BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu #473458 przez anoda89
Dziewczyny wszystkie jesteście śliczne :). Modelki jak się patrzy :).

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473529 przez Madlen
Melduję się podczas przerwy w spaniu, mam nadzieje, że jeszcze pośpie..

Bananamana piękna, subtelna uroda..

Jadzia, Anoda zdjęcie kłamią ;) Wciągnęłam brzuch i wybrałam jedno z wieelu ujęć ;)

Monia blondślicznota, a ślub "na szybko" zupełnie jak mój ślub, tez czerwona kieca, tylko ja po 9 miesiącach :)
Jaki masz tatuaż na plecach?

Wystraszyłaś mnie tą intensywością ruchów. Mały od wczoraj często boleśnie mnie okopuje. Właściwie to nie kopniaki, tylko strzały.. A jak walnie w dół to masakra.. U Ciebie też bywa bolesne? Jak sobie z tym radzisz?, ja zmieniam pozycję ciała.

Andzia piękna, delikatna jak te kwiatki. I jaka figurka..

Aniajulia kolejna piękność.

Jest tu w ogóle jakaś brzydula? :P ;)

Michasia, niesamowicie wyglądałaś, cudnie wyszliście oboje , przystojny mąż, a jak widac Waszą miłość, suknia super, taka anielska, no i szaleństwo..

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473530 przez jadziatopol
hej dziewczyny! :)
Ola co z twoimi fotkami? masz problem zeby je zamiescic?
Kasia daj znac co tam rano pojawilo sie na ekranie :)
Ide dalej spac :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473542 przez Marlena1888
Witajcie dziewczyny! Ja niestety nie mialam jak dodac zdjec bo jak wrocilam to za sprzatanie sie wzielam. Ale pieknie wygladacie! Super! Laski to tak jakbysmy sie z widzenia juz znaly:) monia sliczna ta czerwona suknia :laugh: i slub w 2 mies. Szaloni :laugh:
Madlen slicznie wygladasz jaka dzaga!
Michasia cudowne zdjecia a to ostatnie bomba!
Aniauulia nastepna sliczna kobietka!
Ja dzis mialam spokojna nocke, tylko nie moge spac na lewym boku bo wtedy mnie cos ciagnie w prawym heh :/
A moj maly juz nie spi, przemieszcza sie z dolu na gore hi tylko takie cialko czuje pod rekami hi chyba ma jeszcze duzo miejsca :lol:
Milej niedzielki!

12 lata 1 miesiąc temu #473543 przez kasia123m
Hej Jadzia.wydawalo mi sie ze cos mi zaplytko ta insulina wlazla wczoraj.wstalam niedawno.niby znow prawie 9 godz od wbicia bo cukier na czczo mierzylam 7,45 a wyszlo az 85.potem 78 i znow 85.wpislamam 85 bo to byl pierwszy wynik.wogole mam stracha bo z maleego palca krew mi teraz ciurkiem leci jak przebije az zalewam caly pasek.boje sie ze plytki polecialy...na baania ide za tydz bo tak mi wypada wizyta u gina.musze dzwonic do laboratorium i powiem ze mam cukrzyce ciazowa i ja nie moge czekac w kolejce do 9,30 bez jedzenia az mnie przyjma.czy moge wejsc bez kolejki?jak powiedza ze nie to zadzwonie do innych laboratoriow i m mnie zawiezie.przeciez jak ja posiedze na czczo do 9,30.....Jadzia a Ty sie kladziesz po pierwszym sniadanku i spisz?
Domina a Ty jak?

12 lata 1 miesiąc temu #473546 przez Pliszka
Hej Dziewczyny,

Ale miałam rano zdjęć do obejrzenia :lol: Super, od razu się czuję jakbym trochę lepiej Was znała. Wszystkie piękne!
Madlen, jakie Ty masz nóżki! :ohmy: :ohmy: :ohmy: Poezja :lol:
Mrufka, mi się chyba najbardziej podoba rudy :) Bardzo fajne to rude zdjęcie! :laugh:
Satine, sesje świetne i bardzo bardzo sexi, oczy masz boskie!
Michasia, Dominia, Aganobla, Monia, Anoda, Andzia, Aniajulia, bananamama - piękne sesje ślubne i sukienki, ale miło popatrzeć!!!!! :laugh: Fajny to był pomysł z tymi zdjęciami. W końcu oprócz brzuszków mamy też inne rzeczy do pokazania :lol:
Jadzia i Kasia - Wami już się chyba zachwycałam :laugh:
Jeśli o kimś zapomniałam, to przepraszam. Wszystkie fotki super!

Wczoraj wieczorem byłam z koleżanką na tej Annie Kareninie i powiem Wam, że film BARDZO fajnie zrobiony, super zdjęcia i pomysł. Myślałam, że będzie to taki kolejny kostiumowy film, a tu niezła niespodzianka. Polecam :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473556 przez jadziatopol
Kasia dlaczego myslisz,ze za plytko? nie wbilas igły do konca? ja dzisiaj wstalam i mialam 84...ja mierze po 8 godzinach równo od podanai insuliny. Rozbilam sobie sniadanie na 2 razy i po pierwszym poszlam spac na pol godzinki...po godzinie zmierzylam i cukier 95 wiec zjadlam pozostala czesc + jeszcze jedna kanapka i kawa zbozowa. Teraz zmierze i II sniadanie. Ale najczesciej ide spac po II śniadaniu...bo po tym pierwszym zawsze jest wyzszy cukier niz po reszcie posilkow. Kasia, musisz wejsc bez kolejki. U nas w przychodni jest wywieszka na drzwiach,ze kobiety w ciazy sa obslugiwane poza kolejnoscia. A do tego masz cukrzyce. Masz wejsc i tyle. Albo przyjedz do nas na Armii Krajowej 5 do scanmedu.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473576 przez kasia123m
Dlatego zadzwonie zapytac wczesniej zeby nie bylo niespozianek.ja po pierwszym sniadaniu spacerowalam troszke po pokoju a potem na 35 sie polozylam i cukier 105 wiec niezle.teraz zjadlam druga czesc taka sama ale wiadomo ze wyjdzie ladniejszy cukier.Jadzia a ta inke pijesz z 2 lyzeczek z odrobina mleka?moze sobie sprobuje zrobic czy wypije bez cukru....a te truskawy popoludniu chce zjesc to dopiero na pidwieczorek moge? I ile ich jesz?...

U nas przez mgle pierwszy raz od 3 dni wychodzi slonce...az milo....i jeszcze niedziela.niemusze pedem biec na 13 do przedszkola.a rybka w piecu w foli ma byc ile?godzine?
Ja wczoraj jadlam na noc bulke z sezamem...moze to tez mialo wplyw na poranny cukier...

Musimy dzis podjechac do anikina przymierzyc synowi stroj krakowski....bo maja wystep w piatek i bedziemy mu pozyczac a pani z wypozyczalni mowi ze rozmiar rozmiarowi nierowny...podjade tez chyba do Sanktuarium Jana.Pawla sie pomodlic....bo nie mam zabardzo jak sie wcisnac na msze przez te cukry i jedzenie...zreszta jak stoje to mi slabo...pomodle sie o te plytki i szyjke...zeby bylo ok.....bo juz wystarczy przygod z ta ciaza...a do 32 tyg daleko...

Nie na podwieczorek tylko na 2 kolacje jest owoc...ech...

12 lata 1 miesiąc temu #473588 przez dominia
Kasia ja dzisiaj cukier na czczo 79 wiec niezle :) zobaczymy jak bedzie z reszta dnia, pojde dzisiaj do swojego lekarza rodzinnego bo znamy go z mama i poprosze o skierowanie do diabetologa i recepte na paski :)

12 lata 1 miesiąc temu #473591 przez kasia123m
To niech Ci wypisze ten keto diastix bo wtedy zaplacisz 5zl a nie 17.zawsze taniej...super mialas cukier na czczo...lepszy niz my na insulinie..a wstawalas specjalnie o jakiejs porze typu 7 rano?czy zmierzylas jak wstalas?oby jak najdluzej taki wynik....

12 lata 1 miesiąc temu #473597 przez dominia
Moj M jechal o 7 na gielde i wtedy mierzylam :) ok to o to tez poprosze :) dzieki :*

12 lata 1 miesiąc temu #473610 przez aniajulia2
Hej Mamuski
Ale tu dzisiaj spokoj-cisza :) Pozdrawiam i milej niedzieli zycze

12 lata 1 miesiąc temu #473631 przez jadziatopol
Aniajulia hej! :) również miłej niedzieli :)
Kasia ja robie kawe inke z 1 łyżeczki i 1/3 kubka mleka. Uwielbiam mleko i pije miedzy posilkami bo cukier jest ok :) a truskawek jem całą szklanke (tj. chyba 135 g albo 150g nie pamietam). Cukier masz ładny :) Ja na II sniadanie zjadlam kanapke z serem zoltym i mleko z platkami kukurydzianymi i cukier po godzinie 104 :) a objadlam sie jak świnka :P
Dominia piekny cukier! gratulacje :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473646 przez dominia
zrobiłam pomiar po godzinie .. zjadłam jedna kromeczke .. cukier 138 :dry: po czym wziełam drugi pasek cukier 117 :angry: chyba zainwestuje w inny glukometr bo wychodzi, ze mierzy jak chce .. to za duza roznica jak na jeden palec i to samo ukłucie :dry: dziewczyny jakie Wy macie glukometry ? :) jestescie z nich zadowolone ? :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473650 przez jadziatopol
Dominia ja mialam accu chek (dalej mam ale nie korzystam) ...a z Kliniki dostala Contour TS. Różnica jest na kazdym glukometrze niestety. Pytalam o to mojego lekarza i on potwierdzil....roznica bledu moze byc ok20 jedn. jak pobierzesz z jednego palca 2 razy tez moze byc roznica ( nie powinno sie tak robic chyba ze odczekasz 10 minut) to tak jak z pomiarem cisnienia....jezeli wykonasz jeden po drugim (elektroniczny) to pokaze co innego...i z roznych p[alcow tez rozny wynik bedzie ;) szlag mnie trafia...o dupe rozbic takie mierzenie skoro nie jest dokladne. :angry: mi lekarz powiedzial,ze trzeba wybrac jeden ,ktoremu sie ufa i jego sie trzymac

[/url]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka