- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mrufka, zwykle nie boli mnie przy twardnieniu, ale czasem zdarzy się, że mięśnie tak mocno się zepną że aż zabolą...
Aneta współczucia dla szwagra i oby szybko wrócił do zdrowia. Nie dość, że służy się państwu, gdyby nie oni to ci kibole baliby się wyjść na ulicę i taka prawda, że jak coś któremuś ukradną to zaraz z płaczem lecą na Policję. I jeszcze te komentarze w TV że za prowokacją stoi Policja... To jest chory kraj ! W innych nacjach społeczeństwo ma szacunek do munduru, naszym rodakom niestety Bozia zbyt wiele rozumu nie dała...
Madlen to może w nieco innej postaci, może na miękko? Albo jajecznica? Fakt, że jak zjem jajka na twardo to jadę na podwójnym gazie ale szkoda byłoby z nich rezygnować. Co do służby to w mojej jest dokładnie tak samo... U mojego męża w wojsku nadal trwa komuna... Najlepsze jest to, że cywile, ludzie spoza mówią, że my tam siedzimy, nic nie robimy a mamy wcześniejszą emeryturę, świadczenia itp. Tylko jakim kosztem to wszystko?
Monia, inteligentów na drodze nie brakuje, a już wiadomo, co się w autku zepsuło? Śliczne misiowe łóżeczko
Mój suwaczek się zgadza, wg terminu porodu. U mnie owulka była chyba wcześniej niż mówią o tym podręczniki, bo kochaliśmy się 12 dc i więcej już nie a wyszedł chłopiec. Plemniki męskie żyją tylko kilkanaście godzin więc owulka wcześniej przyszła, dokładnie w Dzień Matki, byliśmy pijani po imprezie no i padł złoty strzał Do gina poszłam tydzień po terminie @ widoczny był już pęcherzyk, od razu poprosiłam o L4 ze względu na swoją pracę. I dobrze zrobiłam bo na drugi dzień dostałam bólów i krwawienia, potem prawie 2 miesiące leżenia...
DOMI ja też nie mogę wyleżeć, zawsze coś tam w dniu zrobię, czy naczynia pozmywam, czy inne drobne prace domowe. Jak się w ogóle czujesz? Poprawia się?
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że moja koleżanka jest w ciaży, termin ma na maj
Dziewczyny jak smarujecie brzuch i okolice? Tylko po wzięciu prysznica czy częściej? Ja zawsze po prysznicu wieczorem i rano jak wstanę wcieram oliwkę. Niestety już mi troszkę skóra popękała na biodrach
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja pamietam ...mialam tak jak Alina...czulam juz 11 maja,ze jestem w ciazy...a testy a raczej stosy testow kupilam 28 bo juz nie mialam okresu...i moj syn powiedzial "Mamo, kup wreszcie i bedziesz wiedziala". Na poczatku zrezygnowalam z kupna bo jak zobaczylam cene to nie moglam uwierzyc 24 $ i wrocilismy do domku...po 10 minutach jednak wrocilam do sklepu i kupilam. Moj syn byl pierwszym ,ktory sie dowiedzial...na kolejny dzien tez zrobilam 5 testow (w opakowaniu jest 5) i wszystkie pozytywne. W sumie mialam 10 pozytywnych. Nie moglam uwierzyc,ze w moim wieku jeszcze mozna zajsc w ciaze tak łatwo od strzała. Na nastepny dzien zaprosilam mojego R. nad ocean i tam dalam mu te 10 testow....to bylo 1 czerwca w dzien dziecka
Kupilam dziewczyny bilet na 28 listopada. Nie bylo wczesniej juz niestety i boje sie ,ze to poźno
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
U gina ok. Zbadał mnie na fotelu, wszystko jest mocne i zamknięte. Wyniki z glukozy też ok. Na czczo 81 po godzinie 99 a po dwóch 91 wiec pięknie. W środę na usg - nareszcie!
Gin jeździł mi po brzuchu tym detektorem, bo słuchaliśmy serducha. Znalazł od razu, a młoda sprzedała dwa kopniaki tak że lekarzowi ręka podskoczyła.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- bananamana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kocham Cię nad życie córeczko
Co do smarowania brzucha to ja smaruje bardzo sporadycznie tylko jak mi sie przypomni od poczatku ciazy moze jakies 5x, narazie skora nie swedzi ani nie robia sie rozstepy i mam nadzieje ze tak zostanie, bo jakos nigdy wczesniej nie uzywalam balsamow do ciala nie bylo takiej potrzeby wiec naprawde ciezko pamietac mi teraz o smarowaniu brzucha
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja celowalam specjalnie w core.wiec zakladajac ze owulke mam 17 lub 18 dnia cyklu strzelismy 14 wieczorem.zeby byla dziewucha.ale 15 przyszlo mi na mysl ze chyba dupa z owulacji wiec dostrzelilismy ale bez mojego orgazmu zeby spowolnic meskie plemniki.noi wieczorem juz czulam ze mnie wargi ciagna.to byl 6 czerwiec.wiedzialam ze zbliza sie owulacja.zrobilam test i sie potwierdzilo.a 7 poszlismy do morskiego oka...duzy wysilek i owulka sie przesunela i dobrze bo bylam peewna ze chlopak bedzie a tak sie udalo ze jest dziewczynka.w okolicach okresu zrobilam test ale czulam ze sie udalo.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylwia, gdzie pracujesz i jakie masz wykształcenie?
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
Co do smarowania to ja raczej tego nie robię bo się boję, że masowaniem pobudzę skurcze. Poprzednia ciąża też była zagrożona i ze skurczami więc też nie smarowałam. Rozstępów nie mam i może teraz też się nie dorobię.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Kasia trzymaj sie z tym cukrem ! jak byś miała jakiś problem to mów od razu tutaj, zawsze jakas słodka mama poradzi teraz juz sie uspokój
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A dziś nie moge wyrobić z bólu pępka, bo tak mam na nim napięta skórę. Nawet ciuchy mnie urażają. Boli i jednocześnie szczypie. Zaraz mi chyba eksploduje. Dziś już kilka razy smarowałam go a mam wrażenie że zaraz peknie.
- sylwia1986
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa