BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #472006 przez aniajulia2
Hej dziewczyny!
Kasia mi się bardzo podoba Mają! Gdyby nie to że w tam tej ciąży szykowalismy to imię dla corci ( przez poronienie się nie udało) to teraz Igusia była by Maja.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #472027 przez dominia
Kasia dzisiaj pierwszy raz mialam ponad 90 :dry: ale za pozno wstaje i robie pomiar, powinnam nastawiac budzik i mierzyc i tak zrobie, ogolnie jak wczesniej sie budzilam to mialam 70,80 z groszami.. Teraz jeszcze przyszly mi nerwy do tego .. Bo jak otworze oczy i pomysle sobie, ze znowu dzien na diecie i tej igle to normalnie zalamka :(
Co do imienia to ja jestem za Antonina :) Amelia kojarzy mi sie z 'melą' a Maja.. Duzo ich jest ostatnimi czasy :)

Jadzia Ty niedlugo tez bedziesz w ramionach ukochanego ! I to dopiero bedzie piękne :)

12 lata 1 miesiąc temu #472030 przez anoda89
Hej mamusie. Ja dzisiaj u mamy jestem.

Gabilee dziękuje :) Oj żeby nie CC to może noc była by owocna a tak to trzeba uważać.

Mi w ciąży też krwawiły dziąsła, take uroki ciąży, dużo wam nie zostało do końca. Dacie radę.

12 lata 1 miesiąc temu #472037 przez Madlen
Anoda a kiedy możecie dostać najszybciej zielone światło? Co mówił lekarz?

12 lata 1 miesiąc temu #472061 przez andzia_zg
kasia123m napisał:

Materaz wyprany.pachnacy i czysty.on stal kolo garazu w takim pomieszczeniu u etsciowej 4 lata w folie popakowany ale chcialam go odswiezyc.zadnych zaciekow.

To widać,że dobry ten przepis na pranie. Moja mama bojąc się wstawiania go do pralki wzięła poprostu szczoteczkę i chciała tak zaczyścić materac no i ta gryka puściła kolor :dry:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #472062 przez anoda89
Madlen nie byłam jeszcze u lekarza ale myślę że 6 miesięcy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472066 przez andzia_zg
kasia123m napisał:

Laski potrzebuje posciel kupic dla malej...tzn poszewki...tania...najlepeij koldra poducha i ochraniacz...czy ktoras kupowala mniej czesciowe i moze polecic?

A patrzyłaś na tej stronie? Bardzo ładne wzorki i pościel 3-częściowa :-) Tylko trochę droga :dry:
allegro.pl/baby-raj-3el-posciel-promocja...x90-i2645383548.html

Dobra jest też ta pościel co dała linka monia_T allegro.pl/komplet-3-el-piekne-wzory-w-s...mka-i2750994596.html
Z tej firmy czasem sa rzeczy w Biedronce i są dobrej jakości - np ten ręcznik kapielowy co ostatnio był taki szał na niego tez byl z tym znaczkiem jakosci :-) wiec myśle, że tą warto kupic :-)

Anoda w końcu widzę Twój awatarek :-) Ale laska z Ciebie :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #472071 przez anoda89
W dzień dobry TVN mówili o porodówka i podali stronke www.gdzierodzic.info

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472085 przez kasia123m
Andzia powiem CI ze to sa te same wzory co Monia podala za 39zl..
allegro.pl/komplet-3-el-piekne-wzory-w-s...mka-i2753936885.html
a ja znalazlam jeszcze taki i tu sa albo lewki albo zyrafki mi sie podobaja
bezowe zyrafy...
allegro.pl/super-zestaw-3el-120x90-promo...ove-i2770166764.html

mam w domu po synku zolta posciel w kaczuszki to by pasowala...mam tez niebieski ochraniacz drewexu i niebieska posciel i rozek do tego ale pralam go i troche wyblakniety..dlatego wolalabym teraz jasniejsza kupic zeby kolory po praniu niewyblakly..

pierwsza czesc sniadania...2 kanapki Ig z warzywami szynka i maslem..cukier 119
druga czesc sniadania ...2 kanapki Ig z warzywami szynka bez masla 93..
zgliupiec mozna..
po 1 sniadaniu szlam syna do przedszkola zaprowadzic..wiec ruch byl...po drugeij czesci pozmiatalam kuchnie...pokrecilam ie po domu doslownie 5 min i siedze wiec ruchu malo

mrufka odezwij sie!!!

Andzia bezowe Misie tez by mi pasowaly...dalam do obserwowanych...wieczorkiem pomysle

12 lata 1 miesiąc temu #472087 przez anoda89
Kasia a Mrufka wizytę miała??

12 lata 1 miesiąc temu #472090 przez andzia_zg
Kasia te co znalazłaś tez fajniutkie wzory :-) Mi sie podoba beżowa w misie :D

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #472100 przez kasia123m
no wlasnie Anoda...ja to sie boje wywolywac Mrufke...tak miala wizyte wczoraj o 18....noi w moczu oprocz szczawianow bakteri itd...miala tez ciala ketonowe...noi krwinki biale wiec niewesolo ten mocz wygladał...i sie nieodzywa od wczoraj...moze do szpitala lekarz ja skierowal...bardzo brzydki miala ten mocz...i to takie powazne w nim rzeczy by;y...no miejmy nadzieje ze wszystko ok...

zaraz jem drugiegi wielkie sniadanie i lece do sklepu bo potem na 13 do psyhologa z synem...znow mi to zaburzy cala diete...a tu cos dla poprawy humoku

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #472141 przez Alina2408
dzien dobry koniec schiz heh od trzech dni chodzilam nerwowa bo malenstwo sie malo ruszalo no ale zawsze sobie powtarzalam ze dzidzia ma dziwna przypadlosc i wiecej rusza sie w weekendy no i dzis 5 rano i pobudka o jak milo chociaz spac nie moglam to mi banan z buzi zie schodzil :):)

my dzis do 13 w domku a pozniej w autko i do mamy na weekend musze troszku jej pomoc bo po chemii i teraz tabletki i slabo jej sie z tym czuje no ale mamy wprawe i damy rade...

krwawiace dziasla to norma w ciazy szczegolnie w trzecim trymestrze

co do poscieli ja mam jedna z ochraniaczem te co widac na zdjeciach a dwie kupilam bez jedna taka allegro.pl/super-cena-2el-dziecieca-posc...120-i2647496952.html z diniusiami a druga allegro.pl/super-cena-2el-dziecieca-posc...120-i2672940865.html te misie z zajaczkami i powiem ze dinusie sa fajniejsze bo takie zywsze i kolorowe wesole... do tego zamowilam u tego samego producenta przescieradla frotte bo ma dosc tanio no i jedna przesylka a w sumie udalo mi sie w lodzi odebrac osobiscie i to na drugi dzien

przypominam ise z glosowaniem juz tylko kilka dni i przestane was meczyc :) allegro.pl/super-cena-2el-dziecieca-posc...120-i2672940865.html

ach i dziewczyny w rossmanie sa promocje na dziecinne rzeczy obejrzyjscie w necie moze ktorejs cos potrzeba... te produkty sa fajne i nie uczulaja moje kolezanki sprawdzily na dzieciach a ja na sobie bo jestem alergikiem :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #472158 przez kasia123m
alinka to chyba nie link do glosowania..heheh

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472160 przez Alina2408
hahah rzeczywiscie :) juz sie poprawiam ale zakret dzis ze mnie :) www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

dziekuje kasiu :)

...nie oddam Cię nikomu...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka