BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472880 przez jadziatopol
Dziewczyny , wszystkie jestescie kochane i nawet nie wiecie jak bardzo mnie wspieracie ...jak bardzo mi to pomaga :lol:
Ja tez dolaczam sie do gratulacji-do wszystkich dziewczyn ,ktorym wyszla dobra krzywa cukrowa :)
Drzyzgunia gratuluje Bartusia :lol: :lol:
Mrufka wspolczuje lezenia :(
Monia8282 witaj...tez jestem ciekawa jak to jest miec blizniaki w brzuszku :ohmy:
Pliszkaextra praca :) ty to jestes szczesciara :lol:
Ja wlasnie wrocilam z urodzin mojego chrześniaka i jestem padnieta....czytalam was dziewczyny i nie wiem czy nie pominelam czegos waznego...tyle tego naskrobalyscie :lol:
Michasia pytasz o imie mojego ukochanego?
Sylwia milego weekendu :kiss:
Anoda takie dlugie masz? jej...ale extra! masz zdjecie? :lol:

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #472901 przez anoda89
Marlena we wtorek się okaże kiedy moge zacząć staranka :). Boje się tylko że do wtorku dostane okresu i będę musiała wizytę przełożyć. Mój gin chyba na mnie czeka bo odrazu jak powiedziałam nazwisko to się pytała czy to ja i podobno się pyta szwagierki o mnie.

Nie wiem czy to normalne ale od jakiś 3 dni boli mnie brzuch jak na okres i krzyż.

Jadzia zdjęcie to jedynie ze ślubu bo teraz nie miałam okazji robić zdjęć. No i przypomniało mi się że miałaś zdjęcie brzuszka wrzucić :).

12 lata 1 miesiąc temu #472906 przez kasia123m
Dzyzgunia gratuluje synka :laugh:

Monia 8282 witamy na forum...napisz kiedy sie dowiedzialas ze sa dwa dzidzusie noi czy znacz plec?czy to Twoje pierwsze dzieci

Ja tez gratuluje wszystkim dziewczyna ktore nie maja cukrzycy ciazowej.i oby juz nikomu niewyszla.

Jadzia juz za pare dni za dni pare wezmiesz plecak swoj i gitare....super wyjazd coraz blizej....i nic sie nie martw...w pozniejszych tyg lataja i jest ok....dasz rade...

12 lata 1 miesiąc temu #472909 przez jadziatopol
Kasia hihihi.... no tak...poprawilas mi humorek jak i reszta dziewczyn :kiss:
Anoda ech...myslalam,ze nie bedziesz pamietac :blush: hihi...zaraz cyknę fotkę :lol:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472912 przez anoda89
Jadzie nie ma ciśnienia :laugh:. Kobiecie w ciąży wybaczę wszystko :silly:.

Dzyzgunia gratuluje synka :).

Monia witami gratuluje dzieciaczków.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472919 przez jadziatopol
Anoda proszę :lol:

ledwo sie zmiesciłam :blush:

[/url]
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472921 przez anoda89
Dziękuje :). Hubi ma niezłe gniazdko. Normalnie willa :). Powiem Ci że za nim dobijesz do 9 miesiąca to już w kadrze się na pewno nie zmieścisz z takim brzuchem :silly:.

12 lata 1 miesiąc temu #472922 przez jadziatopol
no spory...spory...jak ja to udźwignę za 2 miesiące ? :ohmy:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472925 przez mrufka
jadzia jaki masz duży ten brzusio no Hubert ma gdzie fikołki robić ale jaki zgrabniutki jak piłka.

Anoda no a gdzie te twoje foto ze ślubu?

12 lata 1 miesiąc temu #472929 przez Marlena1888
Dzyzgunia super :) synki sa extra! Gratuluje!
Michasia szwagierka jakby odwiesila dzialalnosc to musialaby oplacac zusy i nie oplaca jej sie poprostu. Ajajaj nic jakos musimy dac rade. Ale niesmak pozostal.

Ja juz kupilam dwa wieksze staniki ale za niedlugo jeszcze trzeba dokupic ale chyba taki do karmienia.
Monia wow to ty w 3paku! Jak sie czujesz? Gratulacje :*
:laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #472930 przez dominia
Jadzia jaki brzusio :) powiem Ci, ze mimo tego, ze jest duzy bardzo zgrabnie wyglada :) i to serio mowie ! :) sliczny :)

Dzyzgunia gratuluje synusia :) jednak plec meska przewaza w naszych dzieciaczkach :) dziewczynki beda mialy w kim wybierac :silly:

Kurcze cos mi sie stawia brzuch :( stawia mi sie codziennie ale nie tak czesto jak dzisiaj :( najczesciej jak mocno chce mi sie sikac i jak juz wstane z kibelka.. Zastanawia mnie to czemu tak.

Kasia jak tam dzisiaj cukry ? Ja coraz bardziej mysle o tym, ze jednak zadzwonie do diabetologa w poniedzialek no i pojde prywatnie.. Kasy nie ma ale dla dziecka zrobie wszystko i bede spokojniejsza :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472944 przez [email protected]
jadzia super brzuch :cheer: duży i zgrabny ale pewnie cięzko,ja narzekam na kręgosłup a mam sporo mniejszy

Dziewczyny co myslicie o tej kołysce allegro.pl/show_item.php?item=2785916084 mam łóżeczko i zastanawiam sie nad kołyską do dużego pokoju,fajna bo ma kółeczka i mogłabym ją przestawiać

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #472952 przez jadziatopol
dzieki dziewczyny :) rzeczywiscie spory i ciezko troche ;) ale udźwignę mam nadzieje :)
Dominia wziełaś cos na brzuch? nospe...albo magnez? moze sie dzisiaj przeforsowalas? :dry: i faktycznie moze lepiej przejdz sie do diabetologa tak na wszelki wypadek. Uspokoisz sie przynajmniej.
Aganobla fajna kołyska...sama tez sie zastanawialam nad kupnem kołyski :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #472953 przez kasia123m
Teraz juz sobie moge poplakac.insulina wstrzyknieta.az mala sie rozskakala po brzuchu i kopie a prawie wogole sie nieruszala.

Jadzia a jak niezrobilam tego faldka na skorze to nic no nie?ale szaleje moje male skarby.emocje opadaja.

Domina cukry od obiadu dzis ok bo rano byly powalone.najbardziej po drugim sniadaniu.ale od obiadku wcinam do kazdego posilku kapustke kiszona..dziala cuda...a dzis mi tesciowa mowila ze ogorek kiszony tez tak dziala.ze jakis stary lekarz jej powiedzial.trzeba sprawdzic.

12 lata 1 miesiąc temu #472956 przez jadziatopol
Kasia tak...ogórek tez działa :) nic sie nie dzieje jak nie zrobilas fałdku (fałdka) :) spokojnie. Strasznie bylo? na pewno emocje byly...ja dalej sie trzese jak mam wstrzyknac....wlasnie za 20 minut znowu atrakcja wieczoru (wieczora) :silly:
Moj Hubek tez sie rusza i szaleje po tym...bo sie pewnie denerwujemy ;)

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka