- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co u mnie to pisalam wyzej
kurcze znowu mam jakies plamki masakra bede lezec i sie nie ruszac jutro lepiej nic tylko lozeczko
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
gabilee lekarz pozwolił Ci tak chodzić? Pytam bo ja musiałam leżeć.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee, czytałam, że wymiotowałaś, gin nie może zamienić Ci doustnego Duphastonu na dowcipną Luteinę?
Anoda, co do zakupów to ja też muszę sie wybrać bo nie mam w czym chodzić, nawet po domu. Wszystko ciśnie mnie w brzuch, żadne dresy i legginsy nie pasują. Dziś wyszukałam na allegro leginsy, płaszczyk na zimę i koszulę nocną ciążową i do karmienia. Dziś lub jutro pozamawiam. A jeśli chodzi wyprawkę dla dziecka to jeszcze nie mam nic. Po wypłacie zamierzam się za to wziąć
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja to w domu mam w czym chodzić bo mam leginsy ciążowe ale zwykłe też mnie cisną i drażni mnie gumka.
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Princess "czolem''
Kurcze propos tej maszyny, to u nas niedawno byla taka promocja w Lidlu za niecale 50 euro i mezus sie nawet zastanawial, a ja odpuscilam i teraz zaluje. Z tym, ze to wielkie kolumbryny sa a nasza kuchenka mikroskopijna i znowu wszystko by w scisku jak sledzie obok siebie stalo.Eeee, poczekam az ktos mi taka sprezentuje
Wczoraj skonczylam drapac tapety na scianach w pokoiku mojej ksiezniczki , matko dziewczyny byscie widzialy co na tych scianach bylo poprzyklejane to szok, procz 3 warstw tapet jeszcze 3 warstwy gazet zagipsowanych a raczej zamalowanych warsteweczka gipsu. Tragedia, ale udalo sie Zeskrobalam wszystko, pozniej Pawel zagipsowal dwie scianki, jeszcze dzisiaj pozostale dwie i bedzie mozna zaczynac tapetowac
A poprzednim razem nie zdzieralismy wszystkiego bo mielismy grube fajne tapety, a teraz ta tapeta jest papierowa, ale kurcze najladniejsze byly wzorki dla bobaskow z tych papierowych to sie nie moglam powstrzymac. A z kladzeniem nie bedzie lekko, przerobilismy to juz u chlopakow, ponad 4 godziny 2 sciany z dochowaniem wzoru, a na dwie pozostale inna szybkokladzaca jakas tapeta, ktorej nie musisz smarowac i lekko ponad godzine nam to zeszlo...4 razy mniej pracy.
Wczoraj przyszly dwie pozostale paczki, masakra, pieeekne te ubranka, malo sie nie rozpuszcze i spiworek jaki cudny, tzn. kombinezonik. Moze pozniej jeszcze obstrykam, albo jutro
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
szwagierka robiła wczoraj frytki z posypką i na noc tak się najadłam, że spać nie mogłam, budziłam się co chwilę.
Moja mama ma maszyne do chleba i przypomniało mi się, że miała mi ją sprezentować, bo nie używa dobrze że mi przypomniałyście hihi;)
muszę się pochwalić, wczoraj szwagierka przywiozła mi 3 mega pudła ciuszków po synku. w nast. tyg. będę przeglądać i leżaczek i gondolę taką z rączkami do noszenia.
kurcze i poranne mdłości też dziś miałam.. chyba z przejedzeinia wczorajszego..
gabille 3maj się, odpoczywaj i relaks;)
vini mini widzę, że u Ciebie też remonty na całego. zrób fotki tapet, chętnie pooglądamy a mebelki masz już?
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wczoraj bardzo duzo chodzilam.czytalam na necie ze wtedy bardziej sa przekrwione wargi.no nic.i tak mu powiem ze mial mi robic cytologie to niech zrobi dla pewnosci.ide w czwartek ale jakby mnie bardzo ciaglo to pojde jutro.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pogoda dzisiaj taka ladna w Krakowie....o 8 rano poszlam na spacer z synem do rynku (sama boje sie chodzic)...miasto dopiero co budzilo sie ze snu. Zrobilismy mnostwo pieknych zdjec czego nigdy wczesniej nie robilam. ie przypominam sobie kiedy ostatnio robilam zdjecia na rynku krakowskim ...chyba jak bylam na prawde bardzo mala Czylam sie jak turystka. Zjedlismy hot-doga z kielbaska leszczynska i myslalam,ze sie rozplyne mila niedziela
Vini miki porob zdjecia ciuszkow i tapet ...tez jestem ciekawa
Kasia co do tego uczucia,ktore miewasz...to nie mialam czegos takiego...jedyne co to skurcz pochwy jak przy duzym podnieceniu. Za to mam cos nowego od tygodnia (pisalyscie juz o tym) ...brzuch mi twardnieje i sciaga ....wczoraj wpadlam w panike. Cale szczescie mam wizyte w przyszlym tygodniu i powiem o tym lekarzowi.
- anet-a-1401
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A moj Hubi zaczal buszowac w brzuchu od 7 rano...uwielbiam to uczucie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa