- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- justyna84
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ''Zajmuje Całe Serce Mamusi '' 22.02.2011
Michasia a nie mozesz sie wogole wyprowadzic nie wiem wynajac albo cos po co sie tak gniezdzic?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia cos czuje ze masz racje.On sie wyprowadzi do niej jak ona urodzi...szkoda tylko ze wczesniej sie nad tym niezastanowia.byloby dla was lepeij..
jadzia niemoge sie napatrzec na ten twoj brzuszek..sliczny...satine twoj tez...
ja dzis odpoczywalam,bylam tylko w kosciele...naszczescie to dziwne uczucie rano minelo i potem juz nic nie bylo.Objadalam sie caly dzien...ogladalam ciuszki na allegro i dodawalam do obserwowanych...jeszcze kilka dni i powinnam wiedziec kto w moim brzuszku mieszka:)))
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Michasia, no niefajnie z postawa brata, naprawde wspolczuje A TWOJA MAMA MOZE NA NIEGO JAKOS WPLYNAC?
Nooo, dziewczyny brzuchole niezle Pstrykne i swoj jak wroce ze szkoly..Vincenta musimy odwiezc, a Maik na popoludnie
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
michasia skoro taka jest decyzja brata to niestety musisz się z nią pogodzić , pewnie teraz masz nerwy , ale przejdzie ci i postaw się w jego sytuacji , on tez będzie miał dzidzie tak jak ty, nie przewidział tego ... jakoś napewno się dogadacie trzymam kciuki :*
a jak dziś wasze samopoczucie kochane mamusie?
ja dziś idę na kontrolę i wieczorem wracam na Gdańsk
jutro czeka mnie ciężki dzień muszę wszystkich odwiedzić , bo mnie pochlastają , szczerze to nie myślałam , że tak wszyscy za mną tęsknili , ale miłe to jest ale jak zobaczą taką kobyłe hehe to się zdziwią
juz się nie mogę doczekać , aż zobaczę Leosia na usg , a na polówkowe zrobię 4d sobie z ciekawości
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Dziewczyny allleeee macie brzuchale . Śliczne takie duże. Ja to mam malutki jak na 21 tydz. Tak mi się przypomniało że moja koleżanka też miała duży brzuch na początku, szybko jej wywaliło a potem stanął w miejscu i na koniec nie miał w cale takiego wielkiego.
kasiu życzę Ci z całego serducha dziewuszki.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też dziś zimnica. Chociaż wole to nic upały...zdecydowanie lepiej się czuję.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kasiau mnie bylo to samo...tylko,ze w 14 tygodniu gin powiedziala mi ,ze nic nie widzi miedzy nozkamii ze za miesiac musimy sprawdzic i chyba bedzie dziewczynka bo narzady meskie juz by byly....nastawilam sie na dziewczynke, maz tez tym bardziej,ze u nas do zaplodnienia doszlo w 7 dzien cyklu...przed owulacja....a tu szok jak mi gin powiedzial w Polsce,ze chlopczyk ale powiedzial,ze na 99%...ze na tym etapie moga byc powiekszone wargi sromowe,ktore wygladaj apodobnie.Ale ja sobie mysle,ze to bedzie Hubert i niepotrzebnie sie nastawialalismy bo przez chwile faktycznie bylismy zawiedzeni i teraz mi wstyd ,ze mialam takie uczucie zamiast sie cieszyc z mojego malego serduszka niezaleznie od plci. Teraz juz jest inaczej...juz sie oswoilam z mysla i nie wyobrazam sobie ,zeby mogla byc dziewczynka. Ale zycze Ci Kasiu,zebys miala dziewczynke ale przede wszystkim zeby bylo zdrowe
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koleżanka dalej leci z wagi i się tym cieszy a lekarka jej mówi, że dobrze.
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Satine teraz to chyba powinna tyć ale jak gin mówi że ok to chyba nie ma co się martwić. Dziwne to trochę bo dzidzia rośnie, wód przybywa i krwi więcej więc chyba powinna waga iść do góry. Ja znam przypadek że dziewczyna w ciąży się odchudzała i trafiła do szpitala. Ważne co gin mówi.
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super macie brzuszki Jadzia, Twój szczególnie robi wrażenie Wieczorkiem wrzucę swój
Michasia, niefajna sytuacja. Czemu Twój tata nastawił brata przeciw Tobie? Nie powinien skłócać swoich dzieci. Tym bardziej, że ciąża brata jeszcze nie potwierdzona w 100% Może poczekaj jakiś czas i zasiądź z bratem do spokojnej rozmowy. Oni też muszą przemyśleć swoją sytuację, gdzie ona będzie mieszkać, rodzić itp. Mam nadzieję, że sytuacja ułoży się pomyślnie dla Ciebie
Paulaaa, czekamy na wieści po wizycie
Gabilee, to się rodzinka ucieszy Daj znać po kontroli
Kasiu, co do wzrostu brzuszka to ostatnio też zaczęłam się martwić, że nie rośnie. Ale jak mój M wrócił z 2 tygodniowego wyjazdu i mnie zobaczył to był zaskoczony, że brzuszek tak urósł A więc to jednak złudzenie u nas bierze górę. Spotkaj się z kimś, kto nie widział Cię przez jakiś czas i sprawdź reakcję
Anoda, u mnie też zimno, ciągle siedzę pod kocami i piję jak nie herbatkę to ciepłe kakao. Czasem odpalę piekarnik, żeby się troszkę nagrzało w mieszkaniu
Mnie dziś od rana dzidzia kopie W sumie to na śniadanie się objadłam słodkiego to ma powera Jestem trochę zła, bo dopiero co M wrócił z poligonu a 5 listopada znów jedzie I to na dodatek są moje urodziny Nie dość, że teraz nie było go w naszą rocznicę ślubu to i urodzinki spędzę bez niego. No ale cóż, takie uroki jego pracy. Co do chlebka to wyszedł pyszny, z mąki orkiszowej i pszennej, konsystencja super, jędrny, wilgotny i nie rozwalajacy się Chciałam się Wam pochwalić (a raczej pożalić) że na naszym forum mam tzw. trolla, którego teraz pozdrawiam miłego czytania moich postów