BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473342 przez aniajulia2
To i ja cosik dodam:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473343 przez ola85
Wszystkie jesteście piękne
Mi jakoś wrzucenie zdjęcia nie wychodzi :(

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473344 przez jadziatopol
Monia kurczę....piekna jestes :) i masz ładny tatuaż :) a pomysł z bordo suknią genialny :) bardzo mi sie podoba :) wszystko jeszcze przede mna....podobnie jak u ciebie...jestesmy od 9 lat ze soba , 8 lat po zareczynach....ale nie spieszy nam sie...moze w przyszlym roku :)
Andzia ślicznie wygladasz :) rzeczywiscie same laski u nas :lol: co za forum :)
Aniajulia to zdjecie z twojego ślubu? tez śliczna jestes :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473345 przez aniajulia2
Z moja corcia- data bledna

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473347 przez jadziatopol
Aniajulia córcia podobna do Ciebie bardzo :) to kiedy to zdjecie bylo robione?

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473349 przez aniajulia2
Jadziu to z corcia 1,5 roku temu.
Nie,to nie moje slubne :-)
Ja mam cos w podobie do ciebie tzn. jestem po rozwodzie a z moim Dawidem jestem juz 5lat z czego 4 zareczeni(jakos mi sie nie spieszy do kosciola ;-) )
A to ostatnie (tu mialam troche nadwagi :-)

data tez oczywiscie bledna-u mnie to standard zawsze zapominam o dacie
Dziewczyny same laski na tym forum-az chyba w kompleksy popadne ;)
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473351 przez jadziatopol
Aniajulia tak to jest jak ktos juz ma jeden ślub za sobą....ja sie boje ,ze ślub mógłby cos popsuc...a bez niego jest calkiem fajnie :) wyglądacie na szczesliwych :) i to jest najwazniejsze :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473356 przez aniajulia2
No wlasnie strach,uraza pozostaje-lecz wiem ze kiedys mnie to czeka bo moj D jest kawalerem i chcialby slub z weselem (ja mialam tylko cywilny na szczescie) wiec teraz mysli o tym coraz bardziej a ja sie boje ze slub cos popsuje i juz ostrozniej podchodze do ludzi.
Kochamy sie i mysle ze jestesmy ze soba szczesliwi(bynajmniej z mojej strony tak jest ;) ) ale wlasnie dzisiaj pierwszy raz od kad jestem w ciazy sie poklocilismy :( . Dla mnie najwazniejsze jest to ze D ma bardzo dobry kontakt z moja Julusia-traktuje ja jak corke-to jast najwazniejsze. A reszta mam nadzieje ze sie ulozy.
Jadzi pewnie juz odliczasz dni do wyjazdu

12 lata 1 miesiąc temu #473359 przez kasia123m
Madlen,Bananamana,Monia i Andzia...normalnie same modelki na tym forum.

Monia fajna ta bordowa suknia...

Ale wiecie co..wszystkie wloski dlugie...jednak dlugie wloski dodaja urody.ja musze sobie jutro wreszcie farbe kupic.dzis leze bo twardy mam ten brzuchol....ciekawe jaki wyjdzie cukier po kolacji jak leze...

Jadzia daj znac jaki cukier po budyniu potem...ale to kupilas w duzej torebce...czy sa te budyn goracy kubek bez cukru?
A jajecznice kiedys tez jadlas?na ktore sniadanie?na 2?ale ja juz dw a jajka wsunelam przez tydz a wiecej chyba niewolno...
Maz poszedl do sklepu...ma mi na truskawki popatrzec...

12 lata 1 miesiąc temu #473376 przez Alina2408
hey dziewczyny u nas wszystko oki barujemy u mamy :) ale jak moge to sie przypominam z glosowaniem :) www.bebiklub.pl/home/konkursy/moje-wyjat.../galeria/entry/11158

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #473386 przez jadziatopol
Aniajulia to i tak niezle...pierwszy raz sie poklociliscie od 9 lat :ohmy: to zdrowo czasem :) wszystko sie ułoży na pewno...ważne,ze ma dobry kontakt z twoja córką :) masz racje...to najwazniejsze. Moj tez ma dobry kontakt z synem...sa jak kumple bardziej niz jak ojczym i syn. Ja juz odliczam? nieee...boje sie odliczac...nie mysle o tym bo niei chce sie deneewowac...wiem ze jak nadejdzie ten dzien to nerwy mnie chwycą i strach :( taki tchórz mały jestem :( jak juz bede a miejscu to wtedy bede sie cieszyc :)
Kasia nie jadlam budyniu ...naszla mnie ochota na platki kukurydziane z mlekiem...zjadlam wielki talerz :P zaraz sie dowiem jaki mam cukier :ohmy: ja kupilam budyn zwykly duży Winiary bez dodatku cukru

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473391 przez michasia
Satine wow!!! To zdjęcie z gitarą bombowe! i inne też. Super, i włosy masz super, taka burza włosów, fajnie.
Jadzia jak masz na zdjęciach okulary, to jesteś uśmiechnięta, a bez okularów smutna:)Tak mi się wydaje.
Jadzia, bo zastanawiałam się czy ma jakieś takie bardzo obcobrzmiące imię, a ma takie jak w PL
Madlen, ale laska z Ciebie, nogi że hoho...
Pliszka piękne zdjęcie. Cudne te paprocie.
W ogóle wszystkie zdjęcia super.
Andzia też chudzina, Monia super ta kiecka:) Anoda to Wasze drugie zdjęcia super.
Nie pamiętam kto jeszcze wrzucał, ale wszystkie super.

To i ja dodaję swoje ślubne i plenerowe.
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473398 przez jadziatopol
Michasia moj luby jest polakiem :) tylko tam siedzi u mojego taty juz 2 lata. A ciemny jest bo mial dziadka greka :) śliczne zdjecia macie...jak z bajki :) pieknie wygladasz na nich :) ostatnie mi sie podoba bardzo :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473418 przez Monia_T
Pięknie wyglądacie dziewczyny :laugh: Nie mogę się napatrzeć! I same szczęśliwe kobietki widzę :lol:

Jadzia ja nigdy nie miałam ciśnienia na ślub, nie było mi to potrzebne. Zresztą niektórzy znajomi pukali się w czoło, że pobieramy się po 9 latach, inni nie mogli zrozumieć, że żyjemy jak małżeństwo a ślubu nie mamy. A ja wiedziałam, że to musi być nasza decyzja i nasz moment...i tak się stało :)
Nie żałuję, że zostałam Panią T. :laugh: Ale to indywidualna sprawa. W tym roku mamy 6 rocznicę ślubu, a mi się wydaje, że całe życie jesteśmy małżeństwem :)

Przystojniak z tego Twojego Radka :woohoo:
Zresztą synuś też niezły facecik Ci wyrasta :lol:
Ja już się boję na ten etap randek, dyskotek, chłopaków itd...a pewnie niedługo się zacznie. Jak sobie pomyślę, co ja robiłam w wieku 16 lat! A mojej córci już tylko 6 do tego brakuje...

Ale to tylko dzieci dorastają, my się nie starzejemy, nie :side: :side: :side: I oczywiście pas cnoty do 30-stki jej założę :blink:

Aniajulia córeczka wykapana Ty :) Fajnie, że Twój partner dobrze się dogaduje z małą :laugh: A co do ślubu...jeśli ma się kiedyś przydarzyć to będzie i nie warto się nad tym spinać. Skoro Wam jest dobrze bez tego, to tylko szczęścia dalej życzyć :lol: A kłótnie też wzmacniają związek. Ja uważam, że jak jest za słodko to można się porzygać...po tylu latach z pewnością jedna kłótnia nie zaszkodzi :)

http://www.rodzice.pl/suwaczki/showticker/13743

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473420 przez jadziatopol
Monia tak. Masz racje.To musi byc tylko i wylacznie nasza decyzja :) hehehe.....pas cnoty do 30-tki :ohmy: :lol: ale serio to ja tez sie boje tego okresu dojrzewania...ale jakbym miala córke to chyba bardziej bym sie trzęsła :huh: na razie moj syn jest spokojny i szajba mu nie bije :) ale co bedzie za rok, dwa? :ohmy:

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka