- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Gabilee - to będziecie w moich okolicach:) My bardzo lubimy spacerować nad jeziorem Gołczałkowickim, cisza, spokój, las, też bardzo polecam.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
DOMI bardzo współczuję. Pewnie bardzo się boisz. Lekarze zrobić wszystko, by było dobrze, musisz wierzyć, że będzie ok. Trzymaj się ciepło, jesteśmy z Tobą.
Madlen już właśnie kilka razy słyszałam/czytałam o tym wydłużonym urlopie. Ciekawe czy i kiedy go wprowadzą. Ja jakbym urodziła na koniec lutego, to do pracy po wykorzystaniu macierzyńskiego i całego urlopu (mam jeszcze chyba 10 dni z tego roku), to w 80% wynagrodzenia, to to co dostaję po odjęciu kosztów dojazdu prawie. Ale mam umowę do końca grudnia, a następną bym dostałą na czas nieokreślony. Także bym musiała w kadrach zapytać co lepiej robić. A może dostałabym prace w lasach? będę szukać jak będę na macierzyńskim.
Z drugiej strony mam ten komfort, że mąż będzie pracował w domu, dodatkowo mogłabym pracować może na 1 zmianę, czyli 6-14, a jak się karmi, to godzinę krócej. Mama pracuje na zmiany, więc często jest w domu, także tu akurat nie mam źle.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Moj wiercipiętek co chwile wariuje wczoraj tak ladnie wystawil serduszko do aparatu
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
chomiczka my tez sie dzis wybieramy na Bonda ^^ ciekawa jestem czy rzeczywiscie taki swietny film im wyszedl
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domina moze Ci ladne wyniki wyjda i dieta wystarczy.
Ja to az sie boje tych badan z ta glukoza.wtedy po 50 przekroczylam norme a po 75 bylo ok.nie mialam zadnych diet ani nic.teraz lekarz kazal mi tylko 75pic.i jak Wam tak te wyniki wychodza to az sie boje.
Princess odezwij sie co u Was?
Ja leze teraz bo mam wrazenie ze jak chodze to czuje szyjke.moze od tych globulek.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Domina super że wyniki się polepszyły
Gabilee ale z ciebie turystka wędrowniczka już się pogubiłam skąd ty jesteś
Michasia pooglądałam twoje fotki super a hobby to macie naprawdę zajebiste
Kasia nie jedz dzień wcześniej nic słodkiego a wyniki na pewno wyjdą dobre a teraz to chyba wszyscy lekarze dają skierowanie na 75 Ja miałam na czczo 85 po 2 h 100
Princess jak się czujesz?
Kurcze dziewczyny co się dzieję co chwilę któraś w szpitalu ląduje, i coraz więcej dolegliwości a ja wręcz przeciwnie mam takiego powera a zalecenie od gin zwolnic troszkę ale kurdę taka jestem gdzieś nakręcona poźniej tylko kręgosłup boli ale do tego bólu to akurat jestem przyzwyczajona. Mała już tak kopie dziś nawet widziałam wędrującą rączkę Zimno jak cholera więc wzięłam się za porządki w szafie Póżniej pstryknę foto mojego nabytku kołyski
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Byłam w Galerii, zjadłam loda z Maca z polewą karmelową, nie mogłam sie powstrzymać..
Co chwilę siusiu, chyba sobie pampersa założę..
Gabilee byłaś na tym kursie? Ale masz fajnie jutro, romantycznie.
My byliśmy parę dni temu w Ciechocinku i w kawiarni tak miło było posiedzieć.. Za rzadko chodzimy, jak już to w pośpiechu coś się zje w Galerii. A to nie to samo..
Michasiate stroje to dzieła sztuki, niesamowite tak wcielac się w kogoś innego sprzed wielu lat...Jak się zaczęła Twoja pasja?
A gdzie pracujesz, jesli można spytać?
Princess co u Ciebie?
Vini co tak Cię mało?
- vini-miki
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Straszne, ze tak sie sypiemy dziewczyny, ja tez sie troszke zaczynam teraz stresowac tym twardniejacym brzuchem, ale mysle, ze to jeszcze norma u mnie no i nie regularnie...ale dzisiaj doszla nowa dolegliwosc, boli mnie krocze, i to zajebiaszczo, te kosci znaczy sie, masakra, chodze jak kaczka i to tak z dnia na dzien. Mala za to caly czas okopuje znowu cycki, to moze ona ta glowka tam sie gdzies wmontowala, albo "cos"sie znowu rozchodzi...zwariowac mozna. To najbardziej stresujaca ciaza dziewczyny, czekam juz z utesknieniem konca, zeby odzyskac spokoj. I to wszystko przez ïnternet" no i wieksza swiadomosc, masakra. Ugotowalam pomidorowke, wlasnie wcinam mmmm Pycha
Dziewczyny trzymajcie sie w tych szpitalach, oby szybko zlecialo i co najwazniejsze akcje sie wyciszyly, powodzenia.
A gdzie te zdjecia Michasi? Tez jestem ciekawa ooo juz ogladnelam Michasia, piekne masz pasje, no i talent do szycia
l
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Podpisuj chociaż liste na forum Wtedy będziemy spokojne, że wszystko ok.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Princess odezwij sie
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
vini to twoja mała już główka się ułożyła? Bo u mnie ułożenie pośladkowe
A właśnie dziewczyny wy może miałyście robiony ten odczyn coombsa? Bo tak spojrzałam na moje badania i mam zaznaczone że też to mam zrobić. tylko nie rozumiem po co skoro obydwoje mamy Rh+
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Juz mi bije