- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
u mnie oki, ale chyba jakieś ciśnienie kijowe bo padam z nóg.. remonty od 7 rano.. ale już teraz skończyli na dziś.. ale trochę posprzątałam, gotowałam.. i tak na nogach i zmęczenie mnie ogarnęło.. ale faktycznie, lepsze to od wymiotów. ;P
jadziapol super że synuś, choć chyba z tego co pamiętam to liczyłaś na dziewczynkę :*
satineO ale śliczna pościel
niika brzuszek masz śliczny, wydaje mi się że mam troszkę większy;)
ale mnie teraz kopie synuś i po prawej najczęściej TAKI WIERCIPIĘTEK
oglądam właśnie "prosto z porodówki " na tlc;P
3majcie się Mamki!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Marlena rzeczywiscie spodziewalismy sie dziewczynki...ale teraz ciesze sie ,ze to Hubert
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny czytam was na biezaco, przepraszam, ze nie odpisuje, ale wpadlam w wir zakupow i co tylko wolna chwila to szperam po aukcjach uzaleznienie..czekamw najblizszych dniach na paczuszki no i dzis jeszcze na odpowiedz dwoch babek, maja konta podac juz, oby sie nie rozmyslily
Sliczne brzucholki macie
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ahh a mam jeszcze pytanie odnośnie ruchów kiedy poczułyście ruchy bo u mnie 14 tc i martwię się bo nic nie czuję
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja raz czuje, raz nie A co do brzucha to mam też wielki...jak nie jedna na porodówce To dlatego, że jestem na ogół puszystą osobą Teraz jest wielki a co to będzie w grudniu ;x
www.mamazone.pl/kalendarz-ciazy/drugi-trymestr/tydzien-19.aspx
Macie dziewczyny fajną stronkę
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja zawsze po myciu wsadzałam tą gąbkę do pralki i wirowałam, żeby sucha sobie leżała do następnego mycia.
sylwka727 ja w 14 tc nic a nic nie czułam malej. Dopiero w 17 tygodniu pojawiły się jakieś pojedyńcze ruchy. A tak na poważnie to czuję od ubiegłego Piątku.
Jadzia gratuluję synka. Hubert - bardzo ładne imię.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Dziewczyny nie martwcie sie tymi ruchami, ja jutro koncze 21 tydzien, a tez czesto gesto musze poszturchac zeby sie üpewnic" ze ok. Glupota jak niewiem, ale to silniejsze widocznie od nas. Przed wczoraj mialam cudny dzien, banan mi z buzi nie schodzil, bo Zuzka tak mocno kopala, ze szok, musiala sie obrocic i nie kopala juz po tylach a czulam wlasnie bardzo dobrze z przodu, piekne. No a wczoraj juz marnie, tylko takie motylki z tylu czulam, czyli wrocila do swojej ulubionej pozycji, dla mnie nie zaciekawa, bo "tylow"nie mam tak wyczulonych
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
sylwka ja poczulam w 16 tyg motylki ale tylko chwilke a pozniej cisza 11 dni,od polowy 17tyg.wyrazne kopniaczki ale moja mama mowi ze nic nie czula tak wczesnie jak ja przy pierwszej ciazy,jeszcze troszke cierpliwosci i poczujesz swoj Skarb
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Dziś od ok.14 zaczął mnie boleć żołądek. Najpierw miałam zgagę, zjadłam kilka migdałów, a później zaczęły się takie skurczowe bóle. Jak złapie, to aż skręca. Chwile poleżałam, wzięłam sobie termofor, ale nic to nie dało. W końcu wzięłam no-spę, pomogło, ale teraz, 3,5 godz po pierwszej tabletce, znowu mnie zaczyna boleć. Miała może któraś coś takiego? Co to może być i od czego?
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Katriss
- Wylogowany
- pierwsze słowa
dziś kochane zaczęłam etap fit ciąża. Pojeździłam trochę na stacjonarnym rowerku ale tylko tak symbolicznie 20 min i spacerek (15 min) z za okna piękny zachód słońca było widać aż nie chciało się siedzieć w domu wiec postanowiłam wyjść ale szybko otrzeźwiałam (strasznie zimno było) ale trochę poruszałam się to najważniejsze. W końcu mam ochotę na ćwiczenia i ruch. Przed ciążą byłam bardzo aktywna ale przez ostatnie 2 m-ce nic się nie ruszałam aż mi ciężko na duchy i ciele hehe . A WY WYKONUJECIE JAKIEŚ ĆWICZENIA? widziałam na YouTube ćwiczenia dla kobiet w ciąży co myślicie o tym?
Jak ubierałam się do wyjścia ustalam przed lustrem i nie dowierzałam jaki wielki brzuch już mam szok! parę dni temu jeszcze dało sie "ukryć" ciąże a teraz nie ma mowy o tym rośnie jak na drożdżach hehe i zaczynam przypominać kaczkę . Kufer odstający i brzuch juz tez eh..
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Moja znajoma używa tej gąbki i jest zadowolona. Nic nie mówiła że brzydko pachnie. Zapytam się z ciekawości.
Ja to chyba bym nie dała rady ćwiczyć. Wyczyn to jest pochodzić trochę a co dopiero mówić o ćwiczeniach.