BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #456085 przez michasia
Natalka ładny brzusio:)
Anoda, cały czas wszystkie o Tobie pamiętamy, mam nadzieję, że nie będzie żadnych przeciwwskazań, by w kwietniu móc wyczekiwać 2 kreseczek:).
Nie ma co myśleć o tabletkach, tak miało być.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #456092 przez Satine0
U was też tak zimno?? U mnie 1 stopień...a ma dojść do -4 bodajże. Zobaczymy... zima idzie :) ale to dobrze...niech już będzie chociaż ten grudzień.

12 lata 2 miesiąc temu #456104 przez dominia
Najlepsze jest to ze ja nie wiem jaka pogoda :P w szpitalu cieplo nie ruszam sie dalej niz wc i sala :) dzisiaj myslalam ze niezle bo tak mi sie wydawalo patrzac przez okno ale jednak maz mnie uswiadomil ze zimno hihi :)

Dziewczyny tez tak macie ze jak lezycie dluzej na jednym boku to Was rwie ?

12 lata 2 miesiąc temu #456106 przez Satine0
Mnie ciągnie jak sie przekręcam :) czasami jak źle się ułoże na boku to też.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456116 przez kasia123m
anoda ja tu winy lekarza nie widze ale jestem laikiem i sie nie znam,wydaje mi sie ze duphaston jest sztucznym progesteronem ktory sie bierze az do momentu wytworzenia sie lozyska,.potem to lozysko przejmuje role tworzenia progesteronu wiec suplementacja go jest zbedna.ale moze sie myle.bardziej bym sie dopytywala lekarza czy np dwudroznosc macicy nie miala na to wplywu...O przyczynach takiego zjawiska pisza biewiele...ze moze byc wynikiem urazu...dzwigniecia czegos ciezkiego lub poprostu ot tak.Ty mialas dokladne usg polowkowe na ktorym tez bylo badane lozysko.jesliby lekarz wylapal jakiekolwiek cechy odklejania to napewno zastosowalby jakies srodki zeby temu przeciwdzialac.wiec moze poprostu to byl czysty przypadek ze Ciebie to spotkalo.czasu nie cofniemy...a rozpatrywanie czy ktos tu jest winny nic nie da.ja po smierci mamy tez doszukiwalm sie winnych...ale po jakims czasie stwierdzilam ze to nic nie da.choc do jednej lekarki do tej pory mam zal...ale to inna historia.zycie bywa okrutne...i niesprawiedliwe niestety...tule cie mocno i wierze ze jeszcze nam sie bedziesz tu chwalic kolejna ciaza jak tylko lekarz pozwoli Wam sie starac...

domina apropos lezenia na jednym boku to u mnie problem jest glownie na lewym...boli mnie jakby gora nerki z tylu na plecach...i nie moge zadlugo lezec na tym boku...ja mam piasek w nerkach czasammi mi wychodzilll...wiec moze jakiegos kamienia tam mam.,...czytalam ze takie problemy z nerkami czesto w ciazy wychodza...

12 lata 2 miesiąc temu #456121 przez gabilee
natalka ale ten świat mały ;) kto wie moze nawet sie znamy :) a o zaspie wlasnie czytalam duzo dobrych opinii kobiety sobie naprawde chwala :)

a ja znalazlam warsztaty na temat scrupbookingu i sobie jutro pojade o ile beda miejsca jeszcze;/ bo dzis wyczytalam a jutro o 10 sie zaczynaja ;/
no ale nic ryzyk fizyk najwyzej wroce do domku :)

sylwka to rzeczywiscie sobie polozylas gdzies i teraz cala chałupe trzeba przewrocic do gory nogami eehehe

a ja własnie wrocilam z Katowic , bylismy z n na spacerku zobaczyc rynek i poszlismy do pizzy hut na moja ulubiona pizze teksas :)
mały mi po pecherzu glowka robi ale dziwne uczucie ;/

12 lata 2 miesiąc temu #456125 przez Satine0
Mi wczoraj mała tak po pęcherzu dawała, że aż bolało ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #456130 przez gabilee
podobno jak dzieci urosna to bardziej to ich ruszanie boli niz sprawia przyjemnosc ;/ ale nie wiem to moje 1 dzidzi

12 lata 2 miesiąc temu #456134 przez Satine0
No im większe tym mocniej kopią :D Mnie czasami jak kopnie to aż drgnę :) Nie, że boli ale tak dziwnie ;p

12 lata 2 miesiąc temu #456137 przez gabilee
dziewczyny mam pytanie czy w swieto zmarlych zamierzacie stac w tym zimie na cmentarzu? bo ja sie wlasnie zastanawiam , ze nawet chwilii ie jestem w stanie stac tzn. mamy lawke , ale czasem trzeba wstac i czuje , ze nie dam rady ;/

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #456138 przez dominia
Mnie maly nie musi kopac po pecherzu. Dzisiaj bylam siku chyba ze 25 razy :P

Gabilee ja czasem siedzac w kosciele w lawce nie daje rady wiec pewnie z mezem bedziemy zalatwiac cmentarze w miare szybko, ma byc jeszcze zimno :( a moje nerki nie beda mogly sie przeziebic.

12 lata 2 miesiąc temu #456143 przez Satine0
Stać nie będę ;-) przejdę się tylko, zapale znicze i tyle. Za zimno i pewnie będę zmęczona ;-)

12 lata 2 miesiąc temu #456151 przez gabilee
no ja tez chyba sobie odpuszcze zawzze jestem odkad mama nie zyje mysle , ze tata mi wybaczy w tej sytuacji , ze bedzie tylko z brackim mlodszym :)

12 lata 2 miesiąc temu #456152 przez dominia
Mam juz dosc tego bolu ;( tych igiel wszystkich :( codziennie jak jest ze mna M to placze mu w ramie :(

12 lata 2 miesiąc temu #456163 przez gabilee
dominia trzymaj sie :) to dla twojego maluszka teraz wycierpisz bedzie dobrze :) wazne , ze masz m i mozesz mu sie wyplakac :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka