- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kasiu, jak juz sie dowiesz plci to pewnie hamulce puszcza na calego
Ja juz sie za glowe lapie ile kasy na takie duperelki poszlo, niby uzywane kupilam, ale to z kosztami wysylki to wiecie ile to wychodzi, u jednej za 14e. u drugiej 13e. u trzeciej 33e. no i u ostatniej 29 euro, ale ta ostatnia to miala takie dosc tanie, bo i spiochy sie zdarzaly za 0,50 centow czyli pi razy drzwi 2 zlote, no i kombinezonik za 3 e .....juz sie nie moge doczekac kiedy to wszystko przyjdzie i kupilam tez poduche do karmienia i taki gruby spiworek do spania z rekawkami. Naprawde juz mnie swierzbi zeby to wszystko wyprac, poprasowac, poukladac, ech, a tu jeszcze trzeba tapety zrywac haha najpierw u Zuzki
A no i co do imienia, to kurcze masakra, nic nam tak nie pasuje jak Zuzia dwa dni mowilismy, ze bedzie Kornelia i ze bedziemy wolac Nelka, Neli Nel, ale nie przeszlo
Niewiem juz sama...a niech sobie lamia Holendrzy jezyki, bede sie pewnie wkurzac i poprawiac, bo oni maja wieeeelki problem z "zi" i beda wszystkie literki osobno walic, to chyba juz lepiej jak powiem Zuza, albo i pelne Zuzanna, ech tam..najwazniejsze, ze nam pasi
Jak mi przyjdzie pierwsza paczka, to napewno obstykam i pokaze wam pierwsze zdobycze,
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do tego wiaderka to mnie to rozśmieszyło okropnie czego tu już ludzie nie wymyślą aby zarobić kasę A czytałam że to wiaderko to się wzięło z masażu shantala dla noworodka...ehhh śmiechowo to wygladą...
Dzisiaj przyjeżdza do mnie mamuśka już się nie mogę doczekać, bo w domu samej to można zwariować a nooo i czekam na bigos,knedle i gołąbki zrobione przez mamusię nie ma to jak kuchnia rodzicielki
W sobotę idziemy na wesele już nie mogę się doczekać cóż tam dobrego będzie na stołach bo napić się nie napije ale pojeść nikt mi nie zabroni a w poniedziałek na pobranie na szczęście tylko mocz więc szybciutko pójdzie
Nooo doobra dziewczynki zbieram się za sprzątanie Miłego Dnia
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.frani.pl/artykul/wyprawka-dla-noworo...j-potrzebnych-rzeczy
Ja za nie długo lecę na morfologie i oddać mocz A później idę na lumpy ! Ciekawe jakie łupy dziś zgarnę
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dezyzgunia ja też była w sobotę na weselu i też wychodziłam z założenia że jak pić nie bedę to będę wszystkiego próbowała i tak próbowałam że aż brzuch mnie bolał z przejedzenia ale byłam zawiedziona z jednego powodu bo czekałam na pierogi a zaczęli się pytać kto che dopiero jak wyszłam czyli po 2 ale co zjadłam to moje hehe
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja dlatego zamierzam isc z ksiązka
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
jak tam samopoczucie? u mnie całą noc i teraz też pada deszcz.. i taki senny ten dzień.
wczoraj tak objadłam się słodyczy.. szwagierki bliźniaczki miały urodziny.
co do tego wiadra, dziwne takie
test obciążenia glukozą robiony jest ok 23 tyg. tak słyszałam ale kumpela mówiła, że masakra to jest..
w taką pogodę nic się nie chce.. poprostu. miałam sobie materac z łóżka przeprać na polu, pościel wyprać a tu lipka.
a ruchy poczułam ok 18 tyg. Na początku bulgotanie, ale teraz czuję prawdziwe kopniaczki ))
miłego dnia :*
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
vini-miki wydaje mi sie ze w Holandii troche taniej niz w Polsce,przynajmniej tak bylo jak pracowalam w Aachen tj.10min. do Holandii,czasem korzystalam z flomarku i wszystko co mi sie podobalo to kupilam dla siostrzenicy i bratanicy,gorzej bylo sie spakowac do Polski Ponad 2 lata temu udalo mi sie kupic wielkie pudlo z wypraka,nie ktore ubranka zupelnie nowe za 10euro,ale to byla okazja.
Mialam kupic kolyske ale sie boje ze to za wczesnie,jeszcze nic nie kupilam,mysle ze ubranek nie kupie bo tyle tego bedzie po trzech dziewczynkach ze chyba nie ma sensu,moze cos wiekszego na 68-74.
Slyszalyscie moze o monitorze oddechu,wklada sie go pod materac w łóżeczku,co myslicie o tym?
Wczesniej sie zastanawialam czy nie kupic zeby spokojnie spac i nie martwic sie o dzidzie ale teraz nie wiem.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kasia moje wyniki płytki PLT mam 143, RBC krwinki czerwone 3.2, HGB 10.5, HCT 33,3 tak się przedstawiają wyniki.
A co do glukozy ja miałam 75 było mi po tym strasznie nie dobrze wypiłam i poszłam do domu po dwóch godzinach wróciłam i pobrały mi krew w ciągu tych 2 godzin nie wolno jeść i pić bo można wypłukać cukier a i nie trzeba iść na czczo.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Wyprawkę dla dziecka mam już kompletną tylko butelki, smoczek i kosmetyki ale to już na sam koniec tak już wszystko jest nawet mam pieluchy bo były tanie i kupiłam 4 paczki pampersa. Teraz biorę się za swoją wyprawkę widziałam taką na allegro ale wydaje mi się niekompletna i będę wszystko osobno kupować.
allegro.pl/wyprawka-do-szpitala-duzy-zes...lep-i2643022928.html
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja z rana w US bylam. Zalatwilam wsio, ale zmarzlam okrutnie. Teraz chwile u mamy siedze, skoczymy zaraz do lupma, moze cos bedzie.
drzyzgunia pamietaj o golabkach dla mnie. Niech mama zrobi dwa wiecej.
My w sobote tez na wesele. Mielismy nie isc ale idziemy. Pojemy, oj pojemy.
Wieczorem dokladnie poczytam o czym pisalyscie bo teraz tak na szybko.
Milego Dnia.
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mrufka zajbiaszczy ten rożek, ja rożek mam od razu w zestawie z pościelą a jest tak ładnie zapakowany i szkoda mi trochę rozpakowywać ale pewnie zobacze jak już będę wszystko prała
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzisiaj zrobilam badania. Zadzwonilam tez do Urzedu pracy bo chce sie zarejestrowac i wziac zasilek,ktory mi sie nalezy...zadzwonilam na informacje w wiadomym celu, zeby sie nie fatygowac specjalnie. Zapytalam grzecznie w jakim okresie powinnam sie zglosic do urzedu,zeby otrzymac zasilek...a gburowaty babsztyl powiedzial,ze jak przyjade to sie dowiem. To ja na to,ze bardzo pomocna ta infolinia i zapytalam jakich informacji w takim ukladzie pani udziela? czy tylko takich,ze informacje uzyskam w okienku osobiscie? Smiech na sali. Wkur...am sie. Uderzyla mnie polska rzeczywistosc. Ale wiem,ze frustracja tych ludzi i ich stosunek do petentow w duzej mierze wynika z niezadowalajacego wynagrodzenia....ech...co za zycie.
Jezeli chodzi o ruchy to poczulam w 13 tygodniu takie delikatne laskotanie i przemieszczanie sie. Od 2 tygodni czuje delikatne kopniaczki