- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Powiedzcie mi jeszcze jaki cukier najnizszy jest w normie...od 60?a ponizej 60 to zle?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- Otrzymane podziękowania: 0
Kasia Maja to ładne imię ale ja bym tak nie nazwała bo na placu zabaw, w przychodni, sklepie itd ciągle słyszę Maja, Maja ...
Z kościelną to za wiele nie pomogę bo jak już pisałam używam śpiworków.
A ile ta Mrufka miała tych ketonów może jakieś śladowe ilości. Ja mam średnio co drugie badanie 5 i moja ginka mówi, że taka ilość jest bez znaczenia. A co do reszty cudów w tym moczu to może to jakaś infekcja pęcherza i dostanie jakieś tabsy i się szybko wyleczy.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia mam nadzieje kochana...juz sie nie moge doczekac i jednoczesnie sie boje kiedy mierzysz cukier rano? po ilu godzinach od kolacji? bo ja juz zmeczona jestem tym wstawaniem...pospalabym dluzej. Jem o 22:00 i daje insuline i o 6 rano wstaje
Anoda życze ci zeby 6 miesiecy minelo szybciutko ale do dzieła mozecie wczesniej przejsc
- Paulaaa
- Wylogowany
- rozmowna
- Amelia-19.02.2013 Oliwia-29.09.2008
- Otrzymane podziękowania: 1
Ależ zimnica na dworze.
Wiecie co, moja Oliwia wczoraj obudziła się z jakimiś krostkami na policzku i na rączkach. Takie plamki czerwone. Pomyślałam, że pewnie ospa albo różyczka. Poszłyśmy do pediatry, ale kazała mi przyjść dziś jak ją bardziej wysypie, bo sama nie wiedziała czy to uczulenie czy ospa np. Wstałam rano o 8, oglądam Oli a po krostkach ani śladu.
I chyba jednak uczulił ją płyn do kąpieli, bo zmieniłam jej niepotrzebnie...
Kasia ja kupiłam tą pościel allegro.pl/komplet-3-el-piekne-wzory-w-s...mka-i2733385286.html wzięłam wzór z krówkami. Pościel dobrej jakosci, ładnie wykończona. Polecam. Co do imienia to dla mnie numerem jeden jest Amelia. Śmiać mi się chce jak ktoś pisze, że Amelia kojarzy mu się z melą. Imię ma się podobać Tobie a nie tej czy tamtej. Maja też bardzo ładnie i Antonina też. Tak naprawdę jeśli ktoś chce to zawsze znajdzie jakieś głupie skojarzenie do każdego imienia.
- mrufka
- Wylogowany
- budujemy zdania
A moja Adusia jest w 1000% dziewczynką pokazała nam wczoraj pięknie bułeczkę waży 960 g ale jest długa to chyba po tacie bo tata 190 cm i termin mi się przesunął na 30 stycznia. Jest zdrowa pięknie się rusza a mam zacząć rano i wieczorem liczyć ruchy małej przez 1 godzinkę
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja wczoraj tak rozmyśłałam i smutek mnie ogarnął, bo muszę myśleć też o moim pyszczku, a wiadomo jak będzie jedna pensja w domu to tak średnio no ale cóż.. syt. jest tym bardziej skomplikowana, że moją szefową była moja szwagierka.. i rozmawiałam z nią wczoraj, ale poprostu nie chce likwidować działalności gosp. bo myśli coś otwierać w tej branży ( ostatnio dużo mówiła, że wyjedzie za granicę, zatrudni się gdzieś no ale) co nie wiadomo czy się ziści. a znowu sądownie dociekać swoich praw z rodziną..?! nie zbyt. Dzięki Monia i Madlen za słowa wsparcia, ale taka jest prawda. Praqcodawcy myślą tylko o sobie, kropka. Ale powiem Wam, ze facet w zusie był zszokowany, że tak mnie laska wkopała.
Dziś w nocy fajnie mi się spało, o wstawaniu już nie wspominam, bo to norma ;P Czuję się w nocy jak śpię, a mam wstawać, jak żółw na skorupie, tak trudno mi się podnieść.
alina zagłosowane. miłego piątku laseczki
- Marta M
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 11
tak mnie przejął jej los, proszę klikajcie...tu jest link:
www.promykslonca.pl/at521/index.php?a=in&u=Kasianowysacz
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Po śniadaniu miałam takie nerwy przez męża, że myśłałam ze cukier będe miała z 200 ale jednak 122 nawet niezle ale z drugiej strony też niezbyt ..
Mrufka dobrze, że z malutką wszystko ok teraz Ty wydobrzej i będzie super
- anoda89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Moje Słoneczko 08.10.2012 [*]
- Otrzymane podziękowania: 72
Mrufka szyjka 2,5 cm to mało, oszczędzaj się teraz tym bardziej że już bliżej niż dalej do porodu. Mocz się unormuje.
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kasia mi najbardziej podoba sie Antonina,mam kuzynke Tosie Maja też ładnie ale za dużo,wszedzie słysze Maja,moja siostrzenica tez Maja,Amelka tez ładnie
Mrufka ciesze sie że z Malutką ok,odpoczywaj wiecej
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dominia no troche dluuuga przewe masz. Jej. Wstawaj wczesniej i mierz cukier najlepiej po 8 godzinach od ostatniego posilku.Jak na nerwy to 122 cukeir jest elegancki
Mrufka gratuluje córeczki i ciesze sie ,ze wszystko w porzadku z malutka oszczedzaj sie i dbaj o siebie wiem,ze to trudne dla ciebie takie nieróbstwo ale robisz to dla maluszka
Aganobla kuruj sie cytrynka,malinka
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
jak moge prosic to kliknijcie tez i u mnie www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158 każdy moze oddac trzy glosy dziennie
i oczywiscie dziekuje
anoda bo czas naprawde szybko leci i dobrze czasem tak jest lepiej... dziewczyny trzymajcie sie z tymi dolegliwosciami trzymam kciuki, malenstwo tez (oczywiscie jak ich nie ssie ) i moje mopsy trzymaja mopsiolapki a co jak grupa wsparcia to po calosci
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
:
Aganobla kuruj sie cytrynka,malinka [/quote]
i jeszcze czosnek ale to juz mniej przyjemne
- Alina2408
- Wylogowany
- gadatliwa
- smile or die
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Alina zagłosowane