BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473908 przez princess
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473912 przez princess
Przepraszam, że pojedynczo ale nie umiem inaczej

Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #473923 przez Pliszka
Princess, bardzo ładne zdjęcia :laugh: I ten mundur! :lol:
Jak byłam dzieckiem, to marzyłam, zeby mieć na imię Patrycja :laugh:

12 lata 1 miesiąc temu #473925 przez Satine0
Princess super foty :kiss: ślicznaś :)

12 lata 1 miesiąc temu #473926 przez princess
Pliszka a ja zawsze marzyłam, żeby mieć na imię Alicja :)

12 lata 1 miesiąc temu #473928 przez Alina2408
Princess gratuluje !!!

i oczywiscie piekne zdjecia :)

a Patrycja to teraz bardzo popularne imie wsrod dzieci

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #473931 przez Satine0
Laski mam do oddanie majtki jednorazowe poporodowe :) Rozmiar L , 5 par. Dostałam je, ale moja pupa sie w to nie zmieści zdecydowanie. Jak którą by chciała je przygarnąć to możemy się umówić, że zaplaci za przesyłkę a ja będę szczęśliwa, że się ich pozbędę.

Mam jeszcze ceraty do pieluch tetrowych. Też chętnie oddam.

Wstawiam foty :)

http://img.szafka.pl/ubrania/1/000975743/1351516089/bielizna-ciazowa-i-poporodowa-majtki-poporodowe-

12 lata 1 miesiąc temu #473934 przez Alina2408
obawiam sie ze z moimi bioderkami to i ja sie nie wcisne w ten rozmiar :)

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 1 miesiąc temu #473946 przez dominia
Ja juz mam dosc tej cukrzycy i to naprawde :( okropnie mi ciezko.. Co zjem to sie boje :/ cukier mi skacze.. To nie jest takie latwe, dobrze jest powiedziec zeby sie trzymac jak sie nie jest w tej sytuacji i sie je ile chce, kiedy chce i co chce :( maly mnie tylko smyra od wczoraj.. Tak po bokach na dole i na gorze z jednej i drugiej strony, kopal tylko czasem.. Juz mam nerwy przez to wszystko :( jemy duzo warzyw ale juz sie zaczynaja pomidory pomidoro podobne i ogorki ogorko podobne :( beda niedlugo nie do zjedzenia.. Ciekawe co ja bede jesc jak w warzywach w zimie jest sama chemia i sa niedobre .. Mama mowi, ze jak mi kazali trzymac diete i sie trzymam to zebym nie zdziwiala.. Ale boje sie :( przepraszam, ze Wam tak narzekam ale nie mam komu tego powiedziec, a moze nikt z domu mnie nie zrozumie :(..

Princess w koncu jestes ! Gdzie sie podziewalas ? Martwilam sie o Ciebie juz jakies dwa dni o Tobie mysle, piekne zdjecia :) maz wyglada super w tym mundurze :) od razu mi sie przypomnialo za mundurem panny sznurem hihi :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473973 przez jadziatopol
Dominia ja cie rozumiem...ja tez dzisiaj mam dosc. Po godzinie od obiadu 121...za 10 minut 130...po pol godzinie 149! prawie zawalu dostalam. Tym bardziej ze wcale nic dziwnego i innego nie zjadlam...dokladnie to samo co wczoraj....i wczoraj byl cukier 98. Nie rozumiem...stresuje mnie to i mam dosc. :angry:
Princess ale ładne zdjecia macie :)

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #473994 przez dominia
Dokladnie Jadzia jem tyle samo i to samo co poprzedniego dnia a wyniki jak z kosmosu :( juz wcale tego nie rozumiem :( a tak sie boje zeby nasze maluszki byly zdrowe :(

12 lata 1 miesiąc temu #473997 przez princess
Dzięki :)

Satine, zdradź sekret jak wrzucasz kilka zdjęć w jednym poście?

Dominia, nie odzywałam się bo jakoś czasu nie było zasiąść przed kompem, w piątek wrócił M, powrót do domku, w sobotę pojechaliśmy do teścia, dziś wróciliśmy, po drodze objechaliśmy wszystkie groby (w święta niestety nie byłam w stanie), zrobiliśmy małe zakupy i wróciliśmy do domku. Boli mnie kość ogonowa i okolice, dziś niestety prawie nie leżałam. Ja też o Was myślałam :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #473999 przez jadziatopol
Dominia ja to samo...nie wiem co jest gorsze stres czy cukier. Caly czas sie boje...denerwuje sie przed kazdym mierzeniem i przed kazdym jedzeniem bo nie wiem ile zjesc zeby bylo dobrze :( teraz z kolei mam 74 po I kolacji i po II kolacji...bez sensu...lepszy cukier niz na czczo przy insulinie. Nie rozumiem.A w stanach liczy sie cukier po godzinie do 140 a po 2 godzinach do 120.

[/url]

12 lata 1 miesiąc temu #474000 przez kasia123m
Jadzia a dlaczego dalej mierzylas cukier....nawet mnie nie strasz ze on pozniej rosnie zmaiast spadac...bo juz mam dosc...dosc ze 5 razy dziennie jem kanapki z wedlina i salata to jeszcze sie okaze ze ten cukier po godz jakis a potem rosnie....przeciez ja po tych pomiarach sie klade zeby choc moment odpoczac....ech
Ja tez Domina mam dosc....jutro znow nie wiem co na obiad....i musze zrobic go do poludnia bo musze go zjesc zaraz po przedszkolu....a jeszcze maz mnie dobija.bo mowie mu ze jutro pon i sasiadka pewnie jedzie na ciuchy bo jeszcze nowa dostawa dziecinnego ma byc na wadze i ze jak wrocimy przed 12 to kiedy ja ten obiad zdaze przygotowac.a on mi na to ze po co bede jechac,ze lepeij zebym sobie w domu posiedziala.nie kur...bede tylko robic jeddzenie i cukier mierzyc i zrezygnuje z jedynej przyjemnosci jaka mam raz w tyg...z tego grzebania w tych szmatach....tylko bede te kanapki robic i przeliczac i obiadki wymyslac....dosc juz mam dosc....ide mierzyc cukier

12 lata 1 miesiąc temu #474002 przez Satine0
Princess jak mam je na neta wrzucone to kopiuje adres zdjęcia, klikam na tą 3 od końca ikonkę w tym menu nad wiadomościa i tam po kolei wklejam linki:)

Jak dodaje zdjęcia z kompa to też umiem tylko jedno :) i przeważnie edytuje post i wtedy dodaje kolejne i tak po kolei :)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka