- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina dasz rade...a wogole Ci po ledkacg ten bol niepuszcza...raz mialam taki bol i dziekuje...pamietam ze jak siedzialam to z poduszka wcisnieta w ta neke bo inaczej sie wytrzymac niedalo...masakra...bardzo Ci wspolczuje
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- Otrzymane podziękowania: 0
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Co chwile biegam do WC, pomimo, że mało piję.
Wzięłam Prenatal Uro, bo mi zostało z poprzedniej kuracji miesiąc temu. Myślę, że żurawinka w tabletkach nie zaszkodzi.. Jakoś ostatnio suszonej nie jadłam, bo smaka nie było..
Mało tego, co zjem, to niekomfortowo się czuje, brzuch taki napięty, wzdecia. Co za stan. Drugi raz się na to nie piszę... 1 dzidzia wystarczy
Dominia doskonale Cię rozumiem, w grudniu też leżalam, na neurologii i non stop kroplówki, badania. Choć jestem dość silną kobietą, nie było lekko i miewałam doła..
Na szczęście nie będzie to trwało wiecznie.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Może mamy z Krakowa będą chciały się wybrać mamapyta.pl/warsztaty-i-konferencje-nowe , niewiem, czy ktoś jest z Wrocławia.
Szukam czegoś w 3-mieście, jadę niedługo, to mogłabym się wybrać, ale nic nie znajduję.
A dziewczyny tak mnie zmotywowałyście tym opowiadaniem o goleniu, że wczoraj depilator poszedł w ruch (pachy-chyba na początku ciąży ostatnio go widziałam, bo później jak było trzeba, to golarka raz dwa i po kłopocie), no i golarka do nóg tez się przydała. A dziś tak mi łyso było:) Oj zapuszczam się, zapuszczam. Jutro znajdę czas na maseczkę i peeling będę min. 2 razy w tyg robić. Trzeba się w końcu na basen wybrać, to może większa motywacja będzie.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabilee, te warsztaty brzmią bardzo fajnie! Moja koleżanka wyczarowuje z tych scrapków takie cudeńka, że się nie mogę napatrzeć. Może też złapiesz bakcyla. Ja postanowiłam, ze też jakieś może kupię motywy świąteczne i będę artystycznie pakować prezenty Fajny ten grudzień w domku będzie! Choinka, kolędy, śnieg za oknem, kakao w kubku, jakieś korzenne ciasteczka... Zawsze człowiek zmarźnięty wracał po 18 do domu i już nie było kiedy się tak cieszyć tym wyjątkowym czasem... A w tym roku będzie wyjątkowo
Życzę Wam miłego, spokojnego weekendu!!!!
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
dominia trzymaj sie , napewno bardzo boli wspolczuje :*
pliszka no z tego co czytalam to fajne , ale mam biegunke od 4 rano i nie wime czy jechac , zjadlam te cholerne 2 jogurty o 18 i teraz mnie ciagnie
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jadzia co do szpitala to ja bede rodzic w zeromskim.stamtad jest moj lekarz.wczesniej rodzilam na kopernika i nigdy wiecej.nawet mojja ciocia ktora tam pracuje odradzala mi teraz ten szpital.zeromski jest szpitalem chwalonym.moje kolezanki rodzily tam lata temu i teraz tez.nawet nie wiem gdzie dokladnie jest ale jeszcze sie dowiem.gdzies w hucie chyba
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tez dzisiaj wstalam polamana...biodro mnie boli...ale to chyba przez tą pogode. Pada i nic sie nie chce. Dzisiaj zamierzam jechac do Galerii kupic jakas ksiazke
A jezeli chodzi o świeto zmarłych to w tym roku chyba sobie odpuszcze....mam nadzieje,ze bliscy mi wybaczą
A zze skrzepami mialam na poczatku ciąży i drugi raz jak przyjechalam do Polski jak sie przeziebilam....teraz nie. Biedna jestes z tymi bólami. Mówilas lekarzowi ? Ja z kolei mialam w nocy klucie w pachwinie jak wstawalam ale to mam co jakis czas...ale rece mi znowu dretwieja ...nie lubie tego uczucia. Ale twarde babki jestesmy i damy rade
Dominia trzymaj sie kochana...biedna tyle sie nacierpisz mam nadzieje,ze szybko ci przejdzie
Michasia ogladnelam zdjecia powiem ci ,ze jestem pod wrazeniem. Uwielbiam ludzi,ktorzy mają niesamowite pasje.Widac na tych zdjeciach kochana,ze niezle imprezki tam sie odbywaja macie niezły ubaw imprezy,biesiady iście średniowieczne
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Ile bym dała, by był juz luty...
Współczuję Wam nocnych i porannych dolegliwości. U mnie na razie ok. Musze uważać na to co jem.
Znalazłam cos takiego u urlopach macierzyńskich:
finanse.wp.pl/kat,104132,title,Tusk-nowe...sc.html?ticaid=1f6b0
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i powiedz jak sie objawiaja skurcze nigdy nie bylam w ciazy i nawet nie wiem ;/