BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #455603 przez natalka
Aniajulia jestem w szoku jak można tak traktować kobietę w ciąży, która martwi się o swoje dziecko!

*23.01.2012 ANIOŁEK

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455608 przez DOMI
Cześć dziewczyny, ja też miałam paskudną noc. Mała wierciła się jak szalona, brzuch się napinał myślałam już o wycieczce do szpitala bo szew plus skurcze może doprowadzić do uszkodzenia szyjki. Jakoś jednak udało mi się zasnąć i dziś jest ok. Śniło mi się, że urodziłam w 33 tc. Nie wiem czy była pełnia czy jakaś gwałtowna zmiana ciśnienia że tak kiepsko się czułyśmy. Nawet mój syn się wiercił i popłakiwał przez sen.

12 lata 5 miesiąc temu #455623 przez Madlen
Pliszka dzieki. 259 zł.. drogo kurczę.. :(
Ja słuchałam nagrań programujących Bytofa, Foley, Królickiego, Figarskiej, Mc Kenna, z audiobooków bardzo podobał mi się "Odrodzenie feniksa".
Zakochj się w życiu- fajnie brzmi- poslucham. Inne też, o ile je zdobędę. Dzięki za tytuły.

12 lata 5 miesiąc temu #455635 przez Pliszka
Tak, sporo :( Ale z drugiej strony za znieczulenie u mnie w szpitalu trzeba zapłacić 600zł, dodatkowo wizja zastrzyka w kręgosłup mnie przeraża i marzę o porodzie bez wspomagaczy, który będzie mimo wszystko pięknym wydarzeniem.
Marzy mi się bardzo poród w Domu Narodzin :)
www.szpitalzelazna.pl/oddzialy-szpitala/...pitalny-Dom-Narodzin

Kurcze, princess nic nie pisze :( Mam nadzieję, że wszystko u niej i u Adasia w porządku.

12 lata 5 miesiąc temu #455636 przez gabilee
domi biedna ty to musisz uwazac kochana :( mam nadzieje , ze teraz bedzie tylko lepiej u ciebie :)

dziewczyny chcialam sie dzis zapisac na jakas joge w ciazy w Bytomiu albo zajecia dla kobiet w ciazy albo aquaaerobic no nie wiem co kolwiek zeby sie czyms zajac kiedy n jest w pracy , ale jezeli chodzi o cw w ciazy to bezwzglednymi przeciwskazaniami do cwiczen jest krwawienie w ciazy ;/
ja nie wiem co moglabym robic zawsze pracowalam od 18 roku zycia , studiowalam i zajmowalam sie tata i mlodszym bratem , ktorego traktuje jak syna , i jakos nie mialam czasu na lenistwo , a teraz nie wiem co ze soba zrobic ;/ czytac za specjalnie nie lubie , ale chyba zaczne ... macie jakies pomysly oprocz komputera i ksiazek ? spacerowac nie bardzo mam z kim ale chyba zaczne sama ... :(
masakra dola mam z nudow :(

dziewczyny pamietacie jak sie nazywaja te dodatki do tworzenia albumow , o ktorych mowila sylwka?

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455641 przez [email protected]
Dzien dobry :) u mnie przez chwile padał snieg,o 4 pobudka Gabrys wiercił sie a ja głodna ale jakos dałam rade do sniadania,cały tydzien nie wstawałam na siku i teraz znowu,nie lubie tego :angry:

gabilee joga super sprawa,kiedys codziennie a teraz jakos nie moge sie zebrac,zaraz poszukam książke,spacerowac tez lubie a mam gdzie,zalew i rzeka i tylko ja zabieram psy mojej mamy,lubie to i kaczki też korzystają bo cos zawsze mam dla nich

Princess odezwij sie

12 lata 5 miesiąc temu #455652 przez gabilee
nigdy nie bylam no joga nie wiem jak sie odmienia :P
ale znalazlam cos takiego w Katowicach jogazycia.pl/joga-dla-kobiet-w-ciazy/
jest moze ktoras z was z katowic?

12 lata 5 miesiąc temu #455654 przez Pliszka
gabilee, to może zrzuć sobie na telefon właśnie jakieś fajne audiobooki do słuchania? Ja teraz robię wiele kilometrów dziennie zasłuchana w różne książki :)

Ja ćwiczę sobie z tą płytką:
szafka.pl/c600775-cwiczenia-dla-kobiet-w...zy-dvd-fit-mama.html

Z innych pomysłów to ja się uczę hiszpańskiego i francuskiego no i przymierzam się do jesiennych dekoracji :)
www.kochamwies.pl/w-stylu-country/archiw...5264-klejnoty-natury
rekodzielo-art.blogspot.com/
www.kochamwies.pl/zrob-to-sam/pomysly-we...90-dekoracje-z-lisci

A potem będę myśleć nad świątecznymi :)
I ku radości mojego Miśka eksperymentuję w kuchni i przygotowuję różne dobre rzeczy :)

Tylko za generalne porządki nie chce mi się zabrać, ale postanowiłam, ze się zmobilizuję w przyszłym tygodniu. Pokoik dziecinny służy nam póki co jako składzik i zrobił się tam straszny bałagan. Zamówiłam już na allegro zestaw worków próźniowych ;)

Ja mam jeszcze psa i kota do przytulania :) A jak mi się nic nie chce to sobie oglądam "Przyjaciół" i "Przystanek Alaska" :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455664 przez DOMI
Ja bym miała co robić jak bym mogła. Syn to zajęcie na cały dzień. A tak leżę jak jakaś larwa i nawet nie chce mi się już czytać ani książek ani gazet no totalnie nic. Spać nie będę w ciągu dnia bo potem w nocy nie zasnę. Tragedia.
Do pracy już bym poszła do ludzi bo czuję się totalnie wyalienowana.
Może PRINCESS nie ma dostępu do internetu w szpitalu.

12 lata 5 miesiąc temu #455673 przez Satine0
Gabilee to sie nazywa scrabki :)

12 lata 5 miesiąc temu #455679 przez gabilee
pliszka fajne sposoby moze cos tez z tego zacze dziekuje :)

domi ty to juz wogole masz przechlapane , bo nic wymyslec nie mozesz oprocz lezenia i czytania i internetu ;/ szkoda...

12 lata 5 miesiąc temu #455683 przez natalka
Domi pomyśl o nagrodzie jaka Cię czeka za to leżenie :)
zobaczcie co znalazłam, chyba warto?
tablica.pl/oferta/lezaczek-bujaczek-ID1J...ent=1&id_at=87543807

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 5 miesiąc temu #455689 przez gabilee
mam juz pomysl teraz jak pojade do domku wezme ze soba wszytskie zdjecia od taty i je posegreguje zrobi fajne albumy :D
do tego wywolam zdjecia z laptopa i zrobie prezenty swiateczne dla taty i tesciow :D
to juz jakies zajecie :)
satine dziekuje wlasnie tego szukalam :*

12 lata 5 miesiąc temu #455692 przez Satine0
Proszę :D

12 lata 5 miesiąc temu #455694 przez Gosia_Krupa
Satine0 napisał:

Gabilee to sie nazywa scrabki :)

Scrapki-jest tego pełno na All,ale samej też można zrobić :)

A jakbyś szukała inspiracji to może tutaj coś znajdziesz :) www.zapytajpolozna.pl/79-ciaza/98434-album-fasolki.html

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka