BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431764 przez [email protected]
Tez nie zwracalam uwagi wczesniej ale to prawda ze słodkim,po prostu podnosi sie poziom glukozy we krwi i dziecko reaguje.Ja nie wiem jak to jest z laktatorami,jednej kobiecie bedzie odpowiadał reczny a drugiej nie,wszystkich sie nie zadowoli,u mnie w rodzinie wszystkie dziewczyny uzywaly reczny avent,zadna nie miala problemu z pokarmem,bratowa odciagala w 15minut z obu piersi,polożne tez polecaja i cena ok.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #431787 przez Paulaaa
aniajulia2 jeśli chodzi o butelki to polecam. Miałam dla Oliwii, teraz dla małej też kupię. A laktator to wydaje mi się, ze lepiej zainwestować w elektryczny. :) Ale każdej dziewczynie pasuje inny. Jedna woli ręczny inna elektryczny. Musisz sama zdecydować. :)
Gratuluję ruchów. :) Ja też tak mam, że jak zjem słodkiego trochę to po chwili czuje małą bardziej niż zwykle. :P

Przymierzyłam właśnie sukienkę na jutrzejsze wesele. Raaaany jak mi brzuch odstaje! Mama mi dziś mówiła, że już widać, ale nie sądziłam że aż tak. Ta sukienka obcisła na brzuchu i widać jak nie wiem. :P

12 lata 3 miesiąc temu #431789 przez Marlena1888
hej dziewczynki!
ja od ranka w ruchu, byliśmy z M w nisku, przyjechaliśmy już ok 13.00. u mnie remonty masakra, wszędzie taki bajzer.. jeszcze ja wziełam się za przecieranie wilgotną szmatką plam na materacu, bo dziś zmienimy stronę na zimową, noce są takie zimne..
mój brzdąc bardzo reaguje na czekoladę.. czy słodkie smakołyki:)
aniajulia2 gratulację z powodu poczucia ruchów :) ŚWIETNA SPRAWA NO NIE? :) co do laktatora, to komletnie się nie znam.. a butelki fajne ale chyba duże;)

biorę się za sprzątanie,":) choć takiego mam lenia ;(
nara ;)

12 lata 3 miesiąc temu #431791 przez aniajulia2
Dziekuje za gratulacje-uczucie rewelacyjne :laugh: Zamowilam i ten zestaw z laktatorem i butelki. To bedzie moj pierwszy zakup :) tak to M mi nie pozwala bo twierdzi ze za wczesnie

12 lata 3 miesiąc temu #431792 przez Marlena1888
Paulaa to wybawisz się na weselu, fajnie ;) ja też byłam tydz. temu i też miałam problem z sukienką, bo wszystkie moje - za małe.. i siostra mi pożyczyła ;) to miłej zabawy!

12 lata 3 miesiąc temu #431798 przez Paulaaa
Marlena1888 napisał:

Paulaa to wybawisz się na weselu, fajnie ;) ja też byłam tydz. temu i też miałam problem z sukienką, bo wszystkie moje - za małe.. i siostra mi pożyczyła ;) to miłej zabawy!

No w moje to ja tez się już nie mieszczę. :) Ta pożyczona, a itak wyglądam jak słonik. :) Idę tam się najeść. Już widzę te wszystkie przysmaki mmm :P :P :P

12 lata 3 miesiąc temu #431810 przez anoda89
aniajulia gratuluję ruchów :). Ja za to dzisiaj i wczoraj jakoś słabo Małego czuję i mam mega schiza.

12 lata 3 miesiąc temu #431813 przez michasia
Paula mam nadzieje, że nie stracisz apetytu, bo ja zazwyczaj myślę, że się objem, a tak naprawde na weselu zje się rosół, drugie danie i reszta tak mniej wchodzi. I później się wraca do domu i jest się rano głodnym, a tam tyle jedzenia było...

Dostałam się na studia, ale nie otwierają kierunku, bo za mało chętnych. I zootechniki tez nie otwierają, jestem zła i jest mi przykro. Bardzo chciałam iść na te studia od października, trochę się bałam, ale chciałam, nowe koleżanki, dużo zabiegania i w ogóle. A tak to każdy dzień podobny...i tak siedzę i tak mi smutno. Babka powiedziała, że mogę w marcu zacząć, to jej powiedziałam, że w marcu, to ja rodzę!
Podyplomówki wszystkie płatne, więc na nie mnie nie stać. Może jakiś kurs, ale też zapłacić trzeba...Bu:(

12 lata 3 miesiąc temu #431828 przez Madlen
Hej Kochane. Nareszcie weekend. Może się wyśpie wreszcie..Coś przeziebienie mnie chyba bierze :(
Też zamówiłam te butelki ze stronki co podała Kasia :)
Dzięki za namiar.
Satine gdzie kupiłaś te pajacyki? Rewelacyjne.
A takie samo łóżeczko z kołyską mam upatrzone i nie chce innego. :)
Michasia przyjdzie czas, pójdziesz na studia, zdążysz jeszcze Kochana, może tak miało być.. Miałabyś siłę teraz na nie?
Ja mam gorszą percepcję, męczę się szybko, marzę o wypoczynku...

12 lata 3 miesiąc temu #431863 przez aniajulia2
anoda89 nie zamartwiaj sie ja tez raz czuje mocniej raz slabiej. Pewnie na tym etapie to jeszcze normalne-glowa do gory :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #431888 przez anoda89
Wiem że to normalne ale się i tak stresuję. Jeszcze dzisiaj mam kiepski humor.

12 lata 3 miesiąc temu #431911 przez Satine0
Madlen kupiłam je na szafa.pl :) dałam 26zł z przesyłką już.
Wejdź sobie na szafka.pl tam są same ciuszki dla dzieci :) i praktycznie za gorsze.

12 lata 3 miesiąc temu #431936 przez anet-a-1401
hej dziewczyny po wizycie w środę wylądowałam w szpitalu ponieważ moja pani doktor powiedziała ze mam krótka szyjkę macicy. Już jest wszystko ok chociaż niuni nie widziałam bo nie zrobili mi usg może jutro mi zrobią, jutro tez mam już wyjść. Ktoś tutaj pisał ze miał bóle jak by skurcze to oznacza ze może być zagrożenie przed wczesnym porodem wiem bo tu dziewczyna ze mną leży to samo jej dolega

12 lata 3 miesiąc temu #431940 przez kasia123m
Aneta a co powiedzieli w szpitalu?ze rzeczywiscie masz skorocona?a bole mialas jakies wczesniej?ale chyba ok jak jutro chca Cie wypisac.to sie niezle strachu najadlas.bedzie dobrze trzymamy kciuki i czekamy na wiesci po wizycie.

12 lata 3 miesiąc temu #431949 przez anet-a-1401
jutro bede wiedziała czy zrobiom mi usg po badaniu dowiem sie czu juz wszystko ok, a ogolnie przyjmuje to samo co wczesniej wiec nic zlego sie chyba nie stało skoro nic nie zmienili ani nic nowego nie dali

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka