- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja już po wizycie. Wszystko z mała okej, moja szyjka też się ma dobrze. Usg mi zrobił dzisiaj na szybko żeby tylko posłuchać serducha małej. Zdjęcie mam jakieś brzydkie i mało wyraźnie Może później wstawię.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Jem chleb żytni, mama na początku mi kupiła jakiś ziarnisty patrze a tam w składzie cukier a najlepsze jest to, ze sa też takie chleby niby typowo dla cukrzyków i nie są tanie.. wczoraj patrzyłam na niego i w składzie jest cukier .. patrze na produkty które niby cukru nie mają a patrze na skład i jest wkurzające to ..
Kasia próbuje własnie tak robić, zobaczymy po jakiej porcji w końcu mi sie uda mieć w miarę ten cukier a Ty jak sie czujesz ? lepiej juz ? jak nerwy ? uważaj na Amelcie
Satine super, że wszystko z podwoziem i z Marysia ok mówił Ci jaka już duża ?
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia ciężkie takie kontrolowanie diety i cukrów bez nadzoru...tylko stres u ciężarnych wywołują!
Sprawdzaj dokładnie skład. I chociaż wiem, że to dziwnie zabrzmi, w diecie przy cukrzycy ciężarnej wcale nie chodzi o to, żeby jeść coraz mniej. Moja lekarka mówi, że to największy błąd, bo wtedy dziecko traci. Chodzi o jakość i częstotliwość posiłków. Także tak jak pisała Kasia, rozłóż sobie śniadanko na dwie części, później po 2 godzinach II śniadanie itd. Będzie dobrze
- drzyzgunia
- Wylogowany
- budujemy zdania
Hej dziewczyny prosze bardzo zagłosujecie Będziemy wdzięczni
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Monia ja wcale sobie jedzenia nie żałuje bo bym umarła z głodu jak juz coś wypróbuje i cukier ok to jem tego więcej a najgorsze jest to, ze czasem mam takie dni, ze jestem pełna a dalej bym zjadła konia z kopytami
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Monia w tym rzecz,ze ja nie chce mowic ,ze jestem w ciazy i ubiore sie w takie szmaty,ze bede wygladac jak grubas ...a nie bedzie trudno bo szczupla nie jestem kiedy zapytaja to wtedy powiem prawde...ale wątpie. Mam pismo od kierownika onkologii ,ze tta bedzie mial przeszczep i ze jestem tam niezbedna...zobaczzymy. Najbardziej sie boje,ze maluszkowi cos moze zaszkodzic pomimo tego ze gin mnie uspokaja...
Kasia no...no....widze,ze stalas sie juz expertem dobrze. Kasiu a ty korzystasz z tych kartek co dostalas od pielegniarki ? bo ja korzystam z tych co sa w poradniku ....tam jest spis na 6 posilkow i na 8. I ja wybieram 8 bo wczesnie wstaje. I w sumie najedzona juz jestem. I tez mam problem z zagospodarowaniem dnia...nic tylko mierzę cukier albo siedze w kuchni i przyrządzam...ech..nawet nie ma sie kiedy zdrzemnac w ciagu dnia.
Dominia masz piekne cukry rano ja tez dzielilam sniadanie pierwsze na dwie czesci...a teraz od kiedy biore insuline na noc juz nie musze...bo ona dziala jeszcze przez caly dzien troche i jest ok.
Drzyzgunia glosy oddane
- natalka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jesteś całym moim światem:*
Satine super, że na wizycie wszystko ok.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziś mój teść ma urodziny, a teściowa za kilka dni, kupiliśmy im bilety na to przedstawienie:
polita-musical.pl/
Mam nadzieję, że im się spodoba Sama bym chętnie poszła, ale boję się, że nie wysiedzę tyle czasu. Chodzić mogę godzinami, ale z siedzeniem mam problem, zaraz robi mi się niewygodnie.
Satine, super,że wszystko ok! Ja idę do pani doktor w czwartek, więc jutro mnie czeka pobieranie krwi i poranek na czczo
Drzyzgunia, dziś zagłosowałam 3 razy na Ciebie żeby było sprawiedliwie
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
Dzyzgunia głosik oddany
idę cosik posprzątać, dziś na obiadek zrobię zupkę pieczarkową
- MartaB
- Wylogowany
- gaworzenie
Umówiłam się z położna na przyszły tydzień w szpitalu w którym chce rodzić...jakoś czuje stresa, niby rodzę drugi raz ale strach wcale nie jest mniejszy:>:>.
Marlena Monia też mam często takie akcje z brzuchem, mi pomaga ciepła przegotowana woda:).
Pozdrawiam
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A Jadzia powiedz mi jak jest napisane 2000gram kapusty czerwonej....to co mam ukroic kawalek glowki i zjesc na surowo.pewnie glupie pytanie ale zeby mi zoladek nie siadl po tych warzywach.albo ten seler.jesz go na surowo?to chyba niezbyt smaczne.
Satine super ze z Marysia wszystko oki.pewnie urosla od ostatniej wizyty.foty wozka niezapomnij wkleic.
Natalka my tez mieslimy kupowac auto albo peugeota combi albo VW .latwo sie spakowac na waakcje,wozek wlozyc.jak kupicie jakis to foty wstaw.
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Hej ja zrobiłam test tylko dlatego że coś mi piersi sie nie podobały,były nabrzmiałe a miesiączki brak,byłam pewna że po 5 latach starań od tak nie zachodzi sie w ciąże,jakie było moje zdziwienie lekarz też był w szoku bo miesiąc wczesniej widział mój brzuch od srodka i nawet nie musiałam czekac na wynik histopatologiczny,widział że endometioza 4 stopnia
Też jesteś po laparoskopii? Ja miałam w ubiegłym roku, teraz trochę zrosty "ciągną", gdy macica rośnie, ale daję radę, choć czasem mocnooo kłuje
My staraliśmy się dwa lata...