BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #455695 przez Madlen
U mnie ponoć sie nie płaci za znieczulenie.

Gabilee audiobooki motywacyjne super pomysł :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455696 przez DOMI
NATALKA, mam identyczny po synku. Sprawdził się. Łatwy do utrzymania w czystości i mimo wielu prań nie wyblakł. Syn często w nim spał w ciągu dnia.
Myślę o tej nagrodzie tylko czasem doła łapię jak widzę te swoje galaretowate od leżenia mięśnie, włosy błagające o fryzjera itp. :(

12 lata 2 miesiąc temu #455698 przez jadziatopol
Madlen kiedys mialam ta ksiazke "Sekret" ..kupilam ja dla kogos w prezencie dawno temu...ale nie czytalam. Zaczne cwiczyc pozytywne myslenie :) dzieki :)
dziewczyny zdrzemnelam sie godzine a tu tyle postow ,ze nie sposób nadrobic :P
Ja tez umieram z nudów :huh: chyba mam ochote na ksiazke....moze polecicie cos ciekawego?
Co jest z Princess? Myslicie,ze ja zostawili w szpitalu na weekend?

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu #455705 przez kasia123m
hej laseczki....przyszly mi te getry ocieplane co tu aganobla wrzucala link..sa zarabiste...nie takie jak te wczesniej z tona materialu na brzuch tylko takie zgrabniutkie...musze sobie zamowic jeszcze inne kolory... allegro.pl/leginsy-legginsy-getry-ciazow...e-m-i2705764661.html
ten bujaczek cen rewelacyjna....

ten klucz do podswiadomosci jest jakiego autora..iziemy dzis z syem do biblioteki na jakies rozdanie nagrod to moze bym sobie pozyczyla...no chyba ze to nowosc to imieninki moje sie zblizaja.. :laugh:
ja dzis z synem u psyhiatry bylam na drugim koncu mialsta..oczywiscie nic z tego niewyniklo..normalka...szkoda gadac

a o traktowaniu w szpitalu jak przeczytalam to az w szkolu jestem..24 tyg ciaza a traktuja jakby sie przyszlo z 2 tyg...straszne to..i przykre

ja tez mam wizyte 8 listopada wiec jeszcze troche czasu..tylko ze u mnie to bedzie dopiero chyba 25tydz...a gdzie tam do 30....

ide sobie cos do jedzonka zrobic..amela znow gdzies na samiukim dole kopie..ale tak bardzo bardzo nisko..

12 lata 2 miesiąc temu #455708 przez aganobla@op.pl
natalka bardzo warto,cena super,też mam tej firmy po 2 dzieci,wyglada ok

12 lata 2 miesiąc temu #455711 przez gabilee
domi a czy ty mozesz siedziec?
bo teraz jest bardzo duzo mobilnych fryzjerow kosmetyczek moze to ci troszke poprawi humor :) ?

12 lata 2 miesiąc temu #455729 przez MartaB
Witam:)

Dołączam jako lutowa mama:) termin mam dokładnie na 1-ego:D:D To moja trzecia ciąża , mam 4 letnią córkę, jednego aniołka :( i teraz chłopiec jeszcze w życiu płodowym :):)

A propo fryzjera byłąm wczoraj i za trzecim razem było mi już wstyd wstawać i iść do toalety :D:D Ale humor trzeba sobie poprawiać w dodatku jutro imprezujemy na weselu;-)

Pozdrawiam

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455732 przez DOMI
No właśnie z tym siedzeniem to też nie bardzo bo już bym wezwała swoją znajomą fryzjerkę.
Jakoś przeżyję. Cały czas mówię mężowi, że po porodzie on idzie na tacierzyński a ja do spa na te dwa tygodnie a on tylko się śmieje, że nawet 5 minut bym bez swoich dzieci nie wytrzymała. No i ... ma rację.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455734 przez aganobla@op.pl
domi ja bym ugotowała dla Ciebie obiad i co bys chciała a na deser ciasto :) mam nadzieje ze szybko ci zleci czas do lutego,wiem ze byłoby mi bardzo ciężko bo ja musze cos robić,nie usiedze,już taka moja natura

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455735 przez DOMI
Dzięki Aganobla, kochana jesteś. Mąż tu o mnie dba i obiadki majstruje bo pracuje z domu 4 dni w tygodniu. Czas mimo wszystko jakoś w miarę szybko mi leci. Ja też nie należę do zwolenniczek spędzania czasu na leniuchowaniu więc tym bardziej mi to doskwiera. Szkoda mi też czasu, który bym mogła poświęcić synkowi ale z drugiej strony bardzo mi zależy aby się udało i aby nie został jedynakiem . :)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455738 przez aganobla@op.pl
Domi pozazdroscic męża,super :) mój to na mnie krzyczy ze za dużo robie,a ja nie lubie powtarzać 2 razy i sama wszystko robie,nie wiem co bedzie później,jak sie bede czuła i taki pedant ze mnie,mam nadzieje ze ta energia zostanie na dłużej,pomysl ze na wiosne spacery z dziećmi,bedzie fajnie

12 lata 2 miesiąc temu #455741 przez Martyna
Witajcie Mamuśki!!

Ale wy produkujecie tych wiadomości, jak przeczytam to większości nie pamiętam :)

Dominia trzymaj się dzielnie :)

Princess zamelduj się w końcu bo wszyscy się martwią!!

Jadziatopol do poczytania polecam Cukiernię pod Amorem - 3 tomy, przeczytasz jednym tchem

Ja miałam wczoraj wizytę i na szczęście wszytsko ok, teraz wizyta za 2 tygodnie a usg w ostatnim tygodniu listopada. Już się nie możemy doczekać kiedy zobaczymy Małego.

Zmykam dalej do pracy :)

Miłego dnia :)

12 lata 2 miesiąc temu #455742 przez DOMI
Ja się wkurzam bo nic nie mogę robić a mąż sam nie da rady wszystkiego no bo wiadomo w tygodniu praca przeważnie do 18 a wieczorem i w weekendy poświęca czas synkowi. Trudno w lutym będziemy doprowadzać dom do ładu.

12 lata 2 miesiąc temu #455744 przez Martyna
teraz to chyba najważniejsze Twoje i Dziecka zdrowie :) więc się nie przejmuj takimi rzeczami

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #455748 przez DOMI
Martyna, masz rację tylko jak człowiek ma za dużo czasu na myślenie to głupstwa czasem do głowy przychodzą. A ta książka, którą polecasz to jaki gatunek?
Cześć Marta.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka