BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430093 przez andzia_zg
aganobla moja kuzynka miała wkładke taką z gabki. Mówiła że jest lepsza niż to plastikowe siedzonko, bo z gabki jej się od razu ogrzewała od wody a tą plastikową musiała polewać wodą i jeszcze dodatkowo kłaść na tym pieluchę.
Wszystko zalezy od tego jak komu wygodniej.

Satine śliczna ta kołderka :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430098 przez [email protected]
niika podobny mam brzuszek,na wielkosc chyba tez :)

satine taka sama mam wanienke i do niej dokupie gabke,dzieki andzia

12 lata 3 miesiąc temu #430102 przez Katriss
aganobla mam takie same zdanie co andzia. moja kuzynka tez na poczatku miala plastik bo tak jej polecili w sklepie ale odradzała mi kupno tego bo plastik jest ślizgi itp i tez proponowała kupno gąbki ale ja chyba bede uzywać zwykłą pieluszke flanelową podobno najlepsza jest

12 lata 3 miesiąc temu #430115 przez gabilee
tez chce zwykla wanienke ale do tego stelaz dokupie zeby kregoslup nie bolal od schylania :P

12 lata 3 miesiąc temu #430118 przez jadziatopol
dziewczyny...jestem po usg polowkowym. Nie przypuszczalam,ze jest takie szczegolowe. Dzidzius zdrowy, wszystko w najlepszym porzadku. 412 g wazy i jest chlopczykiem :) nadal jestem w szoku bo wszyscy dookola mowili ,ze to bedzie dziewczynka i tak zaczelam w to wierzyc....m tez oczekiwal dziewczynki...wszystkie znaki na niebie i ziemi mowily dziewczynka a tu przepiekny Hubert :) ale powoli sie oswajam z ta mysla . Najwazniejsze ,ze zdrowiutki. Dostalam na plytce filmiki ale bardzo krociutkie. Kazdy z nich ma po 6-7 sekund. Buziaka widac i nozki i widac bylo jak polyka wody plodowe....hihihi....zuper przezycie...ale jeszcze lepsze bedzie w 30 tygodniu bo dzidzius bedzie wiekszy i obraz bedzie wyrazniejszy. :) termin mam na 28 stycznia. To taka krociutka relacja...musze oddac komputer synowi...moj niestety padl 2 dni temu i na chwilke tylko pozyczylam :( Trzymajcie sie cieplutko ....

[/url]

12 lata 3 miesiąc temu #430123 przez [email protected]
jadziatopol super wiadomosc,jaki duzy synus,gratuluje :) tez czuje ze bedzie Gabrys

12 lata 3 miesiąc temu #430142 przez Satine0
Ciekawe co tam u mnie będzie widać we wtorek na tym 3d :P Doczekać się nie mogę !

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430144 przez anoda89
niika śliczny brzuszek :).

jadzia ale supeer :). Hubert ładne imię. Wrzuć filmik :).

Ja też kupuję zwykłą wanienkę i gąbkę na spód. Jakoś nie widzą mi się te plastikowe wkłady.

Satine trzymam kciuki za chłopaka :). Masz jakieś przeczucie?

12 lata 3 miesiąc temu #430156 przez Paulaaa
Hej Wam

Byłam rano na pobraniu krwi. :) Wyniki już na jutro, ale, że ja się nie znam to odbiorę dopiero w Poniedziałek tuż przed wejściem do gina.

Pogoda u mnie paskudna. Rano niby ciepło, teraz deszcz pada. Jeszcze trochę i muszę iść po Oliwię do przedszkola.

Śliczne macie brzuszki. :) :)

Ja też kupuje zwykłą wanienkę + gąbkę na spód. Miałam tak przy Oliwii i było spoko. :)

Miłego Dnia. :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430167 przez [email protected]
U mnie tez zimno i wieje,jeszcze o 12 bylo 20kresek a teraz tylko 12 :dry:

niika ten fotelik do wanienki miala moja kuzynka,trzeba wlac duzo wody do wanienki albo polewac dziecko bo tak naprawde to nie jest w wodzie a wiekszosc noworodkow lubi ciepla kapiel.

12 lata 3 miesiąc temu #430168 przez Satine0
Anoda mam przeczucie, że będzie Mieszko :P

12 lata 3 miesiąc temu #430176 przez kasia123m
Jadzia super ze wszystko ok.gratuluje synka :laugh:
Satine super wanienka i posciel.jak chcesz mieszka niech bedzie Mieszko.a u mnie cora.jeszcze 8dni.

Hej laseczki a ta gabka to mi sie skojarzyla ze skupiskiem bakterii i grzybow.co myslicie?moze ja sobie zle wyobrazam ta gabke.przy synu kladlam pieluche ale nieukrywam ze wygodniej by bylo na czyms to dziecko polozyc.a to plastikowe to czemu zle?spodobala mi sie wersja bez wanienki w wannie.ale jak piszecie ze zle.

Zimno sie zrobilo jak diabli a ja zaraz z synem do dentysty.brr

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430183 przez niika
Aganobla ja na szczęście nie mam dużej wanny więc nie będzie problemu z szybkim zapełnieniem jej wodą :)
Włączcie na TLC.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430189 przez [email protected]
kasia gabke trzeba bedzie wyplukac po kapieli i wysuszyc,mysle ze przyda mi sie pierwszy miesiac,moze dwa a pozniej tylko pieluszka na spód a ten fotelik moze i fajny tylko ja bym chciala zeby dzidzia lezala w wodzie a nie nad,chyba ze bede lac duzo wody do wanienki,ja widzialam jak kapala sie cora mojej kuzynki i to nie dla mnie.

niika pewnie u ciebie sie sprawdzi,ja mam duza wanne i kilka miesiecy bede uzywac wanienki,to chyba powtórki na tlc,ale tego nie ogladalam,masakra,ja tak nie chce...

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #430193 przez anoda89
Ja to takich rzeczy nie oglądam bo cały dzień o tym będę myśleć. Wczoraj się oszukałam i włączyłam na TLC a tam jakiś inny program zamiast PORODÓWKI.

Gąbkę można jakoś wyparzać przed kąpielą.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka