- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Pliszka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
moja teściowa była dziś na ciuchach i kupiła filipkowi sweterek taki ręcznie robiony rozpinany niebieski i komplecik, taki ciepły wełniany- biały sweterek i niebieskie body ale to też jak zacznie chodzić ;D już mam tyle ciuszków Mały jak się urodzi to będzie miał w czym wybierać
ja też z M rozmawiam często o Was i on też z ciekawością czasem podpatruje Wasze fotki czy posty:) ale cieszy się, bo wie że ważne jest takie wsparcie. Mówi że dzięki Wam kupiliśmy fajny wózek hehe:D bo fakt ja się na tym totalnie nie znałam a tu tyle pozytywnych opini o espiro się naczytałam
Kupilyście już łóżeczko? bo ja bym już chciała, żeby czekało, nawet nie rozpakowane, a M mówi, żeby jeszcze z 2 tyg poczekać- żeby nie było gadania teściów- że za wcześnie na takie zakupy, wiecie o co chodzi... zabobony. Ja to bym już wszystko kupiła, żeby czekało, a nie potem się martwić że coś zapomnieliśmy kupić.
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Mam nawert wanienkę, stelaż do wanienki i wszytsko to co potrzebuje do szpitala - to kupowalam tydzien temu jak byłam u rodziców bo tam jest hurtownia i kupiłam wszytsko duzo taniej a u mnie bym przepłaciła. A kupowałąm dlatego teraz bo już nie bede u rodziców do porodu (oprocz świąt ale wiadomo, ze w świeta dklapy zamkniete) Zostało mi tylko kupno butelek i smoczków Za tydzien zamawiam wózek wiec bedzie po swiętach
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Pliszka rozumiem niechęć do sprzątania. Jak była u mnie koleżanka w sobotę, to posprzątałam, ale już od niedzieli znów straszy w pokoju. Wszędzie jakieś folie po słodyczach, bo pochłaniam namiętnie. jem tak dużo słodyczy, że nawet Ania po nich się nie chce mocniej ruszać już...W ogóle mniej się rusza od soboty. Wszędzie brudne kubki, bo co chwile przynosimy nowe...A ja siedzę w tym bajzlu i mi się nie chce ruszyć. Mam takiego lenia ostatnio, że cały dzień bym siedziała przed kompem lub gazetą...
Chciałam poprasować, bo też sterta czeka, ale okazało się, że nie ma prądu, ( Paweł siedzi w garażu, wywalił korki i domowych nie podłączył)...a jak już podłączył, to mi się nie chce deski rozstawiać...I tak w kółko.
Powinnam iść do sklepu, bo ketchup się skończył, a Paweł je go w ilościach hurtowych i też ni się nie chce, a do obiadu potrzeba. leniwe rozwiązanie: koło 16.00 jedziemy do weterynarza po tabletki na odrobaczenie zwierzaków, i pomyślałam, że kupię po drodze, czyli obiad zjemy jak wrócimy, być może koło 18.00...Ręce opadają z tego lenistwa...Nawet wyjęcia prania z pralki podzieliłam na 3 etapy, najpierw otworzyłam pralkę, po 2 godz przełożyłam pranie do miski, i po jakiś kolejnych 2 w końcu rozwiesiłam.chyba się zaraz sama kopnę i ruszę do czegoś, bo tak dłużej nie można...
Pójdę na dwór pograbić liście. Duże tego nie ma:), później prasowanie, ciutkę ogarnę i weterynarz:). Idę. I komp. włączę pod wieczór, a nie, że co chwile zaglądam.
- DOMI
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Moje Aniołki - Fasolka*, Agatka*, Adrianek *
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jadziatopol
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lena79
- Wylogowany
- gaworzenie
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- lena79
- Wylogowany
- gaworzenie
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Napisz coś więcej o sobie. Na kiedy masz termin, czy już znacie płeć? Tutaj mamy naszą lutową listę porodów. Dopisz sie do naszej wesołej grupki Fajnie, że jest nas coraz więcej
www.zapytajpolozna.pl/120-i-iii/426640-l...c-dzieci/Page-4.html