- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- Otrzymane podziękowania: 0
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aniajulia trzymaj sie cieplutko. Bedziesz pod dobra opieka...wszystko bedzie dobrze
Anuska gratuluję córeczki
Drzyzgunia extra lozeczko...tez mysle o nim lub o tym z kolyska
Gabilee ale sie ciesze,ze wychodzisz i z maluszkiem wszystko ok
Co do laktatorów to u mnie na 1 miejscu stoi Medela. Moze drozszy niz inne ale nie zamierzam tym razem oszczedzac. Przy moim pierwszym dziecku tak sie nameczylam , ze postanowilam tym razem oszczedzic sobie czasu i bolu.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mam pytanko czy termin porodu na liscie wpisujemy wg ostatniej miesiaczki czy wg usg?
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Na liście wpisałam termin wg ostatniej @.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Aniajulia trzymam kciuki, bądź dzielna.
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ale się naczytałam, troszkę już nie pamiętam heh ;/
gabille no i superrr że wracasz do domku, Leonek silny chłopaczek
ja dziś trochę nie kontaktuję niestety, z wesela wróciliśmy ok 3.00, a o 7.00 musieliśmy wyjechać już do rzeszowa na tą głupią komisję z zusu.. ale na szczęście wszystko poszło oki, babka wypytała o moje samopoczucie, parametry ciąży i takie tam, skserowała sobie też moją kartę ciąży.
przyjechaliśmy ok południa, godzinkę się przespaliśmy - wiecie jakie to spanie w dzień, taki leń nas dopadł..
co do pępka, to lekko mi się rozciągnął, ale równo wygląda. myślę że to może zależeć od pozycji obranej przez Maleństwo
jutro się odezwę jak dojdę do siebie, 3majcie się bye:*
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
aha ja już też kupiłam trochę ciuszków, bo nie chce też wydać kupy kasy na raz...
a napisz nam jak tam wizyta udało Ci się załapać ?
satine0 pomysłowe to łóżeczko , podoba mi się , co do butelek to ja będę kupowała te antykolkowe tommee tippy są też takie z czujnikiem ciepła myślę , że mogą być pomocne na początku jak nie będę się znała na tym czy za gorące nie jest dla maluszka
mrufka mnie nie bolą piersi , ale strasznie czasami swędzą sutki , ale znalazłąm sposób , moj n się nimi zajmuje i odrazu lepiej
fotke brzuszka wstawie jak wyjde ze szpitala
co do laktatorów to czytam właśnie artykuł więc jak się czegoś dowiem ciekawego to zaraz napiszę
co do smoczków to napewno będę kupować tylko te ortodontyczne , ale w sumie to już większość z nich jest właśnie taka
anuska gratuluję dziewczynki i kuruj się tam
bananamana fajnie , że czujesz już ruchy , mi sie wydaje , ze ja tez , ale nie jestem pewna czy to to
aniajulia powiem ci , ze bardzo broniłam się przed szpitalem , ale jednak to była dobra decyzja życzę ci szybkiego powrotu do zdrowia dla ciebie i dzidzi , trzymam kciuki mocno i jestem z toba myslami :* daj znac co i jak u ciebie
drzyzgunia śliczna posciel , oglądałam to łożeczko na allegro w dobrej cenie jest z szuflada
co do sterylizatora , elek. niani i wgl tych elektronicznych rzeczy tym zajmuje się moj n wiec mam z głowy
domi niestety nie zniknal nawet nie drgnal ;/ bede lezec i sie zobaczy
andzia tak dziekuje humor mam lepszy juz od samego usg czuje sie dobrze a ty jak kochana?
aganobla tez mam nadzieje, ze poznasz juz plec ale najwazniejsze , zeby zdrowe bylo
ogolnie dziewczyny bardzo dziekuje za kciuki i ze mozna na was zawsze liczyc , na dobra rade i otuche w kazdej postaci . mimo , ze nie znamy sie tak na zywo to czuje sie z wami zwiazana
natalkai chomiczka nie wiem w sumie czemu , ale moj maly tak rosnie w sumie to tylko z usg takie zblizone moze sie pomylila ta lekarz
jak bede kupowala butelki , smoczki i rozne pierdoły toraczej metoda prob i bledow i korzystajac z waszych rad
jadzia co do pępka to nie mam pojęcia jak będziesz na wizycie to koniecznie zapytaj gina. a na liście mozesz wpisac jedno i drugie
marlena to sie wybawilas kochana a ciesze sie , ze i zusem sie ulozylo odrazu czlowiek spokojniejszy.. odpoczywaj po tych nocnych ekscesach :*
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- aniajulia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
gabilee kochana nawet nie wiesz jak się cieszę, że z malutkim wszystko ok. Aż mi się humor poprawił, bo powiem szczerze, że ostatnio dużo o Was myślałam. Na pewno źle nie usłyszałaś jeśli chodzi o wagę małego. Moja tydzień temu ważyła 195g.
aniajulia2 napisz nam jutro koniecznie co mówią lekarze. Trzymaj się dzielnie, na pewno wszystko będzie dobrze.
anoda89 baaardzo, baaaardzo podoba mi się Emmaljunga Smart Duo Combi tylko ta cena. U nas wózek zostanie na ostatnią chwilę, bo całkowicie nie mam koncepcji, co chcę, jaki chce itd.
Ja do lekarza zadzwoniłam i zapisałam się normalnie na 12.45. Poszłam i powiem Wam, że był MIŁY!! Szok Ale może dlatego, że zaciągnęłam ze sobą moją mamę do pomocy. (Czekała na poczekalni, bo jak sie okazało wcale nie była potrzebna.) Co do badań genetycznych nawet się nie czepnął. Zapisał tylko w karcie, że po rozmowie z Panią genetyk z badań zrezygnowałam. I na końcu dodał ''W sumie dobrze, bo dziecko zdrowe!'' (To fajnie, że nastraszył mnie tak dla jaj!!) Zbadać oczywiście mnie musiał, jak sobie nie pogrzebie to chory chodzi. Ale co najlepsze. Miał takie małe przedwojenne urządzenie do słuchania serca płodu. Słyszałam jak małej serduszko stuka. Dostałam skierowanie na morfologię, mocz i żelazo. Z wynikami na Pon to dostanę następne skierowania na glukozę itd. Zawsze przed wizytą u niego mam stresa... dzis moje ciśnienie to 150/90. Pielęgniarka w szoku była, kazała mi odpoczywać. Jak wyszłam z gabinetu bez stresu to ciśnienie 120/70.