- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
Powiem Wam ze tak jak boli kolka nerkowa to nikomu bolu nie zycze brzusie sie napinaja bo mamy biora sobie do glowy :*
Wiecie moze czemu Vini nie pisze ?
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mój nie wiem dokladnie ile wazy...mam 4 różne wagi podane w sumie średnia wychodzi ok. 900 g ale to juz 26 tydzien. Napisane jest,ze waga zgodna z wiekiem ciążowym...uff...
Madlen co to jest to przyciaganie? pierwszy raz slysze
Monia a ja wizyte w Klinice mam w poniedzialek i po stosowaniu tej diety cukry saa leganckie...tylko rano na czczo mam 91-95 i to mnie martwi bo powinno byc do 90. Wiem ,ze oni przesadzaja bo te cukry sa jak najbardziej normalne...ale tak obnizyli normy,ze boje sie ,ze mi insuline kaza brac a tego bym nie chciala bo boje sie spadków. Monia...ty masz jakies spadki cukru?
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Satine pewnie,ze tak. Kazdy dzidzius inny i wyjątkowy
Ide dziewczyny spac...padam ze zmeczenia...czuje sennosc nie do ogarniecia . Milej nocki. Do jutra.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj zeby tak juz bylo choc kolo 30tyg.jakos mam wrazenie ze wasze suwaczki sie przesuwaja a moj to stoi w miejscu;)
Satine pewnie ze nie zaduza.kazdy dzidzus rodnie innym tempem.pamietam ze moj syn jak trafilam do szpitala w 28-29tyg mial 1240gram a jak nas wypuszczali w 30 to juz 1500kg.zreszta ta waga to tak mniej wiecej.
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Moja mała też nisko siedzi Teraz na wizycie lekarz nie mógł główki uchwycić za bardzo bo tak nisko miała...
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Princess, trzymam kciuki zeby sie wszystko wyciszylo
Dominia, i dla ciebie wszystkiego dobrego, juz wiesz co i jak i od czego - to najwazniejsze
Mrufka, no i ja tez zauwazylam wlasnie, ze jak za dlugo przerw nie robie czy to w sprzataniu, czy w innych czynnosciach, ktore duzo ruchu wymagaja, to brzuszek twardnieje. Kilka razy dziennie tak mam, ze "to" zauwaze, bo nieraz umyka gdzies po drodze "przy dzieciakach"
Michasia, hehehehehe sie nasmialam z twojego snu Milo mi A to ciacho to pewnie ten torcik urodzinowy byl, naprawde smaczny, duzo dokladek bylo
Ja tez jestem "pies" na slodycze teraz...masakra, nie moge sie powstrzymac nieraz, jakos tak sie nierozsadnie mysli
Ja przytylam juz 12 kg Zobaczymy do ilu dociagne narazie mi to "zwisa", wiadomo nieraz jakies chwilowe podlamanie, ale szybko przechodzi, no podlamanie to za duzo powiedziane, ale podobnie u mnie jak i u ciebie Jadzia, bo przed ciaza bieganie, silownia, kontrolowanie jedzenia itp, a potem nagle rach ciach z dnia na dzien calkowita zmiana trybu zycia. Z pierwsza ciaza tak mialam i przytylam 24 kg, z druga juz mniej przytylam, bo poprostu zaczynalam z wyzszej polki hehe ( ale dobilam do tej samej wagi co w pierwszej ) , bo nie zdazylam po pierwszej wszystkiego zrzucic ( 10 miesiecy ), ale tak samo jak i ty wiem, ze nie bedzie z tym problemu po porodzie, nooo nie tak od razu, ale znam swoje mozliwosci, swoja estetyke, nie moglabym _ tak mysle na dluzsza mete byc grubaskiem, nie czulabym sie dobrze w swojej skorze, wiec wiem na milion procent, ze zrobie wszystko by wrocic na czas do formy
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niedobrze się dzieje z tymi waszymi brzuszkami oby się uspokoiło
Mrufka śliczna mała istotka a najważniejsze zdrowa
Domi Ja też żałuję tej niewiedzy z pierwszej ciąży... Widzę że jedne z naszych aniołków mają tak samo na imię - Adrianek...
Dziewczyny też tak macie że nagle uderza jakiś zapach a zaraz znów nic nie czuć?
- gosiunia88
- Wylogowany
- gaworzenie
Dzisiaj chyba jest taki dzien do d.... Za przeproszeniem tez mi sie brzuszek stawia a cieszylam się że już leży poprawa po zaluzebia pessara. Magnez biorę 2x2 ale dziś faktycznie jakos nie pomogą , mała buszuje po brzuszku dosłownie caly dzień . Jeszcze tak nie miałam zeby tyle ruchów czuć dosłownie cały czas .