BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455840 przez jadziatopol
Dominia teraz zaostrzyli normy dla kobiet w ciąży. Na czczo jest do 90 a 1h po posilku do 120. Jezeli przekraczasz delikatnie jedna i druga norme to pewnie ci dadza tylko diete. Ja jestem na diecie i jest idealnie.Glowa do góry :) w poniedzialek obie sie czegos dowiemy...bo ja tylko mam tych kilka informacji dotyczacych norm od mojego lekarza z Kliniki.
Anoda nam tez ciebie brakuje bardzo :( jak sie czujesz? Zagoilas sie juz ? pisz kochana z nami caly czas :) bedzie nam bardzo milo :)
Witaj Ola :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455841 przez dominia
Czesc Ola :) masz ten sam termin co ja zobaczymy w lutym ktora bedzie pierwsza :)

Princess kochana jak sie czujesz ? :* juz wszystko dobrze ?

Oo to dopiero po obiedzie 5 przekroczylam :laugh: dzieki Jadzia jestes super :* od razu jestem spokojniejsza :)

12 lata 5 miesiąc temu #455845 przez Madlen
Princess, to dobrze, że Adaś zdrowy, strachu napędziłaś.. Wypoczywaj Kochana.

Anoda Pisz do nas. Jak się czujesz? :kiss:

Domi podziwiam Cię. Ja jestem marudna, a mogę chodzić... Naprawdę należy Ci się to SPA :)

Alina Marta Ola Witajcie na forum

12 lata 5 miesiąc temu #455846 przez DOMI
Martyna, ja miałam cc więc o opiece przy porodzie sn nic powiedzieć nie mogę. Po porodzie mąż cały czas był przy mnie i opiekował się synem z wyjątkiem nocy. Wyszłam w 3 dobie po cc. Ogólnie nie narzekam ale dla mnie ważniejszy był oddział neonatologiczny bo w sumie nie było wiadomo kiedy i w jakim stanie syn się urodzi.

12 lata 5 miesiąc temu #455849 przez sylwka727
Satine współczuję że trafiłaś na takiego typa

Gabilee nazywają się scrapki allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=scrapki :lol:

Marta, Alina, Ola witaj ale przybywa mam

Princess dobrze że się odezwałaś leż i odpoczywaj dobrze że z Adasiem wszystko dobrze

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 5 miesiąc temu #455855 przez gabilee
Marta, Alina , Ola witajcie dziewczyny na forum :)
Princess trzymaj sie kochana ciesze sie ze z malym wszystko wporzadku :*
Anoda witaj kochana :) jezeli tylko masz ochte i checi mozesz dalej z nami pisac , ale wiem , ze to pewnie bolesne dla ciebie czytac o tym co u nas... buziaki i wirtualne przytulanie :*

sylwka dziekuje juz mi satine pomogla :*

domi jak twoja fryzjerka to moze nawet a polsiedzaco ci zrobi :* ale jezeli wytrzymasz to tez dobrze tak sobie tylko pomyslalam , bo wlasnie nie wiedzialam jak z twoim siedzeniem kochana:*

powiem wam , ze strasznie was polubilam wszystkie bez wyjatku i nie wyobrazam sobie teraz ciazy bez was , bez pisania z wami :*

12 lata 5 miesiąc temu #455858 przez gabilee
dziewczyny mam do was pytanie a mianowicie :
czy ja musze przed porodem powiedzmy teraz jakos wybrac polozna albo ta ktora bedzie do mnie do domu przyjezdzac?
czy jak nie jestem z gdanska konkretnie tylko kolo mieszkam a chce rodzic w duzym miescie w szpitalu gdzie maja dobry oddzial noworodkowy i wgl dobre opinie ma szpital pod wzgledem oddzialu poloziczego o musze sie jakos zapisac czy co?
a co myslicie, zeby sie tam przejechac i zapoznac ze szpitalem , moze do szkoly rodzenia przyszpitalnej sie zapisac ?

12 lata 5 miesiąc temu #455860 przez [email protected]
Ola witaj :)

Anoda nam też Ciebie brakuje,jak sie czujesz? śćiskam :)

12 lata 5 miesiąc temu #455861 przez Martyna
Gabilee przyszpitalna szkoła rodzenia to dobry pomysł.
Wybierz szpital, w którym chcesz rodzić, jedź i się wysztkiego dowiedz, jakie zasady panują, co jest płatne a co bezpłatne, ile kosztuje dodatkowa połozna, odzielny pokój i inne udogodnienia

Anoda jesteś silną kobietą, nie wiem skąd czerpiesz tyle sił. Ściskam mocno

12 lata 5 miesiąc temu #455862 przez gabilee
moj mały synus wkoncu sie obudzil w brzuszku , bo juz stresa mialam, ze za dlugo sie nie rusza heeh jakie schizy jako ciezarna mam :P a tak ogolnie to zadna ze mnie panikara , zawsze realnie i trzezwiaco myslaca :D nie wiem co sie ze mna stalo w ciazy :P haha

12 lata 5 miesiąc temu #455863 przez gabilee
dziekuje Martyna tak chyba zrobie :)

12 lata 5 miesiąc temu #455864 przez Martyna
Gabilee jak Mały długo nie kopie to dostarcz sobie trochę glukozy i wciągu godziny na pewno poczujesz :)

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #455865 przez gabilee
sylwka a zaczelas juz robic albumik tymi scrapkami ?
bo ja musze wkoncu zaczac , bo pozniej bede zalowala ze nie mam pamiatki na stare lata :D

martyna tak bym zrobila , ale ja za slodkim nigdy tak nie przepadalam , ale moze sprobuje :D

12 lata 5 miesiąc temu #455867 przez jadziatopol
Gabilee ja tez nie wiem co robic...moja kolezanka powiedziala,ze juz do niej przychodzi polozna ze szpitala. Wiem tylko gdzie jechac na IP jakby sie cos dzialo. Ale chyba tez pojade w przyszlym tygodniu do mojego szpitala (jak juz podejme decyzje ,ze zostaje) i zapoznam sie...bo do szkoly rodzenia sama nie bede chodzic :( byloby mi przykro

[/url]

12 lata 5 miesiąc temu #455869 przez Martyna
Jadzia a nie masz na miesjcu kogoś kto mógłby Ci towarzyszyć? Może syn? Pomysl sobie, że wyjdziesz do ludzi, poznasz inne kobiety, pośmiejesz się, dowiesz czegoś nowego, interesującego, będziesz miała mozliwośc zadania pytania i uzyskania fachowej odpowiedzi. Zaastanów się jeszcze nad tym

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka