BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #456004 przez Pliszka
Czytam opis tego Żniwa Gniewu i chyba sobie kupię :) Dzięki!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #456008 przez Pliszka
Anoda, będziemy trzymać kciuki! A tego co się stało już chyba nie warto rozdrapywać... Nie wiem, bardzo Ci współczuję, ale skoro miałaś poczucie, że jesteś pod dobrą opieką i zaufałaś temu lekarzowi, to nie ma sensu gdybać... Jeśli masz cień wątpliwości co do jego kompetencji, to po prostu zmień lekarza. Na tym portalu Znany Lekarz jest sporo opinii o lekarzach z całej Polski i ja się często kieruję tymi opiniami. Wiadomo, że zawsze trafi się ktoś rozczarowany, ale może uda Ci się znaleźć kogoś świetnego z okolicy, to bardzo ważne, żebyś miała poczucie, że jesteś pod najlepszą mozliwą opieką. Wierzę, że wszystko będzie dobrze i w kwietniu pochwalisz się nam dwiema kreseczkami na teście! :)

12 lata 2 miesiąc temu #456015 przez [email protected]
Anoda jestes bardzo dzielna,bedzie dobrze :) a do kwietnia szybko zleci i pochwalisz sie nam 2kreskami,pisałam Ci wczesniej o cepanie zebys smarowała albo czyms innym ale to lekarz na pewno powie,ja mam taka rane i naciaga sie teraz z brzuchem,dziwne uczucie, nie przyjemne

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456018 przez anoda89
Przy wyborze lekarza brałam pod uwagę opinie znajomych i też czytałam na tym portalu opinie. Bardzo lubię swojego lekarz i mam do niego zaufanie. Nie gdybam bo rzeczywiście nie ma sensu.
do lekarza zamierzam iść jakoś na początku miesiąca i mam nadzieje że pozwoli na starania od kwietnia.

12 lata 2 miesiąc temu #456024 przez andzia_zg
Anoda Stało się i się czasu nie cofnie. Wydaje mi się, że tak miało być i trzeba żyć dalej. Nie ma sensu nikogo obwiniac itp. Widocznie tam na górze tak było zapisane, że masz jeszcze cos do zrobienia zanim będzie dzidzia.
Czekam aż w kwietniu pochwalisz się 2 kreseczkami na tescie :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456026 przez [email protected]
Anoda jak masz do niego zaufanie to najwazniejsze,ja do swojego gina chodze 10 lat i nie wyobrażam sobie isc do kogos innego,a troche ze mna miał...

12 lata 2 miesiąc temu #456027 przez Pliszka
anoda, no to najważniejsze, na pewno Twoja intuicja Cię nie myli :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #456039 przez anoda89
Cały czas sobie mówię że tak miało być i nie chcę nikogo obwiniać bo to nic nie zmieni a takie moje gdybanie powiększa ból i sam siebie torturuje. Moje Słonko na pewno jest szczęśliwe wśród Aniołków. Nie mogę już doczekać się tych II kreseczek i tych kopniaków porannych. Lubiła jak Marcel budził mnie rano. Nawet zgaga teraz wydaje się wspaniała i ta mdłości na początku ciąży.

12 lata 2 miesiąc temu #456043 przez andzia_zg
To będziemy czekały z Tobą na te 2 kreseczki :-) Zobaczysz,że czas szybciutko zleci :-) Buziaki dla Ciebie :kiss:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #456045 przez [email protected]
Anoda dobrze ze tak myslisz,można sie uczyć od Ciebie

12 lata 2 miesiąc temu #456047 przez buziaczek18
Ale się rozpisałyście,witam nowe mamusie ,mam nadzieję że miło z nami spędzicie czas,anoda najważniejsze że masz do lekarza zaufanie ,a co do tych tabletek to powiem ci tak ja też je brałam i też miałam krwiaka wielkosci 2 cm ,teraz podobno krwiak się wchłonoł,i tabletek nie biorę mam nadzieję że wszystko zakonczy się dobrze ,a ciebie mocno sciskam zaglądaj do nas często ,fajnie że nas nie zostawiłaś.Princess ,szybciutko wracajcie z Adasiem do domku ,pytałaś jakie tabletki biorę na ten mój puls bo też mam wysoki 150 -,180 biorę 2 razy dziennie isoptin 40 ,i jest lepiej ,spytaj lekarza ,może nie będziesz musiała isć do kardiologa ja dostałam go własnie jak leżałam teraz w szpitalu,sciskam was mocno ,wracajcie do domu.

12 lata 2 miesiąc temu #456051 przez natalka
Anoda trzymam kciuki za Ciebie i szybkie dwie kreseczki, życzę dużo zdrówka, jeśli coś mogę doradzić to może pojedźcie gdzieś z mężem tylko we dwoje, pobędziecie razem, może trochę odpoczniecie :)
Foto z przed chwili :laugh:

*23.01.2012 ANIOŁEK
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456054 przez [email protected]
natalka ładny,zgrabny brzuszek :) rosnie królewna

Posmiejcie sie niefart.pl/3765

12 lata 2 miesiąc temu #456061 przez Pliszka
Natalka, fajny brzuszek :)

12 lata 2 miesiąc temu #456076 przez anoda89
Dzięki dziewczyny za wsparcie :kiss:.

natalka śliczny brzuszek, wszystkie macie piękne brzuszki.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka