BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #473239 przez Satine0
A patrzcie dziewczyny na to!! Nie wiem co ja wtedy w głowie miałam hahaha

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #473240 przez jadziatopol
Satine no .... :ohmy: az nie mam śmiałości pomyślec co miałas wtedy w głowie :lol: :lol: :lol: szokujesz kobieto! :ohmy: :lol:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473241 przez anoda89
Satine wyglądasz jakby Cię szatan opętał. Fotogeniczna jesteś bardzo, super zdjęcia.

12 lata 1 miesiąc temu #473242 przez chomiczka
Witam mamuśki,
Ja was czytam na bieżąco, ale wieczorem jak przebrnę przez te wszystkie strony to już nie mam siły nic pisać. Pracuje jeszcze miesiąc i odpoczywam w domu to będzie więcej czasu na udzielanie się.

Podziwiam wasze zmagania z cukrzycą, ja nie wiem jakbym sobie poradziła w takiej sytuacji :unsure:

jadzia cieszę się że wracasz do ukochanego, od razu łatwiej będzie Ci znosić trudy ciąży w jego ramionach :blink: trzymam kciuki za Twoją podróż.

Anoda przepiękne zdjęcia o Ty jesteś przepiękna :)

Satine masz piękne oczy i mega śliczne usta!!! a te włosy :ohmy: POZAZDROŚCIĆ :)

Ja zdjęciami z wesela się nie pochwalę bo wesela jeszcze nie było :blush:

Pisałyście wcześniej o ruchach maluszków, mi lekarz powiedział że dziecko jest najbardziej aktywne między 25 a 28 tc bo potem nie ma już miejsca na takie harce. Kazał mi liczyć ruchy od 28 tc metodą Cardiff i dostałam nawet specjalną kartę do liczenia takich ruchów.

Polecam wam apteki "dbam o zdrowie", tutaj jest link - wystarczy się zapisać i w ciągu 2 tygodniu przysyłają kartę zniżkową do 25% dla mamusi i dzidziusia :) Madlen chyba kiedyś o tym pisała. dlamamyimalenstwa.pl/v1_mim/layout/lp/mpg/1/index.html

Dziś trochę odżyłam bo byłam rano u kosmetyczki i zrobiłam sobie wreszcie frencha żelowego i nie mogę sie nacieszyć. Zrobiłam sobie przerwę w paznokciach bo bałam się czy nie zaszkodzi małemu, ale lekarz i kosmetyczka powiedzieli że to nie ma żadnego wpływu :) włosów nie farbuje bo jednak się boję, to chociaż paznokcie mam zadbane :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473243 przez jadziatopol
hahaha!ha!ha! "jakby cie szatan opętał"! dobre Anoda ! :lol: :lol: :lol:
Chomiczka hej! :) ale cie nie bylo! jej! ja tez boje sie farbowac wlosy...mysle sobie,ze poczekam ...troche siwych jest ale da sie z tym życ :lol: czyli mowisz ,ze od 28 tyg. słabiej czuc bo maluch ma mniej miejsca....to by sie zgadzalo :) ja tez zaczne liczyc ruchy....chociaz jak siegam pamiecia w pierwszej ciazy wogole nie liczylam ruchow bo nie wiedzialam...teraz jest dostep do wiedzy...internet i kazda kobieta sie przejmuje wszystkim ...chociaz czasem to dobrze,ze umiemy odczytac niepokojące sygnały i w porę zadziałac :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473248 przez dominia
Ja tez nie farbuje wlosow bo sie boje .. :dry: a po porodzie M juz mi obiecal, ze da mi na fryzjera :) moze akurat zrobie jakis inny kolor :)

12 lata 1 miesiąc temu #473250 przez anoda89
Jadzia tak mi się z tymi oczami skojarzyło :lol:.

12 lata 1 miesiąc temu #473252 przez chomiczka
dominia ja też mam taki plan. Całe życie mam ciemne włosy, po porodzie zrobię coś szalonego, może blond?? :)

Lecę obiadek robić, miłego dnia ciężarówki :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473254 przez mrufka
Satine super zdjęcia mega mi się podobają fajna z ciebie laseczka

Co do farbowania włosów to ja farbuje w ciąży już dwa razy i właśnie zastanawiam się nad kolorem na święta mój M mówi żebym w brązie została ale mnie jakoś tęskno do blondu.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473256 przez jadziatopol
Mrufka mi sie najbardziej podobasz w rudych :lol: szkoda tylko,ze w okularach masz bo nie widac dokladnie. W rudych masz pazura. W blond tez ładnie ale bardzo łagodnie :) ale tez extra, zalezy co lubisz. A w ciemnych raczej nie....tak jakoś bezpłciowo :dry:

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473258 przez anoda89
Mrufaka a mi się podobasz w brązie, potem rude i blond na końcu.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473260 przez [email protected]
Dziewczyny laski wszystkie,super zdjecia

Mrufka fajnie w rudych :)

Satine masz pomysła na siebie,świetne zdjecia

12 lata 1 miesiąc temu #473265 przez kasia123m
Mrufka a moze pasemka bordo na tym brazie albo jasniejsze?jak chcesz cos pozmieniac...rosjasni troche i bedzie inaczej...Mi sie w brazie podoba...potem rudy a na koncu blond.
Lazilam po obiedzie i lazilam i cukier 93...tylko brzuch twardy cholera...jak leze ok...jak chodze to napiety...
Po 16 musze wstac na podwieczorek...Jadzia,DOmina co sobie serwujecie na podwieczorek?bo juz mi sie znudzily kanapki i marchewka..

12 lata 1 miesiąc temu #473267 przez jadziatopol
Kasia ja niestety mam kanapki na podwieczorek z lososiem wedzonym,salata,pomidorem i ogorkiem i marchewka :lol: mozesz owsianke na przyklad...albo jakies platki z jogurtem...nie mam pomyslu na nic innego :(

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473269 przez kasia123m
Ciezko co chwile cos wymyslac.

Satine normalnie ogladam juz chyba z 5 raz twoje foty.sa zarabiste....a Ty masz buzie tak ladna i te oczy ze powinnas wyslac gdzies te foty...do jakiejs agencji reklamowej...moze by cos z tego bylo hehe

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka