- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dzis w nocy przyjechala do mnie tesciowa do bytomia stweirdzila ze sie stesknila za synową i synkiem hehe miło tłukła się całą noc autokarem , zeby cieplejsze ciuchy mi przywiezc , bo mialam tylko letnie ;/ kochana dla mnie, i opowiadala ze ogladala poscile i takie tam dla małego
ja dzis od 5 spac nie moge teraz kiedy lekko zasypialam z pracy n na chwile podjechal i sie obudzilam
powiem wam , ze chyba zaczynam wkoncu powoli malego czuc , ale jest to lekkie smyranie i to moze raz dziennie , mam nadzieje , ze zaraz zacznie mnie kopac , bo juz nawet lekarz pytal czy cos czuje ...
dziewczyny , ktore bierzecie dluzej duphaston tez was tak zoladek boli? no poprostu od wczoraj ciagle od wymiotów sie powstrzymuje , zeby tabletek nie zwymiotowac i zeby mocy nie starcily.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
mrufka ja ze ślubu mam fotoksiążke. Fajna sprawa zdjęcia super wyglądają i nie odznaczają się palce.
gabilee ja dobrze się czuje po duphastonie a biorę go od 8 tyg. Super że zaczynasz czuć maluszka. Nie ma chyba nic piękniejszego jak wiercące się maleństwo.
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
gabilee moze sie zdarzyc ze po tabletkach boli zoladek ja to np jestem w tym fenomenem mnie boli zoladek po foliku dlatego musze brac go na noc przed samym spaniem
Tak poza tym bylam wczoraj na tych badaniach na szczescie pozbylam sie bakterii i leukocytow z moczu bad krwi tez ok na szczescie Wczoraj tez udało mi sie posluchac bicia serduszka mojego malenstwa, kurcze jakie to jest wzruszajace cudowne
Co do fotoksiazki ja tez mam zrobiona wlasnie ze slubu super sprawa i napewno bardziej trwala niz zwykly album ze zdjeciami polecem
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zamowilam wczoraj butelke antylkowa tommy tippy plus druga gratis za 24zl.a ta sama butelka antykolkowa w sklepie auchan kosztowala 45zl.patrzcie jaka straszna roznica.a na necie sama chyba 19 plus przesylka 6.gabki do wanieni w auchan byly po 21 a okrycia kapielowe po 54zl.podobaja mi sie reczniczki co mrufka kupila.obserwuje tez jeszcze fajne spioszki bawelniane ale to poczekam na plec.dzieki satine jeszcze raz za ta liste.wydrukowalam i bede czytac:)milego dnia dziewczyny
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A mnie wzięło na wspominki siedzę i oglądam foteczki na lapku i znalazłam super słodką minkę mojego synka i zrobię mu taką chyba foto-książkę. Ma któraś z was taką? Bo nie wiem czy się opłaca robić.
Ja włąsnie niedawno robilam sobie taką fotoksiążkę ze zdjęć ślubnych i jestem mega zadowolona. Tydzien temu przyszla do mnie poczta. Super sprawa Polecam
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Zaprowadziłam młodą do przedszkola. Jakiś kryzys ją złapał, bo łezka jej poleciała jak się żegnałyśmy.
Od paru dni wstaję w nocy na siusiu i za cholerę nie mogę zasnąć. Męczące to strasznie.
Ja też się boję tej glukozy. Największa kicha, że trzeba być na czczo. Ja rano wstaję i pierwsze co to jakaś kanapka i łyk herbaty, bo inaczej mdli mnie niemiłosiernie.
W pierwszej ciąży jak piłam glukozę pierwszy raz to oczywiście wszystko zwróciłam, bo wypiłam wszystko na raz. I musiałam na następny dzień znowu się tym katować. Teraz to wezmę cytrynę i powoli może jakoś to wypiję.
W Poniedziałek do gina. Zobaczymy co tam powychodziło z mojej krwi i moczu.
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale mnie wczoraj w nocy szkrab pokopał Nawet w pęcherz trafiało... Jaki aktywny w nocy Aż strach się bać.
Już piątek Nie mogę się wtorku doczekać Już bym chciała bym w drodze na te usg.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak sobie oglądam wózki i już nie wiem co mi się podoba. Fajny jest ten nowy xlander ale gondola mała, widziałyście go może? Patrzyłam jaki ma wymiar gondola w środku to 74x31, nieduża. Mutsy też fajny ale podobnie 74x33x18. Bebecar największa gondola ale mąż nie bardzo go chcę a mi się podoba.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tam się na tego czaje Póki co najlepszy jak dla mnie. Ale zobaczymy...
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa