BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 3 miesiąc temu #429510 przez bananamana
Marlena1888 coś wiem o remoncie u mnie w domu to samo aż sie juz odechciewa a jeszcze tyle roboty przed nami, co do maluszka to wlasnie sie zastanawialam czy to tak ma byc ale mnie tez tak nisko kopie widocznie wszystko ok :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 3 miesiąc temu #429526 przez [email protected]
aniajulia fajnie ze jutro wychodzisz,dzidzia duza,teraz odpoczywaj.

Moje Szczescie tez jest nisko,dzisiaj pierwszy raz poczuł kopniaki maz :)

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429557 przez DOMI
Ruchy dzieciaczków czuć nisko bo macica jeszcze jest nisko. Ddopiero w końcu 20tc dno macicy jest 2-3 palce poniżej pępka.

12 lata 3 miesiąc temu #429595 przez Marlena1888
Ale jestem zmęczonaaa.. zaraz pójdę pod prysznicek. Padam z nóg, jakbym niewiadomo ile zrobiła ,przepracowała.. i tylko trochę po sklepach pochadzałam.. a co będzie potem?! :ohmy:

Fajnie dziewczynki troszkę mnie uspokoiłyście,:):* czyli tak ma być ;)

bananamana - jutro o 7.00 przyjeżdzają moi rodzice, tatko pomoże w remontach a z mama zrobimy obiadek i takie tam ;) jutro okno wymieniamy w salonie i kuchni, drzwi frontowe przerabiamy, drzwi w sypialni i salonie też, ogólnie jest pracy.. a u Ciebie pokoik dla maleństwa remontujecie?

:woohoo:

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429626 przez anet-a-1401
to ja w 16 tygodniu
a tu natalka w 12 tygodniu
Załączniki:

12 lata 3 miesiąc temu #429700 przez bananamana
Marlena1888 narazie pokoiku dla maluszka nie robimy bo za ok rok moze 2 bedziemy sie przeprowadzac na wieksze mieszkanie, u nas totalny remont byl od kuchni, lazienki pokoju goscinnego po sypialnie, zostal nam jeszcze jeden pokoj do zrobienia, niestety idzie bardzo powoli bo robimy to sami z pomoca szwagra wiec smiem mniemac ze jeszcze z dwa miesiace to zejdzie tym bardziej że maz pracuje i taka robota ale co zrobić :)

anet-a-1401 śliczny brzuszek to ja teraz mam mniej wiecej takiej wielkosci, ale podobno mojej mamie do 6 miesiaca nie bylo widac ze w ciazy jest wiec byc moze u mnie tez tak bedzie :) Jak bede miala chwilke wrzuce zdjecie pozdrawiam

12 lata 3 miesiąc temu #429703 przez kasia123m
Anetka ja tez mam taki niewielki brzuszek.sliczna ta twoja corcia.moj dzidzus sie wczoraj caly dzien nieruszal.naszczescie wieczorem juz ok.bo sie denerwowalam.
Cos spac nie moge po nocach.niby spie a wstaje niewyspana.a nie jem nic ciezkostarwnego na wieczor.znowu jakies ochlodzenie idzie.uwazajcie dziewczynki na siebie bo latwo o przeziebienie.
A butelki to chyba kupie dwie i to tommy tippy.i jedna napewno antykolkowa.ta z rurka.wczoraj od kolezanki odkupilam dwie pary lapek niedrapek,dwie czapeczki po kapieli,dwa body.duzo miala ciuszkow ale na chlopca.a ja nadal licze na core
Milego dnia dziewczynki

12 lata 3 miesiąc temu #429744 przez anoda89
Hej mamusie :). Jak dzisiejsze samopoczucie?

anet-a śliczny brzusio i spory jak na ten tydzień.

U mnie to samo jak u Ciebie Marlena. Pochodzę trochę a jestem tak zmęczona jakbym cały dzień sprzątała albo cały dzień w pracy była. Takie uroki ciąży, lepsze to niż mdłości czy wymioty można przynajmniej bez wyrzutów sumienie poleniuchować :laugh:.

12 lata 3 miesiąc temu #429756 przez buziaczek18
Hej dziewczynki ,jak się dziś czujecie ?,ja dobrze ,ale pogoda sie coś psuje a ja pranie wywiesiłam na dwór mam nadzieję że nie będzie padać, ;) Anet-aśliczny brzuszek,co do pokoju to ja w styczniu położę tylko tapetę u Zuzi w pokoiku ,tak to my już mamy wszędzie zrobione bo dopiero mąż malował i robił mozaiki,jest ładnie i czysto a to najważniejsze ,uciekam zajrzę wieczorkiem dziś mam wizytę u ginekologa na 17 30 ,mam nadzieję że u Zuzi wszystko oki.,mimo tego że nie czuję jeszcze ruchów.

12 lata 3 miesiąc temu - 12 lata 3 miesiąc temu #429764 przez andzia_zg
Cześć dziewczyny :-)

Jaki ponury dzień. Pól nocy padało, teraz zresztą też pada. Obudziłam się nad ranem i nie mogłam spać. do tego przed chwilą byłam w piekarni i jak wracałam to jakis ptak narobił mi na spodnie wrr :angry: Od razu musiałam wrzucić je do pralki. Do tego nadal jestem przeziębiona. co prawda nike boli mnie już głowa, nie mam dreszczy, ale mam katar i do tego cos mi zalega w gardle. Próbowałam przepłukać je tantum verde ale na ulotce jest żeby nie używać w ciąży więc już nie wiem co mam wziąć :dry:
Ogólnie dziwnie mi się zaczął ten dzień :dry:
aneta ale masz fajnego brzusia. Ja mam mniejszego.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 3 miesiąc temu #429782 przez anuska0987
anet-a śliczny brzusio też mi sie wydaje że spory jak na ten tydzień mój jest może troszkę większy ale nie dużo .Dziewczyny ja od przed wczoraj słabo czuję maleństwo nie wiem dla czego a było dawniej już takie ruchliwe teraz jak by wcale go tam nie było tylko małe pukniecie raz na dzień

12 lata 3 miesiąc temu #429791 przez kasia123m
anuska moje wczoraj tez...dzis moze ze dwa trzy kopniecia tano i cisza...A wczoraj to sie juz wystrszylam.i kwasne jadlam i slodkie i nic...a wczesniej takie ruchliwe bylo...

12 lata 3 miesiąc temu #429793 przez anuska0987
kasia123m może i tak nie wiem już sama mam tylko nadzieję że jest wszystko w porządku ja nadal chora jestem kaszel mnie dusi tobie przeszło

12 lata 3 miesiąc temu #429801 przez Satine0
Dziewczyny ja mam to samo ;-) Raz je czuje dość mocno a raz nie... ale to chyba normalne na tym etapie ciąży. Maluch jest jeszcze malutki :) A może sobie smacznie śpi :P

12 lata 3 miesiąc temu #429807 przez KAMI
Kochane przyszłe mamuśki bardzo prosimy o zagłosowanie na zdjęcie Maksia :) Dziękujemy i polecamy się na przyszłość, chętnie się odwdzięczymy :)
głosować można codziennie, więc jak Wam się fotka podoba dajcie proszę do zakładek i kliknijcie raz dziennie, to tak niewiele a nam bardzo pomoże :)

pl.lennylamb.com/user/show_photo/5413

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka