dużo potrzebuje;) Jak moja historia z krwiakiem się skończy to zacznę chodzić na basen, mam nadzieję, że moja sylwetka się trochę poprawi, lub przynajmniej przestanę przybierać. Chociaż ostatnio, jak się ważyłam tydzień temu waga pokazała 64, czyli tyle samo od ok. pół roku.
Wczoraj cały dzień czułam się super, zero plamienia, pojechałam z M na zakupy, wszystko było fajnie, a wieczorem trochę zakrwawiłam na bordowo i do teraz lekko plamię brązowo. Myślałam, że już wszystko wraca do normy a tu jeszcze niespodzianka... Jutro mam wizytę u gina, boję się jej niemiłosiernie
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na basen też chce chodzić jak wszytko ustanie.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa