BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 5 miesiąc temu #473072 przez dominia
Ja dzisiaj cukier 87.. A wczesniej sie obudzilam zeby zmierzyc, juz powoli sie oswajam z mysla o insulinie.. :)
Igor dzisiaj od rana kopie mamusie tak, ze az mi sie snil :) od razu ulga po tych twardnieciach wczorajszych :)
W koncu fotograf zrobil plyte z Naszego wesela :dry: dzisiaj ogladamy, bedzie pewnie smiania kupe :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473085 przez kasia123m
Jadzia ja pierwsze podzielilam na dwie czesci...noi po pierwszej czesci mierzylam cukier 10min...naklulam sie chyba ze 20 razy i ani kropla nie chciala poleciec...jak w koncu docisnelam palec to niby 98 ale wpisalam 105 bo pewnie te 10min wczesniej bylby wyzszy...po drugiej czesci 98...zla jestem bo chcialam zobaczyc co sie stanie z cukrem jak poleze po 1 czesci...bo przeciez jak jutro wstane o 7,30 i zjem a oni spia do 9 to nie bede sama siedziec tylko chce sie polozyc spowrotem..bo wtyg to nie problem bo ide z mlodym do przedszkola na 8.20...wiec sie ruszam...a TY jadlas cale pierwsze tak?bo Ty nie dzielisz?a co zjadlas?ja drugie bede jesc o 11....zjem jogurt..ze dwie kromki IG zeby nie bylo ze bez weglowodanow i gruszke sobie kupilam..pierwszy raz zjem gruszke..a potem do sklepu bo musze igly do insuliny odebrac i chlebek w piekarni i chcialam piers z kurczaka kupic i pieczarki udusic..kapuste kiszona w razie czego...

dziewczyny bo wiele z Was dopiero po slubie...wstawiajcie foty chociaz po 1 ze slubu..poodgladamy jakie ladne suknie mialyscie...

wzielam wymienilam ostrze w nakluwaczu..niezbyt ladnie wygladalo po tyg...bo juz pomyslalam ze moze stepilo sie czy jak..bo ilez mozna sie wbijac..heheh..a igly do pena do insuliny na noc kosztuja 5zl chyba 8 albo 10 sztuk...te bede zmieniac za kazdym razem bo to taka cieniutka igla...boje sie zakazenia..moje dziecko mialo posocznice(sepse)...a znajac mojego pecha..heeh...15zl na mies niemajatek

12 lata 5 miesiąc temu #473089 przez anoda89
Hej dziewczyny. Jakie z was ranne ptaszki. Ja już też byłam na cmentarzu, zjadłam śniadanie i zaraz biorę się za sprzątanie.

Ja wam współczuje z tych cukrów, mierzenia, kłucia.

Właśnie chciałam napisać że później wrzucę jakąś fotkę ze ślubu, a co i ja się pochwalę :).

12 lata 5 miesiąc temu #473094 przez gabilee
Jadziu tak nasz pracownik ... ale juz Marcin pojechal pracownik odzyskal przytomnosc wiec bedzie dobrze ;)

ja wyjezdzam do spa zamiast mojego brata bo zaplacil juz a tez musial jechac z moim n ;)
wiec nie martwcie sie o mnie kochane jak wroce to napisze ;)
Mam nadzieje ,ze dzieki temu nie bede sie stresowala ta sytuacja ;)

dominia a kiedy bralas slub?

Ide sie pakowac i ogarnac milego dnia mamusie :*

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473097 przez kasia123m
do spa...tez bym chciala hehe...moj maz mi wczoraj mowi ze nzalazl w tel moja fote z krotkimi wlosami i ze moze bym sobie sciela..no myslalam ze go udusze..tyle zaposzczania...poniewz siedze na kompie co mi sie zadko zdarza to znalazlam dwie foty ze slubu ..to bylo 7 lat temu we wrzesniu...ladnie juz minelo..

a to jeszcze kacper kilka godzin po porodzie..

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #473101 przez anoda89
Kasia ale z Ciebie chudzinka :). Pięknie wyglądaliście. Synuś prześliczny, słodziak :).

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473102 przez jadziatopol
Kasia ślicznie wygladałaś :) ale Kacperek słodziutki :) Nie wyobrazam sobie ciebie w krótkich...mozesz zamiescic zdjecie z krotkimi ? ja tez wymieniam igly do pena...wole jednorazowe bo sie boje. I sniadania nie dziel . Jadlam o 6.30 4 kromki IG z salata ,wedlina,pomidorem i ogorkiem do tego herbata malinowa. II śniadanie o 8.30 to samo co na I....po godzinie cukier 74 wiec zrobilam kolejne 2 kanapki i kawe zbożowa i poszlam spac. Teraz wstalam i cukier 94 :) o 11.30 III śniadanie (dzisiaj to juz moje IV) owoc i jakis produkt zbożowy.
Dominia no widzisz :) super,ze Igorek kpie i jestes spokojniejsza :) jak masz zdjecie ze ślubu to zamiesc :)
Anoda czekam na fotę :)
Gabilee to cale szczescie. Milego czasu w SPA. Zrelaksuj sie i nie mysl o problemach :)
to ja wrzuce tylko mojego małego Bartusia...niestety jakosc jest kiepska...ale to 15 lat temu(sescanowane zdjecie)

[/url]
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473107 przez kasia123m
prosze fote z krotkimi...i druga fote z posrednimi..tylko nie smiejscie sie z tej drugiej bo to nad morzem a nie mam tu innych na kompie..

jeszcze z krotkimi...

ale nie zetne tak krotko..dlugie to zebne spinka i juz gotowe..a jak bedzie niemowlak to czasu nie bedzie na ukladanie wlosow...

Jaki przystojniacha z Bartusia...takie ciemne wloski i te oczy...:)))

Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473119 przez mrufka
Gabilee miłego pobytu w spa ale ci dobrze :)

Kasia laseczka z ciebie jak nie wiem a i twoi mężczyźni przystojniaki :blink:

jadzia Bartuś przesłodziachny :)

Ja dziś spać nie mogłam pół nocy wymiotowałam nie wiem kurde co się ze mną dzieje :(

Też pochwalę się moimi przystojniakami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473120 przez jadziatopol
Kasia w krotkich ci dobrze...ale najbardziej mi sie podobaja poldlugie ...tam gdzie jestes w bikini :) ale szczupla laska z ciebie :) no i masz racje ,ze krotkie wymagaja ulozenia...a takie poldlugie zepniesz i bedzie extra :) bardzo ladne zdjecia :) a ja kochana jem sobie 2 kromki (znowu) z pomidorem i cebula ( bo moge tylko zbozowe) , orzechy, jablko i truskawki. ..i zobaczymy za godzinke :lol:
Mrufka no..no...dwaj mezczyzni do tego przystojni i jeden goły :) ładne zdjecie :) samam robiłaś? malutki przystojniak ile teraz ma lat?

[/url]

12 lata 5 miesiąc temu #473124 przez anoda89
Posprzątam i wrzucę fotkę.

Kasia mi też się podobasz w tych półdługich.

Jadzia słodziak w synka, teraz to już młodzieniec :).

Mrufka rzeczywiście przystojniaki :). Synek do tatusia podobny.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473133 przez mrufka
Jadzia sama robiłam czasem mi coś wyjdzie :P Kubuś skończył teraz w listopadzie 3 lata

Anoda każdy właśnie mówi że mała miniaturka męża :laugh:

A tu znalazłam coś ze ślubu bo nie wiem gdzie mam więcej fot
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kurde tak oglądam te fotki i dochodzę do wniosku że muszę zmienić włosy z brązu na rudy albo blond ;)
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #473142 przez michasia
Mrufka ale masz przystojniaków:) Takie fajne, klimatyczne to drugie zdjęcie ze ślubu.
Jadzia, tak pytałam o imię. Ale ma komfortowe mieszkanko Twój Hubi. Bardzo zgrabny brzusio, taki kształtny.
Kasia Słodki Bartuś. Ale z Ciebie chudzinka. Ładne fotki ze ślubu, a włosy chyba lepsze półdługie niż krótkie.
Ja mam odwrotnie, bo jak się poznaliśmy z Pawłem, to ja miałam krótkie a on takie do ramion. I mi zapuszczał:) Ja bym czasem chciała ściąć, ale Paweł woli długie...Zawsze mówiłam, że zetnę przed porodem ale niewiem, co pomyślę w lutym.
Gabilee szkoda, że tak mało czasu mieliście dla siebie. Ale jak już z pracownikiem lepiej, to wróci dzisiaj?
Zazdroszczę Ci tego SPA...mam nadzieję, że się super zrelaksujesz:) Napisz co Ci tam robili jak wrócisz.

12 lata 5 miesiąc temu - 12 lata 5 miesiąc temu #473144 przez Pliszka
Dziewczyny, ale fajne zdjęcia :) Piękne :) Kasia, ja też Cię wolę w długich włosach :) Faceci się chyba nie znają, i tyle ;)
Muszę uporządkować zdjęcia na komputerze, bo nic nie mogę znaleźć w tym bałaganie :ohmy:

Maj 2008 :lol:
Załączniki:

12 lata 5 miesiąc temu #473148 przez jadziatopol
Mrufka ale śliczne zdjecia...a szczegolnie to pierwsze :) ładnie ci w blond :)
Pliszka pieknie ci w tych paprociach :) cudne to zdjecie :)
Michasia a dobrze sie czujesz w krótkich? masz jakies zdjecie? ja sobie ciebie nie wyobrazam w krotkich...imie mojego ukochanego to Radosław :kiss:

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka