- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja mam małego doła. Cieszyliśmy się zamianą pokoi z bratem-nasz jeden na jego dwa.Nasz ma 11m2, także nieduży, a brat ma 2 mniejsze, niewiem, po 9m, czy jakoś tak.Jeden jest przechodni i tam chcieliśmy zrobić taki pokój dzienny, a drugi-sypialnia i duża szafa i łóżeczko. A teraz jak się okazało, że brat też będzie ojcem, to najpierw powiedział, że się i tak zamienimy. A teraz mu nasz tata nagadał przez telefon i już się nie zamieni...
Mieliśmy już plany co gdzie będzie, kupioną tapetę na jedną ścianę i wybraną farbę na pozostałe. Okno chcieliśmy wymieniać i w ogóle. Planowaliśmy sobie co i jak i niedługo mieliśmy zacząć tam remont narazie jednego pokoju.
Brata ma plany, że jego narazie dziewczyna, później żona, bo chcą brać ślub, ale niewiadomo kiedy. I osobno kościelny i cywilny, bo żeby Magda nie miała tyle stresu na raz (???), ale nic dokładnie brat nie wie, Magdy tu dawno nie było i jej rodzice chyba by woleli by mieszkała z nimi po porodzie (czyli za 8 miesięcy), a co z jej mężem/ojcem dziecka, to chyba nie myślą...Niewiem, sama nic z tego nie rozumiem, brat jest dziwny i ciężko się z nim dogadać.
My ledwo się z Pawłem mieścimy w naszym pokoju, w zimie mamy 15stopni, bo jakoś tak jest czasem...
Weźmiemy się za remont tego naszego pokoju, wszystko poprzestawiamy-tzn. wywalimy połowę rzeczy a w efekcie brat pójdzie mieszkać z Magdą gdzieś.
A tak w ogóle oni już chyba wszystkim powiedzieli, a ginekolog na badaniu jej powiedział, że prawdopodobnie jest ciąża (nie robił USG) i że ma przyjść w 12tygodniu!!!
Nie życzę im źle, ale wiem, że trzeba być bardzo ostrożnym bo łatwo o poronienie. Poleciłam bratu moją ginekolog, bo w czwartek będzie już 7 tydzień i będzie można serduszko zobaczyć. Może pójdzie.
Przykro mi, że już sobie takie plany zrobiliśmy. Że nic z tego nie wyjdzie, a brat pewnie się po prostu wyprowadzi...
O wiele częściej mój brat jest u niej, niż ona u nas. W wakacje była może z 10razy, czasem na kilka godzin...a on jest u niej czasem po kilka dni. To nagle ma tu zamieszkać?
Nie chodzi mi o to, że skoro brat sam zaproponował zamianę, to niech się zamieni choćby niewiem jaką miał sam sytuacje, ale o to, że my od 4lat siedzimy w 1 pokoju, zaraz go wyremontujemy, a brat nie umie się dokładnie określić co zamierzają i wyjdzie na to, że jak Magda urodzi, to on się wyprowadzi...Albo niewiem co kiedy i w ogóle. Ona ma w tym roku maturę i tez jej bliżej z Bydgoszczy dojżdżać do szkoły, niż z miejscowości oddalonej o 15km.
Jej rodzice chyba w ogóle nie biorą pod uwagę jej wyprowadzki, a ona się z nimi liczy.
No nic, się wygadałam, co mi na wątrobie lezy. Jutro inaczej na wszystko spojrzę, zacznę wyprzedawać na allegro np. mężowy surdut ślubny, bo wisi 3,5 toku bez sensu i w ogóle dużo gratów u nas...
Musiałam sie wyżalić.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja tez mam juz duzy
ale jutro wracam do domku wreszcie ale nikt nie wie wiec beda miec niespodzianke, bo juz ciagle przekladam z tyg na tyg, ze wracam , a juz sie stesknilam za wszystkimi jak mnie zobacza to sie zdziwia , bo taki brzuch juz , jak wyjechalam bylam w 14 tyg
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia dobrze,ze sie wyzalilas...moze troche ulzylo...trzeba czasem
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrej nocy
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Przyzwyczajam dziecko do duzych metraży