BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #472430 przez niika
ja też już widzę wasze awatarki
jadzia śliczny synek :kiss:
anoda super zdjęcie :)

do mnie dziś przyszła paczka z butelkami i smoczkiem z Tommee Tippee, świetne są, smoczki widać, że porządne. jedną wzięłam antykolkową i dobre w niej jest to, że rurka w butelce zmienia kolor jak mleko jest za ciepłe lub w sam raz.

dostałam dziś też od cioci fotelik dla maleństwa jak będziemy wychodzić ze szpitala, bo wózek chcę dopiero po narodzinach kupić.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472451 przez Monia_T
Dominia Paulaaa pisała, że ma dokładnie tą pościel, którą ja wrzuciłam. Ja widziałam ją na zywo u koleżanki i wiem, że ją zamówię. Wymiar standardowy do łóżeczka :)

Anoda ja Twojego awatarka nadal nie widzę.... :angry:

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #472470 przez jadziatopol
Niika :kiss: a gdzie zamówiłaś? ja tez chyba zamowie te butelki bo raz je widzialam w sklepie i spodobaly mi sie bardzo :)
Anoda :kiss: a masz jakies aktualne? w ciemnych tez ci na pewno fajnie :) a tak samo dlugie masz czy krótsze?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472472 przez anoda89
Monia bo coś czasami zamula to forum.

Nie mogę się doczekać aż minie te pół roku i pochwale się II kreskami :) i znowu dzidzia będzie fikała w brzuszku. Nie mogę się doczekać i jednocześnie się boję.

12 lata 1 miesiąc temu #472479 przez niika
jadzia u tego pana allegro.pl/tommee-tippee-butelka-260ml-a...nik-i2794397846.html

wszystko zamówiłam w środę, a już dziś przyszło, także szybko poszło :)
i tylko 8 zł za przesyłkę.

12 lata 1 miesiąc temu #472490 przez jadziatopol
Niika dzieki :) malo za te przesylke :)
Anoda wierzę...bez tak przykrych doświadczeń każda z nas jest zeschizowana i martwi sie non stop :( ale czuję,ze poszczesci ci sie i podzielisz sie z nami dobra informacja :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472493 przez Madlen
Mrufka oszczędzaj sie. Na jakiej zasadzie to liczenie ruchów? ile ma ich być przez godzinę?

Marlena rodzina nie rodzina. Najwazniejsza teraz jest Twoja najbliższa rodzina. Gdybyś pracowała u obcej, w porządnej firmie miałabyś świadczenia. Podpowiedz jej wprost jak się czujesz, czego oczekujesz a jak nie zrozumie to pojedź ostro. I dowiedz się dokładnie jakie masz możliwości.

Alina Marta zagłosowałam

Jadziatopol nie wymyślaj problemów, Babo :P Leć do chłopa i myśl pozytywnie.

12 lata 1 miesiąc temu #472507 przez jadziatopol
Madlen :lol: taką mam cholerna nature,ze potrzebuje takiego kogos jak ty kto mi tak powie....mój m tak zawsze do mnie mowi ale go nie ma :(

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472509 przez sylwia1986
Kasiu to zdjęcie z lotniska jest z bielskiego aeroklubu, często chodzimy tam z M na spacery i za każdym razem się z niego śmiejemy :D

Marlena mój M też miał podobną sytuację, pracował u swojej chrzestnej, a jak chciał się przenieść do innej pracy, to w papierach mu takiego dziadostwa narobiła że szok... Także rodzina ;/

Ja powoli pakuję się na wyjazd weekendowy na wieś, gdzie nawet telefon nie ma zasięgu, więc o internecie można pomarzyć :D Trzymajcie się ciężaróweczki :) życzę Wam miłego weekendu, bo pogoda zapowiada się cudna :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472514 przez Monia_T
Anoda ja trzymam kciuki i wierzę, że wkrótce pochwalisz nam się dwoma pięknymi krechami :lol:

Ja też zamówię 2 szt Tommee Tippee, z tym, że ja chce te mniejsze, bo zamierzam karmić piersią tak jak poprzednio. Wtedy butelek używałam tylko do podawania mojego mleka jak ściągnęłam i te małe mi starczały :)

Sylwia miłego wypoczynku :laugh: I nie wiem, gdzie Ty mieszkasz, ale zazdroszczę bo u nas szaro buro i ponuro...a chciałoby się pięknej jesieni ;)

Jadzia no przecież musi być dobrze!!! Ja tam nie widzę innego zakończenia jak "żyli długo i szczęsliwie w USA". Całe forum trzyma kciuki za Was, a co Ty myślisz ;)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu #472521 przez Madlen
jadziatopol napisał:

Madlen :lol: taką mam cholerna nature,ze potrzebuje takiego kogos jak ty kto mi tak powie....mój m tak zawsze do mnie mowi ale go nie ma :(

:) Jeszcze trochę, "miesiąc miodowy" będzie,a potem zacznie Ci facet czasem działać na nerwy. :laugh:
No ale wiadomo, bez nich gorzej..

12 lata 1 miesiąc temu #472522 przez gosiunia88
Wózek już jest ;) podoba się wam.??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472534 przez sylwia1986
Monia Mieszkam w Bielsku-Białej :) a na weekend wyjeżdżamy w okolice Kielc.

Jadziu Osobiście bardzo Ci kibicuję, mam nadzieje że odezwiesz się do nas z drugiego końca świata jak dolecisz :) Jesteś bardzo dzielna, w życiu nie leciałam samolotem, i też bym miała trochę stracha. Ale z drugiej strony z tęsknoty do drugiej połówki, ten strach byłby niczym.

12 lata 1 miesiąc temu #472547 przez anoda89
Jadzia mam zdjęcie z tamtego roku ze ślubu a włosy mam jeszcze dłuższe. Sięgają prawie tyłka :). Wybieram się do fryzjera żeby zrobić z nimi porządek.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472562 przez DOMI
MADLEN co do liczenia ruchów dostałam w czasie ostatniego pobytu w Instytucie Matki i Dziecka taką kartę do liczenia ruchów z wytycznymi. Tu piszą aby liczyć od 30tc. Wybierasz trzy pory aktywności dziecka. Liczysz ruchy przez godzinę.Jeżeli naliczysz 10 to kończysz liczenie (czkawki nie zaliczamy do ruchów). Jeśli natomiast przez godzinę naliczysz mniej niż 4 ruchy liczysz przez kolejną godzinę. O ile liczba ta w dalszym ciągu jest tak samo niska i nie daje się wzbudzić ruchów przez poruszanie płodem przez powłoki brzuszne należy udać się do lekarza.
ANODA mam nadzieję, że "zrobić porządek" nie oznacza obciąć na krótko. Piękne są długie zadbane włosy.
SYLWIA miłego weekendowego wypadu na wieś.
JADZIA więcej optymizmu. :laugh:
GOSIUNIA gdzie ten wózek? :unsure:

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka